2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek arabası alıcaz yakında sizin bebek arabalarınızdan memnuniyetinizi öğreniyim dedim ne önerirsiniz

canım ben pıerre cardin travel kullanıyorum memnunum kullanışlı çift yönlü hafif 4 e katlanıyo biraz yolda giderken sallanıyo ama idare eder ana kucağınıda doğduğundan bei kullanıyorum bi problem yaşamadım

günaydın hanımlar bugün hava cok güzel ama biz yeni kahvaltı ediyoruz.cıkarıs sonra yürüyüşe :)
bu arada biz eldivenleri cıkardık takmıyoruz artık.alışıyo kızımda.ben aslında takıcaktım daha üşüyo diye çünkü elleri hep buz gibiydi eldiven olmayınca ama dr takmayın dedi üşüyo vs diye dedi.bende cıkardım artık

kızlar sabha sağdım sütümü ama doluken ikisinden 130 cc çıktı normalmi ya sabah ve gece sütüm oluyo benim öğlen fazla yok bide kızım emdikten sonra sağsammı acaba şimdi sütü sağdım koydum dolaba 2 satt sonra tekrar sağıp üstüne koyamıyorum değilmi onuda yrı koymam gerekiyor

kizlar nasilsiniz ? umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir ben iyi oldum baya simdi dikislerimin iyilesmesini bekliyorum......... inanilmaz doluyum oyüzden girip bakamiyorum eskisi kadar sizlere
nerdeyse her gün iki üc yerde randevularimiz var
sizi cook öpüyorum bebisleride :)

canım anakucağı-oto koltuğu var ve bebek arabasının içine geçiyor.İlk altı ay bebek için daha rahat kullanılıyor aynı zamanda taşıma sepeti olarak da kullanılıyor ana kucağı.a.s.

anladım canım bizde doğumdan önce bakmıştık.gerçekten çok yönlü ama biz biraz ağır bulduk.bu yüzden tercih etmedik.chicconun baston modelini aldık geçen hafta. henüz dışarı çıkarmadık ama arabayla evin içinde gezdiriyorum kızım çok sevdi. şu anda da içinde uyuyor...

Herkese merhaba
umarım herkes iyidir. 2 gündür misafi misafir dolu hafta sonu olunca böyle oluyor. Şimdi serbest kaldım hemen girdim.
Beyazbulut ben dışarı çıkarken oğluma süt sağıyorum gittiğim yerde sıcak suyun içinde ısıtıyorum merak etme tekrar emer.Kaygananlara ve annene de aşk olsun bakalım biz ankaraya gidince aynı şeyleri bana da söylecekler amna boşver sağlıklı olsunlarda yeter ki şiko olmasınlar ne olmuş yani.
Cimcime nasıl oldun dişin geçti mi canım?

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iki gündür zeynebimin gaz sancısıyla uğraşıyoruz kabak tatlısı yemiştim ama az uz yemedim ama canım istermiş demekki herhalde o yaptı çocuğum kıvrandı da gazını atamadı ağlamaktan helak oldu gece doktorunu aradık paranox diye bir fitil ismi verdi ağrı kesiciymiş ama gazını atmasına yardımcı olur dedi dediği gibi de oldu çok şükür bugün daha iyi.şimdi çıkıyorum zeynep mızırdanmaya başladı kendinize ve bebişlere iyi bakına.s.

symslow gecmıs olsun canım
dılekyazar ısın zor valla bızımde he m benım aıle hem esımın aılesı ankda cocuk yookken bıle zor oluyodu sımdı ıse ıkı tarafın gönlunu hos etmek zor bırde anlasamıyorlarsa 2 taraf allah sabır versın deyım sana ben sımdıden ...
Cımcıme gecmıs olsun canım neden cok dolusun...

