- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
kızlar zeynep gene idrar yolu enfeksiyonu olmuş ya akşam da kustu ayrıca yumurtaya karşı da alerjisi çıktı test yapmışlardı anlayacağınız moralim fena bozuk
ateşi yok şimdilik bakalım ama keyfi de yok iştahı dersen sıfıra yakın diyebilirim akşam 4 kaşık meyve püresi yedi o kadar o da ağlaya ağlaya doktor koruyucu dozda kullandığımız antibiyotiği ve demir ilacını kesti yerine başka bir antibiyotik verdi 10 gün kullanacağız 11.gün idrar tahlili istedi tekrar 2 yaşına kadar süt yumurta tereyağı yoğurt peynir yok zaten birşey yemiyor ne yapacağım ya şaştım inanın
bugün 6 saat dersim vardı sonra doktor işi gelince yemek falan şu an bitik vaziyetteyi Allah beterinden esirgesin
hep dert yandım kızlar inşallah hasta bebişlerimiz daha iyidir kardelen dido nasıl oldunuz geçmişi okuyamadım ya
sevgıcım canım sutu tatlandırmak ıcın bısı kullanıonmu
hayır canım şekeri soruyorsan koymuyorum içine mama cicibebe koyunca gerek kalmıyo zaten ama sade vericem diyosam az bişey koyabilirsin
ya sımdı ılıttım sutu ıcıne bıtane cıcıbebe koydum ama zor gecıo bıberonun delıgınden
off yaaa
selam kızlar hele şükür okudum yazılanları
zuhalcim gecikmişim görmekte ama
yeni aramıza katılanlar olmuş ne güzel biraz canlanmış topik
sevindim :))
sevgicim çok sevindim kardelene demekki hepsinin kendince ayrı bir yöntemi bulunacak
zuhalcim zeynep bebişimizie çok geçmiş olsun canım
kız bebeklerin bu idrar -iltihap konusunda çektikleri ne böyle yaa
engellemek için bişey önermiyor mu drlar??
acaba ayakları falan mı üşüyor yoksa az mı su içiyorlar da ondan mı etkileniyorlar ki
çidoooooo gelinim ne güzel olmuş yaa
resimlerine bayıldım valla
ben onun fırfırlı donlu poposunu ısırırım :))
formunu korumak için fazlalıkları kusup çıkartıyor gibi senin sıpa
inşallah salı günü de güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?