ilk başta anlamamşım da ne şansı diyoruuumm ;;))
bisikletin var da daha duruyor musun, fırla çabukk
ama mekiği unutma, bugün başlayalım mı ikimzde göbek yok etme çalışmalarına...
kızlar yoğurdu tutturamayan arkadaşlar ben şu şekilde yapıyorum ve gayette güzel tutuyor bir deneyin;
120 ml lik aptamil 2 ile mamayı hazırlıyorum (ılık olcak şekilde) sonra bir çay bardağına 3 dolu çay kaşığı yoğurt koyup iyice karıştırıyorum üzerine hazırladığım mamadan 30-40 ml kadar koyup bir güzel yine karıştırıyorum sonra o karışımı mayalamak istediğim mamanın içine döküp çay kaşığıyla sadece 2 dolam karıştırıp üzerine kapağını kapatıp havluyla bezle vs. iyice sarıp sarmalıyorum.5-6 saat hareketsiz bırakıyorum.sonra açıp buzdolabına koyuyurum birkaç saatte orada kalıyor.çok da güzel tutuyor benim yoğurtlar.tabi biraz sulu olması normal ama basbaya mis gibi yoğurt oluyor
amin canım insallah..darısı başımıza....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canımya arkadaş ben 4-5 kilo için bıdı bıdı yapıom canım valla çok tebik ederim seni yaa
24 saat acık büfe üstelik türkiyede 24saat yemek veren tek otel ye ye durr :))) hehehe canım valla ekmek ve hamur ve serbetli tatlı yemeden dikkat ederek yiyeceğim....yemek ardından fitness ..sauna....yüzme....dus :)))) bu verdiklerimi geri almamak için dikkat edeceğim artık...zaten yüzünce kalmaz bisey...Emel tebrik ediyorum alkisalkisalkis canım seni ahhh bende bugün başladım bakalım nezaman gider bu 15 kilo kesinlikle normal doğumda daha fazla kilo gidio ben sezercik oldum göbişimle bi problem yok Allaha şükür ayaktayken dümdüz kemiklerim bilem görüküyo ammaaa ayaktayken böle:roflol: oturunca tam bir fiyasko oluyo oyüzden ayakta kalmayı tercih ediom valla :kedi: uyguladığın şeylerede baktım yapmaya çalışıyorum hayırlısı öpüyorum senii ve Derini heee sakın tatilde açık büfeleri görüpte yeme haaa ben açık büfe okadar yemeklere dayanamıyorum da cokacimcoook
canım blates ve mekik birde ben dogum yaptım 1-2 saat sonra korseyi taktım 40 ım cıkana kadar cıkarmadım...iyigeceler herkese emel nasıl erittin göbeği söyle bende normal doğum yaptım ama göbeğim feci yaaa(
pazartesi aşıya götrüdüm oğlanı...hepsini yapmadı bizim doktor..4 ü birden ağır geliyor dedi..7. ayda aşı olmadığı için çocuk felci ve hepatit i 7. aya bırakacağım dedi...zaten karma aşının içinde çocuk felci var, güçlendirmek için ayrıca ağızdan bir doz daha yapılıyor..7. ayda da yapılsa sorun olmaz dedi...bizde karma ve pnömokok u olup döndük...oğlum bu ay 500 gr civarı almış..ki hastalıkta geçirmişti..gayet iyi dedi..boyu 70 cm olmuş...bu ayın sonuna doğru desteksiz oturabilir dedi...çorbalarımızın içine artık kuzu eti ekliyoruz..kuzuyutercih ediyoruz çünkü hayvan genç olduğu için, antibiyotikti-hormondu filan gibi riskler olmuyor dedi...yarım kilo kuzu eti haşlanacak..çatalla ezilecek...tepeleme yemek kaşığı dolusu et folyoya sarılıp buzluğa konacak..hergün çıkarılarak çorbaya eklenecek...hergün et haşlamak zor olur..bu şekilde haftalık yapabilirsin dedi...çorbalar mutlaka günlük hazırlanacak...ertesi gün kullanılmayacak dedi...bu arada oğlumun kafayı makineye vurduk..oldu kabak osman benim oğlan...uyku düzenimiz hala saçma sapalak...yoğurdu beceremediğim için babymix alacağım artık...bu arada tv ye son derece karşı olmama rağmen baby tv ile oyalandığı için günde 20 dakika filan seyrettiriyorum...bıngıldağımız biraz fazla açıkmış..d-vit i arttrıdık...onun dışında görme fonksiyonları için 6. ayda göz muayenesine götürülecekmiş..gerçi bizimki 4. ayda gitmişti ama o sayılmıyormuş..şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar...
Aylin'ciğimm....
hosgeldin canım...masallah oğlusuna boy post cok iyi....canım bende tv izlettiriyorum ama eğitici bi kanal çizgi film değil yani...gün içeriisnde oynarken izliyor devamlı...reklam kesinlikle yok...canım bişey diyeceğim...kuzu etini folyoya sarma cok zararlı kanserojen madde içeriyor sonucta cocuklar için hele kesinlikle...ben mesela kıyma koyuyorum corbasına migrosta sadece tranc bölümünde yagsız 3 kere makinadan gecirttirdim...sonra 1 köfte büyüklüğünde elimde yuvarlayıp dondurucu kaplarım var tupperware duymusunuzdur onların içine üstüste gelmeyecek sekilde dizdim kapagını kapatıp dondurucuya cıkarmasıda cok kolay oluyor...canım sende öyle yap...folyaya sarma derim karısmak gibi olmasında yinede sana kalmıs....
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar selam...birkaç gündür yoktum..öncelikle hasta bebişlere acil şifalaer diliyorum...babam 9 eylül de bir akciğer operasyonu geçirdi..onun telaşı üzüntüsü derken ancak gelebildim...
canım cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...allah yardımcısı olsun bu mübarek günlerde...öpüyorum seni çınar'ıda kokla benim için..
aybüke sağol canım..allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah..babacığıma ağrı kesici de vermiyorlarmış..öyle ameliyat acısıyla kıvranıyor adamcağız..geçecek inşallah bugünlerde...kızlar çorbaya kıymayı nasıl koyuyorsunuz? şimdi eşime sipariş verdim..makro dan kuzudan kıyma çektirdik...önce kavurup mu çorbaya koyuyorsunuz...yoksa direk koysak yal gibi olur..bilemedim bi türlü..doktor kuşbaşını haşla demişti..kıyma olunca kal geldi bana..
aybüke sağol canım..allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah..babacığıma ağrı kesici de vermiyorlarmış..öyle ameliyat acısıyla kıvranıyor adamcağız..geçecek inşallah bugünlerde...kızlar çorbaya kıymayı nasıl koyuyorsunuz? şimdi eşime sipariş verdim..makro dan kuzudan kıyma çektirdik...önce kavurup mu çorbaya koyuyorsunuz...yoksa direk koysak yal gibi olur..bilemedim bi türlü..doktor kuşbaşını haşla demişti..kıyma olunca kal geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?