melek canım pipisnde darlık mı var ondanmı yaptırıyosun aslında bende istiyorum ama kararsız kaldım.canım medicalde kaça yapılar fiyatı
canım medical de doğum yaptığım için ben orda fiyat sormuştum...yanlış hatırlamıyorsam 450 tl idi 2 ay önce filan..ssk karşılamıyormuş hiçbir kısmını...özel sigortalarda karşılamıyor zaten...cepten yapılacak yani...
eşim anladığı yaşta yapalım sünneti diyor ama sağlık açısından bende bu aralar istiyorum...çünkü idrar yolları enfeksiyonu konusunu %95 tarihe kaldırmış oluyoruz böylece...6 yaşında yapılsa o tarihe kadar kaç kere enfeksiyon filan kapar bilemiyosunki...aradaki bir yaşta da yapılamıyor..1 yaşına kadar yaptırın ya da 6 yı bekleyin diyorlar...kararsız kaldım..
merhaba kızlar hava baya serin üşüdüm bugün
buarada sel felaketinde 25 kişi ölmüş içlerinde bebeklerde var(
günaydın kızlar.. iyisinizdir inşallah..
asiş gelmiş sanırım,hoşgelmiş:))
ben okuldayım şuanda,boş boş oturuyoruz valla
kızlar efe dün öğlen hapşurmaya başladı,akşamda öksürmeye( ve gece doğru düzgün uyuyamadı,burnu falan tıkandı.bugün okuldan çıkınca doktora götürücem.off ya bu aya kadar hiç rahatsızlanmamıştı efe,hani böyle ne bi kusma,ne bi öksürme olmamıştı.ben işe başlayınca hasta olması beni mahvetti,inşallah fazla ilerlemeden önüne geçebiliriz.çok korkuyorum öksürükten ben ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?