2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya okumuştum ama kimdydi unuttum sanki kardelende pişik vardı. Yazın emirde de oldu kantaran yağı çok iyi geliyor aktardan alın mutlaka.
Selmacığım hoşgeldin seni çok özledik valla. Ankaraya gelince sana gelecem çok özledim valla. Şubatta bebişlerin doğum gününü beraber kutlayalım ne dersin.

selmacım hoşgeldin canım özlettin kendini
güle güle oturun yeni evinizde

ben de evi değiştireceğiz falan deyip duruyordum
baktık ki kafamıza göre ev bulamayacak gibiyiz
2 gündür canımız çıktı eşyaların yerlerini falan değiştirdik
çınara oda yapabilmek için kocaman yüklük dolabını yatak odamıza taşıyıp tekrar yerleştirdik falan salonu tekrar düzenledik sözde çınara daha güvenli olsun diye ama
tam işler bitti bi su içeyim dedim peşimden gelmeye kalktı kapıya tutundu kalkacakken eli kaydı kafasını vurdu boynuz gibi şişti akşamüstü
buz falan derken o indi

akşam yemekten sonra salonda olmayacak yerlere girip çıkıyordu
eşim geldi seninki masanın altında sandalyeye tutunup ayağa kalktı çok zevklendi diye
bakmaya diye yanına geliyorduk ki masanın bacağına tutunuyormuş o sırada bize bakmak için dönerken elinden kaçırdı yine kafasını çarptı bu sefer de saçlarının arasında nohut gibi şişti
(
ay bunlar hareketlendikçe zıpırlaşıyorlar kızlar yaa
dibinde dururken bile oluyo ya
insan kahroluyo

hakikaten canan nerde yaa
yine mi şifresini unuttu acaba
daha türkiyeye gelmedi değil mi?

şu ısırma olayına gelince ben çınarı hep ısırarak seviyorum çok hoşuna gidiyor ve gülüyor ve çok uzun zamandır böyleyiz

geçmiş olsun sibelcim düşmeler benim en korktuğum şey ya hele gözünün önünde olunca neyse Allah korumuş gene

dilekcim size de geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır
ben yatıyorum kızlar sabah okul var iyi geceler

ben bir saat önce de iyi geceler demiştim hala yatmamışım bak şimdi şu diyet sayfalarına dalmışım

slm kızlar
dün akşam annemler nihayet yazıktan geldiler:))) bu hafta içi bir gün gelip ömerciğe bakın dedim benimde evde bazı düzenlemeler yapmam gerek.

sibel maşallah efeye ya çok hareketli.kazalar emeklemeye başlayınca ne yazıkki kaçınılmaz galiba.
bende bu sabah mutfaktayken ömer yusufu oturma odasına bıraktım bir geldim ömer yusuf yok sonra baktım tül kıpırdıyor kendini kaydıra kaydıra koltukla duvarın arasına girmiş üstünede tül gelmiş tüle öyle bir asılıyorki korniş çıkacak sandımkaydirigubbakcemile3 bizde daha emekleme yok bu arada geri geri gidiyor sadece

günaydınlar canlarım ne güzel bişimiş bu her istedigimde size yazabilmek ya cok cook cook özlemişim valla
ya baya bi geri kalmısım konulardan dilek bakıcı buldun anladıgım kadarıyla ne güzel
gönlüne göredir inşallah
ankaraya geldiginde tabikide beklerim bende seni cok özledim o güler yüzünü cok özledim:kedi:
lütfen geldiginde haber ver tamammı canım

günaydın kızlar..
sibelcim geçmiş olsun canım,ah valla ne yapıcaz bu düşmelerle bilmiyorum zorlaşıo işimiz gitgide.
asiş kız gözünaydın hadi rahat edersin artık arasıra bakar annenler..
dilekçim çok sevindim emirin alışmasına,inşallah böyle devam eder.
selma sen hala anlatacan kız,neler yaptın bizden uzaktayken bakiim

kızlar lütfen bana yardımcı olan kızım 6 ay19 günlük ek gıdalara başladık ama çok sorunluyuz reddediyor ısrarcı olmak istemiyorum ama bzen elimde olmadan oyunla felan zorla yediyorum yanlız son zamanlarda öğürmeye başladı kaşığı görünce öğürüyor ne yaparsam yapıyım tadına bakmadan itiraz ediyor sizce ek gıda olayına aramı vermeliyim ne olur yardım

huzurcum bence sevmediği şeylere bir iki gün ara ver neyi seviyorsa onu ver sonra tekrar dene. ısrarcı olma .ve açken denemeye çalış.1 kaşıkta olsa yesin önemli olan onu sevmesi benimsemesi sonra miktarını yavaş yavaş artıracaksın.

günaydın buarada kızlar nasılsınız kardelenin pişiği geçiyor yavaş yavaş
bepanteni ve cihicco pişik kremini kullanıyorum doktorda günde ikikere
sürmek için travozol diye bi krem vermişti oda etkili oldu baya
isal geçti ilaçları kavga dövüş içiyoruz ben iyimiyim pek değilim
bir sorun bitmeden yenisi başlıyor allah sonumuzu hayr etsin

günaydın kızlar bende artık sabah sabah açılışı yapamıyorum çok halsizlik var bende birde kimse muhabbet etmiyor artık hele bazıları sadece okuyor katılın ya sizde konuşmalara kimse birşeyler yazmadıkça bu topikte yok olup gider.

sevgi canım ne sorunun var inşallah çözülemeyecek birşey değildir. kardelenin pişiğinin düzelmesine sevindim canım.

sevgicim kardelenin pişiği ishalden olmuş sanırım anılın da ilk antibiyotik kullandığımızda ishal ve beraberinde pişik olmuştu ben de bepanten, travazol,trosyd,popolin,sebamed kremlerini kullandım ama en etkilisi biraz garip ama yağlı arko geldi hani şu tüplerde oluyor ya işte o ben de o günden beri ne zaman kızarıklık olsa hemen yağlı arko kullanıyorum hemen geçiyor

Sevgicim hayırdır noldu canım yaa sorun nedir anlatılcak gibi bişeyse paylaşırsan belki bir yardımımız dokunur hastamısın yoksa arkadaşım?
Asiyecim sende doğru söylüyorsun arkadaşım sırf okuyup geçmek bencede olmuyor birde halsizliğin kansızlıktan falan olmasın yakın zamanda kan sayımı yaptırdınmı hiç?..

canım kan sayımı yaptırdım ve bir daha çok test başka ir nedenden dolayı çok şükür problem yok benim oğlum 1 haftadır rahatsız grip ve soğuk algınlığı arası birşey banada bulaştı ama ben atlatamıyorum doktora gitmektende artık nefret ediyorum kendim geçirmeye çalışoyorum ama geçmiyor suda eriyen ilaçlardan içtim gripin vardı ondan içtim bir kaç kere vitamin ilaçları içtim ıhlamur kuşburnu her gün içiyorum ama faydası olmadı bu basit yöntemlerin.sanırım doktora gitmeden iyileşmeyeceğim.:çok üzgünüm:

GeÇmıŞ olsun canım bıde ıhlamur adaÇayını bırlıkte demleyıp ıÇmeyı dene. Ben hamıleyken grıp olduĞumda denemıŞtım Çok ıyı geldı. Şu ara oĞlumun etrafında herkes hasta ona bulaŞmasından korkuyorum. Salgınmı var ne herkes grıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…