2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

asiye hayırlı olsun kartın.sevgi benimki günde en fazla 1 2 kere yapıyo ama baya kıvamlı yapıyo bide alerji oldu kuzum ama hala bulamadım be yaptığını döküntü oldu hep vucudu.bide devamlı doğdu doğalı hapşıryo siiznkilerdede varmı benimki günde 10 defa rahat hapşırıyo herelde ya normal yada alerjsiis var .

benimkide hapşuruyor canım bende alerjiden şüpheleniyorum çünkü bende ev tozuna ve bir sürü şeye alerjim var ondada olabilir.
deri döküntüsü deyip geçme benimde takip ettiysen burdan hatırlarsın alerjik sandım ama altıncı hastalık çıkmıştı...gerçi onda biraz ateşte oluyor..

canım bendede deterjan alerjisi var daha kokusunda hapşırmaya başlıyorum.ama bunda dada olurmu bilmiyorum ek gıdalardan sonra daha da çok olmaya başladı bakalım yarın kontrolünde sorcam

benim kız fazla hapşurmuyor hayalet, seninki alerji olabilir bence de, bu kadar hapşurması normal gelmedi bana geçmiş olsun

benimkinin de kulak ağrısı hala devam ediyor, bütün gün resmen bana kök söktürdü , bir huysuzluk bir huysuzluk, antibiyotiğini veriyorum ama etkisi geçmeye başlayınca kulağını oynamaya başlıyor kuzucum, içim parçalanıyor..pazartesi mutlaka kbb ye götüreceğim

bu arada az önce selmayla görüştüm, antalya da tatilde, gelebilirse alanya ya gelecek bakalım mesafe var baya gelmeyi çok istiyor ama sıcakta da zor olabilir

inşallah görüşürüz, berru da iştahsızmış kusup duruyormuş, ne oluyor bu bebeklere ben anlamadım kii

topluca nazar değdi bence, kızımın duasını da kaybettim, gören çok tatlı çok güzel diyor nazar gözüne gözüne giriyor bebişimin... yüzüne kara sürerek mi çıkarsam acaba:::::))))

kızlar ağlaya ağlaya öldüm yaa,

bakın biz nelerle uğraşıyorruz millet nelerle, çok şükür halimize

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...im/268463-anlatmakkaybetti287im-o287luma.html

senağlamasenağlamasenağlamaaybüke bitirdin beni yaaasenağlamasenağlamasenağlama
allahım bu nasıl bir acıdır nolur hiçkimseye yaşatma yavrusunun acısını.aman yarabbim insanın aklının ucundan geçmesi dahi felaket bişey.nolur allahım hepimizin yavrusunu bizlere bağışla.offfff gece gece hüngür hüngür ağlıyorum şuan.allah sabır versin vuslata..kelimelerin en yetersiz olduğu an..

gerçekten çok kötü allah kimseye evlat acısı yaşatmasın acıların en büyüğü
en dinmeyeni rabbim bizi evlatlarımızla sınama
aybuke dediğin gibi okadar gereksiz şeylere üzülüyoıruzki
sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter

bu akşam sadece ay emdi diye üzülüp durdum
emziremedim süt veremdim diye şimdi pişmanım
yanı başımda sağlıklı olsunda varsın mamayla büyüsün

herkese günaydın

sevgicim seni çok iyi anlıyorum, ama üzülmeyi bırak artık, her anne yaşıyor aynı vicdan azabını baksana.. her anne ister bebeğini doya doya emzirmeyi, bak ben hiç emziremedim sayılır, o duyguyu yaşayamadım, içimde uhde kaldı kocaman, emziren anelere baktıkça imreniyorum,

keşke elimizde olsa, ama herkes kısmetiyle büyür, rabbim ona o kadar uygun görmüş, ne yapalım, mama da o kadar kötü bişey değil ki, benim de mamayla ilgili düşüncelerim araştırdıkça değişti, birkere en başta bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı, ben de anne sütüne destek olarak vermeye başladım, çalışmya başlayınca muhtemelen sütüm kesilecek, o zaman tamamen devam sütü kullanacam, 2 yaşına kadar, yalnız değilsin üzülmeyi bırak artık, birçok anne aynı dertten muzdarip, herkeste anne sütü sıkıntısı okuyorum,,,

yaa özür özür özür herksesten ama napıyım duyarsız kalamadım sizlerle de paylaştım

asiye ben de girmiyorum pek msn e, ben sadece adresi yanlış mı aldım anlamında sordum, kendini zorlama yaniii

ok tatlım

kimseler yok gene.bizde bu sabah eşimin arkadaşına kahvaltıya davetliydik oraya gittik ömer yusuf uyudu orda tam kalkarken 3 e kadar oturduk anlayacağınız. eve geldim başım çatladı ağrıdan ama hemen ağrı kesici aldım şimdi geçti şükür.

slm kızlar bayadır yoktum az daha gelemicem malesef sizleri cok özledim olan bitenden haberim yok takip edemedigim gibi gecmişide okuyamadım bu gece alanyaya aybükeye gidicem onla bulusucam kalıcaz orda kocişlen kızlan cok mutluyum onunla bulusucam için

ay ne güzel ya bende burda başka bir topikte tanıştığım kişiyle görüşüyorum hemde aynı mahallede oturuyormuşuz insan çok mutlu oluyor.

selma leyleği havada görmek deyimini böyle durumlar için kullanıyorlar sanırım gez valla bizim içinde gez sefan olsun zemuszemus

iyigeceler herkese nasılsınız bugün kociş evdeydi tabi pcde
onundu laptopun şarzı patladı kullanamaıyorum malesef
yenisi alınana kadar

Back
X