neeeee yarım kilo 18 mi canım nerden aldınız valla ben okadar vereveğimi bilsem kendim yetiştirim kuzuyu
doktor bize florürlü su önerdi...o yüzden pınar madran alıyorum oğluma..en yüksek florür değeri madran ın...damacanası yok..1.5 - 5 lt lik veya 8 lt lik var..yalnız pınar görüp hemen almayın...3 suyu var pınar ın...madran olacak...diğerlerinde florür düşük...
doktor bize florürlü su önerdi...o yüzden pınar madran alıyorum oğluma..en yüksek florür değeri madran ın...damacanası yok..1.5 - 5 lt lik veya 8 lt lik var..yalnız pınar görüp hemen almayın...3 suyu var pınar ın...madran olacak...diğerlerinde florür düşük...
aaaaa olaya bak :1rolleyes:nasıl damacanası yok kız olmazmı hatta biz pınar doğal kaynak suyu alıoduk baktık artık madranı getirmeye başladılar bizde aa madran işlenmiş su ne gerek var diyip erikliye geçtik iimisırnaşık şeyoda doğal kaynak suyu die,nası yani ayrıca nie biz kaynamış su vermioruz benim bundan haberim yok valla ben(ki zaten çok az içio oda zorla) kaynatıyorum bende soriyim bi doktoruma bakki hiç sölüomu ekşiyim başına:roflol:
iyigeceler herkese bende artık sık giremiyorum malesef
şimdi bile birsürü işim var şöyle bi bakıyım dedim
iki gündür acayip gerginim nedeni belli değil tabi bu kızımada yansıdı
oda huzursuz sanırım bide nazar oldu geçen arkadaşa gitmiştim
başka bir arkadaşı daha vardı oda nisanda doğum yaptı
kardelenin uykusu gelince salla dediler bende yok sallanmadan uyuyor
sadce sesiz sakin biyer olsun yeter dedim demez olaydım şimdi sallanmak
istiyor ya karnını doyurup gazını çıkarınca atardım yatağına kendi kendine uyurdu
nazar ettiler kuzumu neyse ben yinede fazla abartmıcam alışmasın siz neler yaptınız bakıyım
ben bu evin işini bitiremiyorum ya mutfak beni çıldırtıyor topluyorum yarım saat sonra aynı
deliricem bugün yatak odasını temizliyim dedim bütün günümü aldı ben birazda uyuşuğum işler bitmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?