2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende doğum paramı alabilmem için iş yerinden evraklarımı hazırlayıp aldım o evrakları sigortayamı götürücez yoksa ptt den alırken mi göstericez ben onu sormamışımda nasıl olcak anlatırmısın

özlemcim geçmiş olsun canım inşallah ilerletmeden iyileşirsin

bebişlerin ellerinin serbest olması önemli kızlar en geç 2. ayın bitiminde eldivenleri çıkartmanız gerekiyor

tabi tırnaklarını dikkatli kesin ben haftasonu keserken biraz manikür yapmış gibi oldum çok üzüldüm parmağının ucundan azcık kıstırdım (
bir de gündüz gazını çıkartırken ağzıma kafa attı ve dişim kafasına çarptı canı yandı bayağı ağlamaya başladı
neyseki ayağa kalkıp gezinince sustu

ya bunlar daha düşüp bir taraflarını falan kanatacaklar ay nasıl can dayanacak bunlara yaa
annelik zormuş cidden

haklısın canım bende temin gazını çıkartırken aynı şey oldu alnı kızardı birazcık ağladı bende çok üzüldüm ilerde ne olcak bilmiyorum

ay benim ki de hep carpıyo burnunu kafama omzuma ssonra aglıyo tabii.galiba büyüdükçe carpmazla yani inşallah

ya kızlar yarın bızım asımız var 3 tane yapılcak acaba nsl yapılıo bılen varmı ayrı ayrımı bu asılar ya nsl dayancak kızım daha doğrusu ben ve babası :)

kızlar benimde çıldırmama az kaldı vallahi
herkez kırkından sonra düzelir bizimkide kırkından sonra azdı
ya uyuyacak yada emecek
uyanıkken mızmız sürekli ağlıyor
memeyi verince susuyor cök cök emip duruyor
emzikte kullanmıyor
uyanıkken meme hep ağzında ama bu böle ne kadar sürcek
ben ne yapçam
pazar günü dışarı çıktık hem gezelim hemde bişeyler alalım diye
uyuttum çıktık bebek arabası şifonyer falan aldık arada uyandı emzirdim biraz daha dolaştık dolmuşa bindik uyandı bi ağlamak tuturduki sormayın
gözünü açasıya meme
sizin durumlar nasıl kızlar
biz yapışık ikizler gibi olduk ne zaman düzelir nasıl düzelir

bu arada cimcime yani canan nasıl oldu acaba
hiç girmiyorda
dişi kötü oldu galiba umarım çabucak iyileşir
canancım nerelerdesinnnnnnnnn duy sesimi

canım 3 ay dedikleri doğru sanırım
rüyamda görsem inanmazdım oğluş memeyi ağzına verdiğimde emmeyecek hatta beni itecek diye ama artık sadece karnı acıktığında 5-10 dak emiyor gündüzleri 2 ya da 3 saatte 1
artık uyanıkken memeyi değil de muhabbeti ve gezmeyi istiyor
ve ağladığında ağzına memeyi sokuşturmak çözüm olmuyor haberiniz ola :))
e konuş gez tamam da nereye kadar yani
neyseki dönencesiyle muhabbet etmeyi seviyor da o arada rahatım
e bi de öyle ağlamaya başlar başlamaz asla almıyorum önce sesleniyorum kendimi göstermeden artık iyice ağladığında gidip alıyorum
şımarıklıktan ağlarsa zaten bazen ağlamayı unutup oynamaya devam ediyor

