Tekrardan merhaba arkadaşlar yoğun iki gün geçirdikten sonra tekrar siteye bir bakayım dedim, Tüm mesajlarınız için çok teşekkür ederim, Tabi siteyi daha etkin bir şekilde kullanamıyorum yani herhangi bi alıntı yapmadan yazıyorum. Zamanla olacak inanıyorum. Bebeğime anne sütünü devam ediyorum ve doymadığına kanaat getirirsem mama veriyorum maalesef
( 47 günlük olduk, Arada da gazı olduğunu düşünürsem Nurse Harvey"s veriyorum çay kaşığı ya da tatlı kaşığı ile. Yinede çok fazla kullanmıyorum bazen günlerce vermediğim oluyor. Birde bebeğime müzik dinletmeye çalışıyorum aklınızda bulunsun bebek cdleri var adını da yazarım en azından benim bebeğimin sakinleşmesini sağlıyor. Sizlerinde işinize yarar diye düşünüyorum. Bol bol her türlü müziği de dinletmek gerekiyormuş zeka gelişimi için özellikle piyano resitallari faydalı imiş. Tabi rock gibi ağır müzikler dinletmememek de gerekiyormuş çünkü bu bebeklerimizi daha da gergin hale getirebilirmiş,
iki gündür bebeğimde anlamsız nedensiz yaklaşık 1,5 saat süren ağlama nöbetleri oluyor ve bu nöbetler ancak kucağıma alınca geçiyor :))) Acaba kokumu mu istiyor yavrucak?
Birde bebeklerini bırakıp işe başlayan var mı sanırım yarın işe başlayacağım tam zamanlı olmasa bile
(

iki gündür bebeğimde anlamsız nedensiz yaklaşık 1,5 saat süren ağlama nöbetleri oluyor ve bu nöbetler ancak kucağıma alınca geçiyor :))) Acaba kokumu mu istiyor yavrucak?
Birde bebeklerini bırakıp işe başlayan var mı sanırım yarın işe başlayacağım tam zamanlı olmasa bile