2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnnn kızlar
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
bayramımız çok güzel geçti eşimin ailesi burda benim akrabalarımda burda sadece annemler istanbulda dün döndüler onlarda burdaydı ananemler babannemler burdalar o yüzden annemlere biz gitmiyoruz onlar evlerine geliyolar hep onlarda kaldım gündüz akrabalarımızı gezdik çok güzel geçti
dün akşam mama sandalyemizin siparişini verdim chıcco alıcaktım son anda gördüm comfy bonny diye bir marka 95 e aldık bakalım yarın gelir herhalde artık 48 tane yorum okudum hepside gayet memnun inşallah bende memnun kalırım
arda artık bi dk gözünden ayırmıyo beni bugün yürüteç alıcam ucuz yoldu bişey çok durmıycak üzerinde zaten pahalı bişeye gerek yok 50 ye kdar bulurum herhalde fiyatlarınıda bilmiyorum artık sürünmeye başladı dizlerini kullanıyo her yere ulaşıyo evi turluyo ama şöyle tam emekleme yok ne zamana kadar böyle sürüncek acaba:sinifsinif:

günaydın kızlar hasta bebişler geçmiş olsun bugün okula başladım kzızmdan ayrılmak zordu
bayramda hastaydım mide bulantısı ve ishaldim
ablama gittim zeyneple bile ilgilenemiyordum
dün de ablam geldi bizle birlikte zeynebe o bakacak ya o olmasa ne yapardım zeynep çok perişan olurdu
çalışmak hem çok güzel hem de çok zor ya kzızmdan ayrılmak çok koydu 8 aydır beraberdik

bu arada zeynep de ishal olmuş ablam dedi ben antibiyotik kullanmıştım acaba o mu yaptı bilemiyorum
ya da mikrobik bir şey mi Allah korusun
şimdi pirinçunu muhallebisi yapacağım onu yediği zaman genelde kabız oluyordu çünkü dengeler umarım yarına kadar etksini göstermezse doktora
ya Allah yokluklarını vermesin muhtaç da etmesin de doktora gitmekten öööö geldi artık bu aralar o kadar çok doktorlarla haşır neşir oldukki

ha kızlar benim müdür bana kızmış yönetmeliği okudum doğum yapan bayanlar bir yıl nöbet tutmazlarmış dedim ya ona sinirlenmiş biz ona bu zaman kadar hangi yönetmeliği uyguladıkki herzaman yardımcı olduk demiş ama arkadaş aktarırken sanırım yanlış algıla olmuş ben ona nöbet tutmayım hem hastayım hen de emzirme sorunu var demişltim o da başkalıra da tutmak istemez sen rapor al hastalığınla ilgili demişti abi gönülsüz bir şekilde hani bu isteğin çok saçma gereksiz dermiş gibi ben de yönetmliği okudum ve belki de onun bile bilmediği ya da bilip de benim bilmediğim için bana yutturduğu nöbet tutmazlar ifadesini görünce söyledim müdür yardımcısına o da sadec zuhal yönetmelik gereği nöbet tutmayacağım diyor demişl sadece adam da kızmış neyse hallederiz umarım ya bu erkekler kadınları hiç anlamıyorlar tabi onlar kalkıyor gece 2 kere çocuk emzirmye sabah zombi gibi okula gidip hem derse girip hem de nöbet tutsam çok hoşlarına gidecek hakkın olanı bile istediğinde suçlu oluyorsun

şimdi biraz işlerim var bugün gene bütün kaslarım ağrıyor boynum tutuk vaziyette sonra tekrar görüşürüz kızlar

Geçmiş olsun zuhalciğim sana ve minik zeynepciğe bu arada yeni okul dönemin hayırlı olsun arkadaşım inşallah umduğundan kolay geçer canım..

fatoşcum sağol canım bu arada zeynebin taşı tıpta 3,5 mm çıktı antibiyotiğe devam dedi bu sefer de gülşen hanım baktı ama çok güzel ilgilendi inek sütü alerjisi için de alerji bölümüne sevketti 19 ekimde tekrar gideceğiz bakalım

günaydınnnnnnnnn kızlar
hasta bebişlere çok geçmiş olsun
bayramımız çok güzel geçti eşimin ailesi burda benim akrabalarımda burda sadece annemler istanbulda dün döndüler onlarda burdaydı ananemler babannemler burdalar o yüzden annemlere biz gitmiyoruz onlar evlerine geliyolar hep onlarda kaldım gündüz akrabalarımızı gezdik çok güzel geçti
dün akşam mama sandalyemizin siparişini verdim chıcco alıcaktım son anda gördüm comfy bonny diye bir marka 95 e aldık bakalım yarın gelir herhalde artık 48 tane yorum okudum hepside gayet memnun inşallah bende memnun kalırım
arda artık bi dk gözünden ayırmıyo beni bugün yürüteç alıcam ucuz yoldu bişey çok durmıycak üzerinde zaten pahalı bişeye gerek yok 50 ye kdar bulurum herhalde fiyatlarınıda bilmiyorum artık sürünmeye başladı dizlerini kullanıyo her yere ulaşıyo evi turluyo ama şöyle tam emekleme yok ne zamana kadar böyle sürüncek acaba:sinifsinif:

canım 50 liye bile gerek yok 25 30 yürüteçler var zaten ne kadar kullanıcakki

Günaydın kızlar nasılsınız belki biliyorsunuzdur ama size gene de bahsetmek istedim kardeşini seç die bir site var doğudaki çocukların eğitim döneminde onlara yardım için mektup vs şeyler çok hoşuma gitti ben de kendime bir kardeş seçtim kesinlikle para göndermeyin yazıyor sitede googleden aratıp bulabilirsiniz öpüyorum herkesi
Ben de diyarbakırda köy öğretmeniyim kardeşini seç kampanyasında benim öğrencierimde kayıtlı kütfen bizimkileri seçin çöok ihtiyaçları var.
Kızlar hepimizin durumu iyi biliyorum bir tane montuımuz yok bir çok var. Tek ayakbakımız yok her kıyafete uygun var. Ama benim öğrencilerimin ayakkabıya kışın monta çok ihtiyaçları var sizn kullanmadığınız bir kazak onları çok mutlu ediyor ben herşeylerimi bana küçük gelenleri veriyorum. Lütfen duyarlı olun sizler zaten öylesiniz biliyorum.

dilekçim özelden okulunun adresini yazar mısın??tabi istersen aleni de yazabilirsin..biraz kırtasiye filan göndermek istiyorum....sen okulda pay edersin en çok ihtiyaç sahibi olanlara...ama özellikle kız öğrencilere edersen sevinirim...

derin bende bursalıyım 11 şubatta canım oğlum erken doğumla dünyaya geldi..ben zübeydehanımda doğum yaptım ve inanılmaz memnun kaldım.sen nerde yaptın doğumu?

kızlar merhaba uzun bir aradan sonra...
uğrayamaz oldum valla.minik meleklerim nasıl inşallah hepsinin huzuru sağlığı yerindedir bizimde pamukçuk oldu yeni doğmuş bebişler gibi hiç birşey yiyemiyor meleğim napıcam bilmiyorum sarı bir ilaç veriyorum kaç günde geçerki acaba ????

birde bebişi meyve yemeyen varmı benim kız eskiden yerdi şimdi hiç yemiyor. resmen benle kavga ediyor iki eliyle iktiriyo kaşığı yada masus dökmeye çalışıyor çok üzülüyorum yaa sadece eline verdiğimde kemirmeyi seviyor ondan ne kadar vitamin giderki midesine

kızlar sanırım oğlumdan banada bulaştı benimde boğazım yanıyor sabahtan beri acayip baş ağrısı varmafoldumben
bu arada yardım olayı güzel olmuş geçen sene bizde eşimle kendi çapımızda yardım yapmıştık.çok güzel birşey bir çocuğu sevindirmek.

iyiakşamlar kızlar
annemden geldim şimdi morelimi bozdu yine
annemle biz çok yakınız babam akşamları eve gelirken kapıdan uğrar
kardeleni sever bu akşamda anneme götürdü bende karnı aç diye
tazefasulye yapmıştım birazda yoğurt koydum kaseye elimde
anneme geçtim baktım annem patates yediriyor az bişey koymuş tabağa yemez diye
bende dedim o bitsin ben yemek getirdim ona onu yesin blendırdan geçirrdim okadar uğraştım
dedim o ısrarla patatesi yedirdi getirdiğim yemekten zar zor bikaç kaşık verebildim onun yaptığı yemek daha vitaminliymiş benim yaptığımı beğenmedi zaten hiçbizaman beğenmez her yaptığıma bi kulp bulur
muhakkak zoruma gitti çok

bilmiyorum benmi abartıyorum ama her konuda böyle
ona göre ben hiçbişeyi beceremem kardelene bakamadığımı düşünüyor
hergün bana başkalarını anlatır yok şu şöyle yediriyormuş yok bilmem kim
çocuğunu şunu veriyormuş benim bildiğim şeyleri bana anlatır durur
doğum yaptım sütün yok dedi durdu kilo verememişim komşunun kızı tığ gibi olmuş
yaptığım yemeği beğenmez giydiğim kıyafeti beğenmez biz doğum yaptığımdan buyana
maddi olarak sıkışığız 2 aylık kirayı ödeyemedik yarında evsahibinin torunu geliyormuş
almanyadan sorup duruyor napıcaksınız ödesenize doğum parası aldın nereye harcadınız duyanda
alemlerde yedik sanıcak çok üzüyor beni bazen

bide kaynanam var başıma bela meraklısını gördümde bukadarını görmedim ya
bugün kardelen emziğini kaybetti markete gidecek zamanım olmadığı için komşu oğlunun hiç
kullanmadığı emziğini verdi şimdi görmüş onu soruyor na zaman nerden aldınız :S
sanane ya sanane emzik alt tarafı allah eksikliklerini göstermesin ama bezdiriyorlar bazen yaaaa

Ben de diyarbakırda köy öğretmeniyim kardeşini seç kampanyasında benim öğrencierimde kayıtlı kütfen bizimkileri seçin çöok ihtiyaçları var.
Kızlar hepimizin durumu iyi biliyorum bir tane montuımuz yok bir çok var. Tek ayakbakımız yok her kıyafete uygun var. Ama benim öğrencilerimin ayakkabıya kışın monta çok ihtiyaçları var sizn kullanmadığınız bir kazak onları çok mutlu ediyor ben herşeylerimi bana küçük gelenleri veriyorum. Lütfen duyarlı olun sizler zaten öylesiniz biliyorum.

Dilekcim ben de Diyarbakır dan adaşım bir kız öğrenci seçtim 4. sınıfa gidiyor Mehmet Akif Ersoy P.İlköğretim Okulu sen hangi okuldasın

Back
X