günaydın kızlar kimse yok yine yazda geliyor artık kimse uğramaz buralara neyse benim bu süt le olna sorunum bitmedi henüz sabah 5 sağdım 50 cc çıktı tek göğüsten sabah 7 de aynı şimdi buzdolabında ben bu sütün üstüne tekrar sağıp ekleyebilirmiyim ve tekrar buzdolabına koyabilirmiyim off ne zor işlermiş ya çalışmayanlar çok şanslısınız

gunaydınn Turkıyenın en guzel annelerı..bende gecen cuma bebegımın mevludunu yaptım cok guzeldı daha once bebek mevludu ızlememıstım.ınanılmaz duygulandım hocanında sesı cok guzeldı oglum cok yakısıklı oldu kırmızı pabyonu beyaz sımokınıyle butun kadınları kendıne hayran bıraktırdı ..pompa ben aventınkını kullanıyorum manual..elektırıklı cıft gogusu sagandan almayı dusunuyorum sankı cok sutum varmıs gıbı ama cok sıkıldım sagmaktan goguslerım acıyor..daha once bahsetmıstım benım uyanık mememı emmek ıstemıyor cunku bıberonun kolaylıgını kesfettı.ben bebegımle dısarıda gezmek ıstıyorum ama kayınvalıdemın caktırmadan koydugu veto yuzunden cıkamıyorum ..bebekler kusun kanadından bıle usuturmus..esımın dılınde bu soz...bende cesaret edemıyorum zaten gazlı benım yuzumden hasta olur vıcdan yaparım sonra...ya hala sezonu acmadım ıstanbula gıtmem lazım magzam elemanların elınde ama cocugumu bırakmıyorum o kadar mınık kı normal kosullarda martın sonu nısanın bası gıbı sezon acmam gerekırdı ama napalım bu yazda boyle gecsın ..gercı nısanda satıs cok ıyı olur ..ekonomık krız bırız dınlemeyız bız kadınlar her kosulda alısverıs yaparız ben yıllardır bu islerle mesgulum sezon bası herzaman cok hareketlı olur..
derın kızının sayfası cok guzel olus ama ızleyıcı olmayı basaramadım daha dogrusu bebeım ızın vermedı aglıyacagı tutdu..ınsallah genıs vakıtte.beyaz bulutcugum mama konusunda nıcın ınat edıyorsun kı gunde 60 cc versen bebegınde raht eder sende ..ben o kadar katı degılım anne sutunude fazlasıyla verıyorum.
kılolarınız ne durumda ben haftalardır 1kılo bıle veremedım gercı acayıp tatlı yıyorum mevlutten kalan tatlılar vardı yemek yerıne onları yıyorum dıyetısyenımde arayıp duruyor gorusmeye nıye gelmedın dıye hangı yuzle gıdeceksem kadının yanına 64.5 de kaldım boy 1.61 kendımı bıber dolması gıbı hıssedıyorum bır 55 kılo olsam acayıp mutlu olurum .hızlı kılo verme yontemı bılen var mı ok tatlı yemem lazım onu soylemeyın ne olur ben sıgara gıbı bır tatlı bagımlısıyım evde varsa dayanamıyorum bıtınceye kadar gıdıp gelıp onu yıyorum.
soylemesı ayıp ama cınsellıkle ılgılı sorunum var ben kendımı hazır hıssedemıyorum sezeryanla dogum yapmam ragmen canım acıyacak zannedıyorum sezeryan esnasında mıyomlarım varmıs drum onlarıda aldı sankı ıcım yaraymıs gıbı gelıyor o yuzdende kendı mı cok kasıyorum ama herseyın artık eskısı gıbı olmasını ıstıyorum nasıl celıskıyse bu bu konudada akıl rıca edıcem ..
ooo epey cenem dustu hepınıze koskocaman opucukler ..
Ha bu arada msnde mısınız hepınız ben nıye yokummm

günaydın herkeze benim oğlum bugün 42 günlü oldu
artık eldivenlerini çıkartmak istiyorum
tırnaklarınıda kesiyorum çıkarabilirmiyim eldivenlerini
sizler nasıl yapıyosunuz

günaydın heze benim oğlum bugün 42 günlü oldu
artık eldivenlerini çıkartmak istiyorum
tırnaklarınıda kesiyorum çıkarabilirmiyim eldivenlerini
sizler nasıl yapıyosunuz

canım benim kızım 2 ay 13 günlük kırkı çıktıktan sonra tırnaklarını kestik.kesmemize rağmen zamn zaman yüzünü çizdi.bu nedenle bu güne kadar takmaya devam ediyordum. birde elleri çok üşüor ondan dolayıda takıyordum. ancak cmt günkü doktor kontrolümüzde doktor artık eldivenleri takma gelişimini olumsuz etkiler elleriyle dış dünyayı tanıyacak dedi.bende cmt den beri takmıyorum.