çiğdemcim birini omuzuna yapıyorlar diğerlerini de her 2 bacağına sırayla
benim eşim dayanamıyor mecbur ben tutuyorum oğluşu
o da zaten aşı vurulduktan sonra kucağa alıp biraz dolaştırana kadar ağlıyor sadece

cnm benım kızda aynı sımdı kırkı cıkana kadar ıyıydı sımdı uyurken cenesı kapanıo bıtek emızkte almıo ya emecek yada kucakta gezdırcen oturmayıda kabul etmıyo asla bırısı gelıp bakarsa yemek yıyebılıyorum ona bıle ızın yok annıcan bazı bebekler kırkı cıkana kadar huzursuz bazılarıda kırkı cıktıktan sonra azarmıs bıde ıkıncısı denk gelmıs nasıl duzeltırız nasıl alıstırırız bılmıorum ama cok yoruldum ben artık hıcbıseyle kandıramıyorum meme ıstıyo habıre ağzında olcak ınsallah kısa zamnda duzene gırer benımkının bıde nazı ver ıstedıgı zman vermım bıseylerle oaylım dıyorum sonra kızıo bıde almıyo saatlerce aglıo baskası sustrucak bana vercek ole alıo memeyı cins yaaaa:jeyyar:

ben doğum yapmadan sigortaya sormuştum. izninin bitmesine yakın evrakları sigortaya getireceksin, iş yerinde internetten bildirmiş olacak zaten kontrol edilip paran sonra ptt ye yatacak denmişti. ama evrak olarak doğum belgeside var sanırım. sen onuda yanında götür.

günaydın kızlar show tvde bebek uzmanı var çok güzel şeyler anlatıyolar
siz yatarken yastık kullanıyo musunuz ben kullanıyorum ama sanki doktor kullanmayın gibi dedi gerçi kalın yastık değil kaz tüyü yastığı ince boğulur diye koyuyuorum yanda yatıyo zaten sürekli

ya kızlar yarın bızım asımız var 3 tane yapılcak acaba nsl yapılıo bılen varmı ayrı ayrımı bu asılar ya nsl dayancak kızım daha doğrusu ben ve babası :)
koldan vurulan verem

her iki bacaktan vurulan aşılar karma ve pnömokok özellikle pnö.......'ta ağlıyorlar biraz yakıyormuş canım.

:tomato:birde ağızdan rota diye başka bir aşı oldu.

sağol canım daha gidemedim zaten perşembe veya cuma gidebilirim heralde doğum belgesini hatırlattığın iyi oldu onuda alyım yanıma neolur neolmaz sağol hatırlattığın için

cnm ben yatık kullanıyorum hatta ben kullanırken doktora sordum sakıncası varmı dıye yok dedı hatta gece kusuyo olayında kalın yastık koyun reflusu olan bebeklerde rahat oluyo dedı ben kullanıyorum bastan berı yan yatırmıyorum kalca sorunundan dolayı ama yastık ıyı geldı kusmasına emerek uyudunda tedırgın oluyordum kusarsa dıye sımdı eskısı kadar kusmuyo

koldan vurulan verem

her iki bacaktan vurulan aşılar karma ve pnömokok özellikle pnö.......'ta ağlıyorlar biraz yakıyormuş canım.

:tomato:birde ağızdan rota diye başka bir aşı oldu.

evet bacaktan en son yapılan asıda costu benımkı sanırı pnomokok tur o ben rota asısını yaptırmadım doktor gerek yok o pıs ulkelerde cok kullanılıo sanırım pıslıkten bulasan bı vırus mus ıshale sebep oluyomus turkıyede gereksız bır asıymıs

canancım nerelerdesın yaw
dısın nsl oldu gectımı bende gıtcem dıscıye ama korkuyom yaww

kızlar dün de benim oğlan veremle rota aşısını oldu..rota nın çoğunu çıkardı valla...boğuluyordu az kalsın..ne biçim birşeyse artık...bu arada gece öğününü kaldırmıştık ya onun bir kısmını gündüze dağıt dedi doktor..ishal gibi kaka yapıyor birkaç gündür...tahlil istedi doktor bakalım birşey çıkmaz inşallah...3 günde çıkıyormuş sonucu...

kızlar sağ göğsümün kanalları tıkandı sanırım...sertlikler geliyor elime ve çok acıyor...sıcak termofor filan koydum dün gece ama bana mısın demedi..süt de pek çıkmıyor o göğüsten...ne yapmak lazım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…