2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

melek canım pipisnde darlık mı var ondanmı yaptırıyosun aslında bende istiyorum ama kararsız kaldım.canım medicalde kaça yapılar fiyatı

canım bır darlık falan yok ama cok arastırdım.1 aydır arastırıyorum nerdeyse aklı hem saglık acısından hem pısıkolojısı acısından yyaptırmak ıstıyorum. aslında 1 ay erken dogmasaydı dogdugunda yaptıracaktım.

canım bende sormustum tekrar sordum bugun.
lokal anestezı 450 (50 sını ssk karsılıyor)
genel anestezı 650 (50 sını ssk karsılıyor)

ben doktor Salıh Somuncu ıle konustum telde bugun bı kac kez kesın randevuyum aldım onumuzdekı Persembe sabahına. Lokal yapacak. Aslında bız bu aylardakı bebeklere genelde genel anestezı yapıyoruz dedı.
Bu arada gecen hafta sonu bır bebek programında hatırlamıyorum hangısı Salıh Somuncu erken sunnetın cok daha faydalı oldugunu anlattı.

kesınlıkle 2-6 yas arası yapılmamalıymıs

merhaba kızlar hava baya serin üşüdüm bugün
buarada sel felaketinde 25 kişi ölmüş içlerinde bebeklerde var (

canım bence sel felaketi değil başımızdakilerin felaketi bunun hakkını nasıl verecek bu insanlar anamıyrum .yazık değilmi o canlara ..seçimlerde atıp tutmayı biliyolar bu kadar kötü alt yapıyla yapıyomuş gibi yapıp kıçlarının üstünde oturmayla olucağı bu işte.yazık bu millete yazık

haber programlarını izledim de bir kez daha cahilliğimizden, vurdumduymazlığımızdan, çıkarcılığımızdan ve hırsızlığımızdan nefret ettim...adam kapalı kasa kamyonu servis aracı yapmış 7 kadın işçi sel dolayısıyla kapakları açamadığından ölmüş gitmiş...fabrikaların-depoların malları yollara saçılmış insanlarımız ne kapsam kardır peşinde..ne var ne yoksa yağmalıyorlar...adamlar yıllarca oy uğruna dere yataklarına imar izni verdiler..şimdi o dereler hakkını geri alıyor insan evladından...bu medeniyet denen şey ve insanca yaşama için gerekli eğitim bizim topraklara hiç uğramayacak herhalde...allah ölenlere rahmet eylesin kalanlara da azıcık akıl fikir versin...

Selam kızlar nasılsınız asıye hoŞgeldın a
aylıncım sızın de evlılık yıldÖnÜmÜnÜz hayırlı olsun nıce yıllara

sel felafetını sormayın dÜnden berı Çok ÜzÜlÜyorum aylının dedıĞı gıbı cahıl bır mılletız akıllanmıyoruz olan garıbana oluyor bır tane zengın yok ıÇlerınde

zeynep bugÜnlerde uykusuz uyuyamıyor uyuyor uyanıyor falan Öyle ıŞte

mısaırım var ablamlar geldı zeynebı ona bırakıp gıdıyorum ıŞe

kendınıze ıyı bakın fırsat bulunca tekrar gırerım

bir de müslüman ülke olacağız sözde...hak-hukuk-adalet -temizlik-insanlık nasıl olur da bize bu kadar uzak olur anlamıyorum...ay hırsımı alamadım kızlar valla..size birşey anlatayım..tatile gittiğimiz otel genelde fransızların geldiği bir oteldi..fransızlar da genelde çok snob-soğuk bilinen insanlardır..biz çocuğu uyuttuk bir gün arabasında lobi barda oturuyoruz eşimle...arka masamızda türkler var nasıl gürültü - nasıl şamata anlatamam...tam o sırada bir fransız aile geldi..çocuklarıda bağırarak bizim tarafa doğru koştu...anne bir kızdı çocuğuna bizim bebek arabasını göstererek...ve yanımızdan geçerken özür dilediler...yani başka söze gerek yok herhalde...

çok üzücü ya sel feleketi allah yardım etsin evini su basanlara........hayatını kaybedenlere allah rahmet eulesin ...geridekilere sabır versin .....sabaha kadar uyumadık şimşek gök gürültüsü...korkunçtu ...aslında hiç korkmazdım böle şeylerden ben bile tırstım dün gece

sabahtan beri giremedim ya .daha az önce ev süpürdüm düşünün.
aylin canım evlilik yıldönümün kutlu olsun.
zuhalcim hoşbulduk.
selma kız allah yardımcın olsun taşınmak zor iş.