ben eldivenleri 1 aylıkken çıkardım..zaten eldiven önerilmiyor..ellerin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmez dedi doktorumuz...eldivensiz ellerini keşfetti..parmak bile emiyor benim oğluş..emzik derdine son:))

günaydın kızlar bende aradanın eldivenlerini 1 aylık olmadan daha çıkarttım tırnaklarınıda o günden beri kesiyorum

Günaydın hatunlar, nabersiniz???
Bende Neva'nın tırnaklarını 2 haftalıkken kestim ve eldivenleride ondan sonra takmadım banyo yaptıktan sonra geceleri uyurken takıyordum ama artık uzun zamandır onu da yapmıyorum. Çünkü bebekler elleriyle tanırlar çevrelerini. Bir de ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor diğer arkadaşların da dediği gibi, hatta tam tersi birkaç kaynakta ellerin vücuda klima görevi gördüğünğ okumuştum, yani vücudu çok sıcaksa(çok fazla giydirilmişse bebeğe) vücud ısısını ellerden dengelemeye çalışırmış ve ellerden de bu yüzden soğuk olurmuş. O yüzden kesin tırnakları serbest bırakın o minik tombik tatlı elleri:)))))

kızlar saolun valla
bende takmak istemiyorum çünkü baya büyüdü artık
hemde parmaklarının arası pamukçuk oluyor hergün siliyorum ama havasız kalıyor
çıkarırsamda yüzünü çizermi diye korkuyorum
ama anladımki hemen hemen hepiniz çıkamışsınız eldivenleri şimdi bende çıkarıcam
bu arada ewet eldivenleri çıkarınca elleri üşüyor

Selam herkese
kızlar feci şekilde nezle oldum ,öksürükte başlamak istiyor ama izin vermiyorum .EEE kırkımız çıktı diye topal it gibi attık kendimizi sokaklara Derin de sağolsun çok anlayışlı kucağımdan inmek istemiyor ( ağzımda maske gibi tülbenti bağlıyorum garip garip yüzüme bakıyor .Bir evin işi yemek falan dinlensem iyi olcak ama o da zor ( 1- 2 gün yokum yanii haberiniz olsun

Ay okumaya çalıştım geçmişi ama valla aklımda kalmadı akılda kalmadı gerçi artık o ayrı .
Bebek arbası sormus symslow galiba biz bebe confort aldık güzel rahat katlanabilir sürüşü de rahat tavsiye ederim .
Sevgi ilk etapta az çıkıyorsa sütün bebeğin emerken diğer göğsünü sağ .Saklamak için 100 lük hazırla sütleri canım bir kere ısıttıktan sonra kalanı ziyan olmasın 1- 2 saat dayanıyır çünkü .gerekirse ısıtır annen tekrar sıcak suya sokup ısıtacak aman dikkat .
ıbşa sağol canım beğenmene sevindim .Ctesi bizde alışveriş merkezindeydik sezon girmiş ama biz alışveriş olayına giremedik ( malum çocuklarla fiyatlar uygun gibi ama daha öncesine nazaran .
Birde ZARA ÇOCUK bayıldım en kısa zamanda kızıma bir süre elbise alıcam ordan bayıldım çatlasın erkek anneleri :)))

iyiakşamlar hanımlar feci sinirim bozuk bir paket sigara olsaydı bitmişti sanırım iş yerine gittim bugün çarşamba iş başı yapıyorum emzirmek için eve gelicektim saatlerini konuşmak için ve doğum parası almam için evrak hazırlamıştı ş yeri onu aalmaya gittim müdürle konuştuk patron olmadığı zaman göndereblirmiş böyle bişey varmı ya patron zaten hep orda adamın işi o her sabah geliyor anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını hem bana kendi diyor gel iş başı yap çıkarırlarsa onlar seni çıkarsın tazminatını alırsın diye ben seni gönderirim emzirmeye eve dedi şimdide yan çiziyo napıacam ben şimdi makinayı iş yerine götürsem sağsam ama sağıcak yer yok gerçi bu stresle süt müt kalmıcak oda ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…