2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben biliyorum fermuarlı battaniyeyi ama onun içinde rahat edebilirmi ki
sonuçta dönüp duruyorlar kardelen hiç sırt üstü yatmıyor mesela ortez çıktığından beri yan yatıyor
bir bacağını öne atarak ya sağına ya soluna bende kış için uyku tulumu düşünüyorum ama ben normal tulum gibi olanlardan alıcam öbürtülü hayatta uyumaz
kardelende sürekli açıyor dönerken ben üzerine bişey örtmüyordum aslında çoğu zaman uzun kollu pijamasını giydirip öyle yatırıyorum ama hasta oldu

çok hapşırıyor burnuda akıyor kızlar gözleri bile sulu sulu mafoldumben
eşim olmazsa akşama hastaneye göürelim dedi ateşide var 38.3 şurup verdim ama
üzerinde kısa kollu badi altında uzun eşofman var ayakları çıplak daha soysammı
ama üşür diyede korkuyorum uyudu şimdi üzerine incecik bi battaniye örtüm

tesekkürler zuhalcim benim ilk oglumda ilk kelimesi dede olmustu defalarca tekrarliyordu anneyi tan sadece 2 defa söyledi diyorum ya kesin bilmeyerek söyledi cok minik daha sasiriyor insan

tulum konusunda benim kullandigimda bu tarz bisey aslinda güzel bi kumas buluo terziciye yaptirmak cok güzel olur bi fermuar alinmasi gerek yaninda ... evimde makinam olsa ben denerim terzicide pek yok buralarda olsada burda cok pahali orda ucuzdur diye tahmin ediyorum
tuanda bir bucuk yasina kadar kullandim icinde cok rahat hareket edebiliyorlar cokda kullanisli

Easy Baby Schlafsack Molton 90cm Cappuccino (451-21) - BABY MARKT Online-Shop | Ihr Babyfachmarkt für Babyausstattung | baby-markt.de

sevgicim cnm gecmis olsun badyle birak ayaklari soguksa eger ince corap giydir
eklem yerlerine soguk bez tut cnm bol su icir gecer tan 39,7 derece ateslendiginde bizde bunlari yapmistik fitili surubu bekle istersen kendiliginden gecsin orda nasil öneriyorlar bilmiyorum ama burda 39 dereceden sonra verin diyorlar tatlim

disi cikicaksa belki ondandir ins. yükselmez tatlim

sevgi geçmiş olsun canım ıhlamur varsa ıhlamur kyanat içinede 2 damla limon sık biraz rahatlatır.burnunuda serum fizyoljiklerden varsa ondan sık oda iyi gelir en azından yemesinine faydası olur çünkü burnu tıklaıyken bebkler yemiyoolar canım

canancım sağool canım diş değil üşüttük sanırım dün dışarı çıkmıştık
arabada uyudu kucağımda terledi dışarı çıkıncada üşüdü sanırım
canan bu tulumun içinde tan rahat dönebiliyormu peki rahatsız olmazmı

herkese merhaba sevgiciğim çok geçmiş olsun canım emirde ateşleniyor korkma ben çok ateşi çıkınca duş aldırıyorum eğer düşmesede acile gidiyorum mmerak etme canım Allah onu korur. Sen sakin ol canım.
Beyus aramıza hoşgeldin canım Allah oğlun u size bağışlasın.
Bende oğluma bebettonun uyku yulumunu aldım ama ayakları bir bütün değil ayrı ayrı. Yıkadım hiçte çekmedi. Çok güzel tavsiye ederim kızlar.

kızlar bebişlerinize yürüteç aldınız mı kullanan varmı eşim kasların gelişimi için iyi değil diye yürüteç aldırmıyor bana. Siz ne yapıyorsunuz.

burda sadece ben kullanıyorum sanırım....benim dr zararlı demedi...ama çok fazla tutmuyorum içinde.....zaten kalmak istemiyor uzun süre..kısada olsa seviyor.evin heryerini geziyor..burdaki diğer arkdaşlar karşı ama ben memnunum DENİZ de .

slm kızlar nasılsınız hersey yolundamı
bız bugun geldık dun muglada arkadasın evınde kaldık pazartesı tekrar ızmır yolcusuyuz ve sanırım sık sık gıdıp gelmek zounda klıcaz pazartesıden baslayak dıde ye baya bı tahlıl ve fılm cekıceklerını soyledı doktor hem nefrolojı doktoru hemde unıv.hoca olan bı cocuk uzmanı gordu dıdeyı elımdekı tahlıllere gore cıddı bı sorun oldugu kanısında bana gore doktor soyledıgı seyden cıkardım bunu
bu herkesın ıdrar enfeksıyonu oldum dedıgı gıbı bısey dııl bu baslı basına bı ıdrar yolları enfeksıyonu arastıalım muıtlaka ıyı yapmıssınız buraya gelmekle dedı ınsallahta tahlıllerde kotu bısı cıkmaz
emılım testı dıye bısı yapıcakmıs dıdenın neden kılo almadıgı ıle ılgılı ıdrarını sonda ıle alıcaklar ve gaıta testı yapılıcak yanı zor bı gun olucak saatlerce dıdeyı ac tutmam lazım dun gece cıktık yola benımde kulağımdan kaynaklanan bas agrısı azdı cok kotu bı gundu. kafam cok karısık su anda oldukca rahat olmaya calısıorum kı hersey daha ıyı olsun hersey mınık kızım ıcın.....

geçmiş olsun canım inşallah tahlillerinizin sonuçları iyi çıkar moralini yerinde tut tabiki senin moralin ne kadar iyi olursa minik bebeişinde o kadar huzurlu olur...

dilekcimfiyatını ne kadar aldın ve netten falanmı aldın yazarsan sevinirim
cimcime hayatım o baktığım tulum güzel bişeye benziyor sıcakta tutar gibi gözüküyor ama gelgelelim benim cadının geceleri bile ayakları havada uyuyor desem inanırmısınız çocuğun ayakları havada beşiğin kenarına dayamış vaziyette uyuyor ilginç ama o yüzden bizimki hayatta bunun içinde uyumaz sıkıntılıdır hareketlidir bu yüzden tek tek bacakları olan bir tulum alırsam daha iyi olur diğer verdiğin sitedekiler bizim için daha uygun sanırım saoll canım..

ÇıĞdemcım geÇmıŞ olsun umarım ıyı Çıkar sonuÇlar.kızlar aŞkı memnuyu ızledınızmı tam tahmın ettıĞım gıbı Çıktı gÖren beŞırmıŞ.hehe sonu Çok heycanlıydı.

slm kızlar dün bizde koca gün elektrik yoktu trafo su içinde kalmış çok zorlandım dün buzluktaki herşey çözüldüneyseki yaptılar.sahura kalktım dedim bir bakayımkaydirigubbakcemile2.
Çiğdem hayatım sakiniğini he koru tüm zorluklar onun iyi olması için.rabbim yavrucağın yüzünü güldürsün.şifasını versin canım.
Selmoş ben amıycam kıyafet geçen almıştım nikah için onları giycem ama ömer yusufa almam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…