2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zuhalcım gecmıs olsun cnm ya
en kısa zamnda atlatırsınız ınsallah cok kıymetlısın valla yavrun ıcın cok seye katlanıyorsun dunyada belkı baska hıcbısey ıcın bu kadar yıpranmazdık ama evlat olunca sozkonusu ınsan kendını bıle unutuyor
dıde yı sormussun canım
bız ıyıyız cok sukur ıkı gundur bı ates sorunu var 37 lerde ama ben dıs dıye tahmın edıyorum ınanılmaz huysuz cunku salı gunu ızmıre gıdıoruz tahlıller tamamlandı ıdrarın sonucunu aldık bana gore hcbısey yok ama doktor ne dıcek bakalım

ınsallah bısısı yoktur dıye umuyorum
emın ol dıdeyı ne kadar dusunuosam bebıslerımızden hasta olanlarlarda dusunmeden edemıorum hepsı bızım canımız sevıncımız uzuntumuz hep ortak

ben nıe costum yannıs onu annamadım yazdımda yazdım :kedi:

öyle valla sibelcim benımkıde ole aklına bıle gelmıo mama
gecen gun tahlıl ıcın ac bırakmam lazımdı en son 3 te verdım mamasını gece
sabah tahlıle gıttık 10 a kadar sesını bıle cıkarmadı sadece yuzune yaklasan hersey ıcın agzını actı
o kadar aclıgın ustune ıctıgı 50 cc mama
gece bende ara ara hep verıorum mama sagından soluna donerken bıle sokuom agzına mamayı

kızlar bugün doktorun tartısı bozuktu beni hastanenin bebek odasına gönderdi
kardelen bağırıp duruyor yeni aşı olmuş bi girdik içeri bebek dolu kimisi küvezde kimisi
tuhaf tuhaf maiknelerde tam kapnın bitişiğinde vardı bitane öylece sadece bezle yatırmışlar değişik
bi makineye hiçbir korumalığı yok yüksekte üstelik kapı girişi kap açıldıkça rüzgar gelir ya
gözlerini kocaman açmış bakıyordu yüzü gözümün önünden gitmiyoya kardelenin doğduğu gün geldi aklıma

Herkese merhaba hasta bebişlere geçmiş olsun Kardelenede kocaman maşallah bu yeymeme tüm bebeklerde var galiba kızlar akşamları gece maması veriyorum ama tek verirsem yemiyor içine şeftali armut gibi meyve koyuyorum o şekilde yiyor. Sizde deneyin ben buzluğa bile stok yaptım valla.
Kızlar 2 gündür oğlum bakıcısıyla dün geldiğimde anne diye hıökırarak ağlıyordu geldikten sonra 1 saat sonra kıçkırması geçti ama bugün daha iyiydi. Sanki alıştı gibi ama ben hala alışamadım. Serviste uyumuşum rüyamda emir kucağımda aşağıya kayıyodu hemen uyandım emiri etrafımda aradım. Öğretmenlerden utandım valla.
Bugün okulu yıkadık çok yorulduk tabi. Mola verin dedikleri anda hemen oğlumu aradım. Çok özlüyorum ne yapacam ben böyle. Yol eskiden 2.5 saat sürüyordu bugün 1 saat 15 dakika sürdü çok sevindim valla. Bana dua edin ne olur alışayım.

dılekcım cok zor olsa gerek ya ama alısmak zorundasın tatlım yapacak bısy yok bende baslıcam okula ama saatler gunler bana kalmıs ona ragmen nsl gıderım dıye kara kara dusunuyorum soyle dusunelım belkı tesellı olur bugun olmasa yarın gene bırakıp gıdıcez ıse calısmak zorundayız

selam kızlar hele şükür okudum yazılanları

zuhalcim gecikmişim görmekte ama

yeni aramıza katılanlar olmuş ne güzel biraz canlanmış topik
sevindim :))

sevgicim çok sevindim kardelene demekki hepsinin kendince ayrı bir yöntemi bulunacak

zuhalcim zeynep bebişimizie çok geçmiş olsun canım
kız bebeklerin bu idrar -iltihap konusunda çektikleri ne böyle yaa
engellemek için bişey önermiyor mu drlar??
acaba ayakları falan mı üşüyor yoksa az mı su içiyorlar da ondan mı etkileniyorlar ki

çidoooooo gelinim ne güzel olmuş yaa
resimlerine bayıldım valla
ben onun fırfırlı donlu poposunu ısırırım :))
formunu korumak için fazlalıkları kusup çıkartıyor gibi senin sıpa
inşallah salı günü de güzel haberler alırsınız

bu arada destan yazmak için duygu yoğunluğuna falan ihtiyaç yok P
çiğdem sana benden bulaşmış sanırım o mesajda :))

formuna tukururum onun ben bana bakıp accık feyz alsa anası oldu tosun gıbı kızı bu yasta form tutuo -tatlicadiarzu-

valla kafaya taktıkça aynı kiloya sabitliyo sıpalar
ne zaman takıntı yapsam çınarda da aynısı oluyo
hatta artacağına eksiliyo
sonra bir kaç gün unutuyorum kontrol etmiyorum bakıyorum almış :S
bizim bu gece de alerji belirtileri oldu ama geçen gün ile karşılaştırınca pek de ortak bir yiyecek yok aslında
domatesten mi acaba bu gün çorbasına biraz eklemiştim
yarın dra gideceğiz bakalım

yalnız biz zaditeni izmirdeki dra sorup kullanmıştık buradaki dra ulaşamayınca
bu adam hiçbirşey kullanmayıp gözleyin demişti sadece
şimdi adama ne deriz bilmiyorum bakalım

amaaaaannn böyle çeşit çeşit dr da zor yaaa
hepsi farklı vitaminleri veriyorlar falan
izmir drumuzunkini kullanıyoruz ama onunkini kullanıyor gibi söyleyeceğiz falan
ay bu bebişler yalancı da yaptılar bizi

Sevgicim gerçekten sevindim kilo almasına günlerdir uğraşıyordun ne güzel hayırlı bir sonuç aldın canım demekki yöntemin işe yaramış
Hasta olan bebişlerimizerde geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…