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar burada da yağmur yağıp duruyor o sebepten internetimiz gidip geliyor,

sel felaketinde kaybettiklerimize Allahtan rahmet diliyorum, yakınlarına Allah sabır versin,, çok zor...

kızlar dün benim için harika bir şey oldu,,, kızım ilk dişini çıkardıı:teytey::içelim::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkis:lepi::lepi:

çok sevindim ne güel bir duyguymuş bu... tatlım benim gece ağlayarak uyanmaları bu yüzdenmiş meğerse... anlayamadım yavru kuşumu, ishal ağız sulanması ateş yaşamayınca diş olduğunu anlamamıştık, dün bir baktık bembeyaz görünüyor...

darısı çıkmayanların başına bu harika duyguyu bir an önce yaşamnız dileğiyle..

belkıscım ilk inciniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza zeynep de bugünlerde çok huysuz uyumuyor falan acaba biizmki de mi çıkaracak ne ama daha oturamıyor böyle bir sıralama var mı kızlar ya önce oturma sontra diş gibi

belkıscım hayırlı olsun dişiniz
zuhalcim canım arkadaşlar bizdeydi ardından annemler geldi sürekli dışarılarda takıldık hiç fırsat bulup açamadım
yarın da izmir yolcusuyuz yine
mr çektireceğim boyun bel falan
ağrılar canıma yetti
hem gitmişken çınarı da oradaki druna götüreceğiz

8. ayımızı doldurduk ya sağlık ocağına kilo boy kontrolüne götürdüm bugün evde 8300-8400 arası çıkan çocuk orada 8600 çıktı ama artık tartıya yatırıp değil de oturtarak tarttılar
eve gelince ben de oturtarak tarttım 8480 çıktı :S
ama boy konusu sinir etti 66da takıldık ölçümde
hatta bir önceki ay 66 ölçülen boyumuzu geçen ay 65 ölçmüşlerdi bu ay 66ya geri çıkardılar
ne biçim bir muamma bu ya
bakalım cuma günü izmirde dr ölçecek ebelere alternatif olarak onlar kaç çıkartacaklar görelim

günaydın kızlar.. iyisinizdir inşallah..
asiş gelmiş sanırım,hoşgelmiş:))
ben okuldayım şuanda,boş boş oturuyoruz valla
kızlar efe dün öğlen hapşurmaya başladı,akşamda öksürmeye( ve gece doğru düzgün uyuyamadı,burnu falan tıkandı.bugün okuldan çıkınca doktora götürücem.off ya bu aya kadar hiç rahatsızlanmamıştı efe,hani böyle ne bi kusma,ne bi öksürme olmamıştı.ben işe başlayınca hasta olması beni mahvetti,inşallah fazla ilerlemeden önüne geçebiliriz.çok korkuyorum öksürükten ben ya..

bebisim bugün 2 defa anne dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bilerek dememistir kesin ama coook heyecanlandim kizlar opuyorumnanaktan

tebrik ederim canancım .ilk kelimeniz ........harika bi duygu dimi.......benimkide nnnnnne ........ınnnnnneee gibi bişiler sölüyo tabi ben anne diyo diyorum.....

hülyacım geçmiş olsun bizde aynı durumdayız sadece öksürük yok
hapşuruyor gecede çok huzursuzdu ateşi çıktı burnuda tıkalı
sürekli uykusunda ağladı emziğini istiyor ama burnu tıkalı diye ememiyor
sabah 9 da kalktı yeni uyudu sürekli kucakta olmak istiyor artık
herzamanki gibi iştahsız yine mamayı içiyordu güzel şimdi onuda az içiyor
allah beterinden korusun

dün dışarı çıkmıştık üşüdü sanırım ben artık uzun kollulara başladım
üşüyor kısa kollu giyince kolları buz gibi oluyor

tesekkür ederiz cnm gercekten bilmeyerek olsa bile cok seviniyor insann yaa
ANNE DEMEYE CALISIYORDUR ANNESIII

hülyacim cnm gecmis olsun bebise ins. daha ilerlemez öksürügü
geliyormu kuzucuk hala seninle ise kiyamam ins. biran öcne toparlar kendini

sevgicim en iyisini yapiyorsun tatlim burasida soguk.. 19 derece ama herkez uzun ince kollularla cikiyor disari ben bebegin tulumunu kullanmaya basladim bile aksamlari önceden cok sicak diye öyle yatiriyordum pijamasiyla... simdi üsür

hülyacım sevgicim geçmiş olsun canım
canancım seni de tebrik ederim ilk kelimesinin anne olması çok güzel ama çok zordur anne demek genelde baba ve dede der bebekler aslında baba ve dede kelimelereindeki seslerin oluşma ortamı daha kolaydır anne bayağı zordu seslerin çıkış yerleri farklıdır üstelik bebekler sesliyle başlayan kelimeleri pek söyleyemezler dilci olduğumdan anlarım bu konulardan

ya kızlar zeynep gece üstünü müthiş açıyor yani dakika başı desem herhalde abrtmamış olurum havalr gece bayağı serin oluyor ben de gece uzun kollu giydiriyorum ama çözüm değil
ne olur etraflıca bir düşünelim bu konuyu battaniyeyi hemen açıyor tulum sordum amağazaya daha gelmedi dedi hem de birden sıcak olur herhalde tulum birinden duymuştum fermuarlı battaniyeler varmış bilgisi olan kullanan yazsın lütfen iyi birşey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…