iyiakşamlar hanımlar feci sinirim bozuk bir paket sigara olsaydı bitmişti sanırım iş yerine gittim bugün çarşamba iş başı yapıyorum emzirmek için eve gelicektim saatlerini konuşmak için ve doğum parası almam için evrak hazırlamıştı ş yeri onu aalmaya gittim müdürle konuştuk patron olmadığı zaman göndereblirmiş böyle bişey varmı ya patron zaten hep orda adamın işi o her sabah geliyor anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını hem bana kendi diyor gel iş başı yap çıkarırlarsa onlar seni çıkarsın tazminatını alırsın diye ben seni gönderirim emzirmeye eve dedi şimdide yan çiziyo napıacam ben şimdi makinayı iş yerine götürsem sağsam ama sağıcak yer yok gerçi bu stresle süt müt kalmıcak oda ayrı
kızlar benimde çıldırmama az kaldı vallahi
herkez kırkından sonra düzelir bizimkide kırkından sonra azdı
ya uyuyacak yada emecek
uyanıkken mızmız sürekli ağlıyor
memeyi verince susuyor cök cök emip duruyor
emzikte kullanmıyor
uyanıkken meme hep ağzında ama bu böle ne kadar sürcek
ben ne yapçam
pazar günü dışarı çıktık hem gezelim hemde bişeyler alalım diye
uyuttum çıktık bebek arabası şifonyer falan aldık arada uyandı emzirdim biraz daha dolaştık dolmuşa bindik uyandı bi ağlamak tuturduki sormayın
gözünü açasıya meme
sizin durumlar nasıl kızlar
biz yapışık ikizler gibi olduk ne zaman düzelir nasıl düzelir
canım bende doğum paramı alabilmem için iş yerinden evraklarımı hazırlayıp aldım o evrakları sigortayamı götürücez yoksa ptt den alırken mi göstericez ben onu sormamışımda nasıl olcak anlatırmısın
koldan vurulan veremya kızlar yarın bızım asımız var 3 tane yapılcak acaba nsl yapılıo bılen varmı ayrı ayrımı bu asılar ya nsl dayancak kızım daha doğrusu ben ve babası :)
ben doğum yapmadan sigortaya sormuştum. izninin bitmesine yakın evrakları sigortaya getireceksin, iş yerinde internetten bildirmiş olacak zaten kontrol edilip paran sonra ptt ye yatacak denmişti. ama evrak olarak doğum belgeside var sanırım. sen onuda yanında götür.
günaydın kızlar show tvde bebek uzmanı var çok güzel şeyler anlatıyolar
siz yatarken yastık kullanıyo musunuz ben kullanıyorum ama sanki doktor kullanmayın gibi dedi gerçi kalın yastık değil kaz tüyü yastığı ince boğulur diye koyuyuorum yanda yatıyo zaten sürekli
koldan vurulan verem
her iki bacaktan vurulan aşılar karma ve pnömokok özellikle pnö.......'ta ağlıyorlar biraz yakıyormuş canım.
:tomato:birde ağızdan rota diye başka bir aşı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?