2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız misafirlerim vardı bugün biraz önce gittiler kızlar ev işlerini nasıl yapıyosunuz ya ben hala bir düzen oturtamadım bi yeri yapsam diğeri kalıyo bebişler biraz büyüyene kadar böyle olucak heralde

merhaba arkadaşlar bi ara giriyodum ama sonra yazamadımsize benim kızımda şubatta doğacaktı ama erke doğum oldu 3 hafta erken alındı 31 ocakta oldu:nazar::nazar:
Allaha şükür sağlığı ii ve emiyo bende artık sizlerle beraber olmak istiyorum aranıza alırsanız tabia.s buarada herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıklı ve mutlu ömürlü olurlar inş.

hoşgeldin bitanem aramıza seninkide benimki gibi aceleci çıkmış bizimde 13 şubattı 27 ocakta oldu.iyikide geldi:)seninde bebeğin ahyılı olsun sana iyi evlat olsun inş.

canım göğüslerde süt olunca sertleşiyo emdikten sonrada az sertligi gidiyo ve ben ne kadar emdigini anlayabiliorum.bi göğsümü bitirip diger göğsüme geciyorum böyle daha iyi anlasılıyo

selmacım benim göğüsler hep yumuşak :uhm: sütmü az acaba ama kızım doyamasa ağlar heralde şu salı gelsede gitsek doktora çok merak ediyorum nekadar oldu kilosu

kızlar nasılsınız misafirlerim vardı bugün biraz önce gittiler kızlar ev işlerini nasıl yapıyosunuz ya ben hala bir düzen oturtamadım bi yeri yapsam diğeri kalıyo bebişler biraz büyüyene kadar böyle olucak heralde

canım benimde öyle aynen ya hep ev dağınık pc yi bile sık açamıyorum o uyurken iş yapayım diyorum.ama bir yandan yine dağılıyor heryer.birde benimki çok sever dağıtmayı.o işteyken daha rahatım o yüzden.

asiye maşallah oğluşuna sanada geçmiş olsun bebek arabasını iyi almışsınız bence bende kullanışlı ağır olmayan bişey istiyorum yaza alırız büyük ihtimal güle güle kullansın bebişin

canlarım gaz ilacı kullanan var mı aranızda yada bebeği gazlı olanlar benim oğlumun ara ara gazı oluyo valla ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım görmeden gaz ilacı veremem dedi çarşamba kontrolum var bakalım ne diycek sizin doktorunuz gaz ilacı verdimi bana fikir verirmisiniz...gaz olunca ne kullanıyosunuz senağlama

sağol canım bende yaza almayı düşünüyordum ama en yakın yere taksi parası vermekten bıktık bu çok muhafazalı rüzgarlığı falan var.bende aldım işte:)

canlarım gaz ilacı kullanan var mı aranızda yada bebeği gazlı olanlar benim oğlumun ara ara gazı oluyo valla ne yapacağımı şaşırdım doktoru aradım görmeden gaz ilacı veremem dedi çarşamba kontrolum var bakalım ne diycek sizin doktorunuz gaz ilacı verdimi bana fikir verirmisiniz...gaz olunca ne kullanıyosunuz senağlama

canım benimki tam gazman kaydirigubbakcemile3doktor babuline diye bitkisel şurup verdi çoookk memnunum bitkisel olması çok güzel

biz zinco kullanıyoruz çok memnunum hem bitkisel hemde gerçekten işe yarıyor damlattığımız zaman rahat uyuyor kuzum

kızlar aşılarınızı nerde yaptırıyosunuz. özel hastanemi sağlık ocağımı, burdaki sağlık ocağındaki hemşire aşılar için hiç bi fark yok dedi. 1 yl öncesine kadar farklıymış, özel hastanedekiler ateş yapmıyanlardanmış. ama artık 1 yıldır bizimkilerde ateş yapmayanlardan dedi. ben karar veremedim. nerede yaptıracağım konusunda. sizler nerde yaptırıyosunuz???

kızlar aşılarınızı nerde yaptırıyosunuz. özel hastanemi sağlık ocağımı, burdaki sağlık ocağındaki hemşire aşılar için hiç bi fark yok dedi. 1 yl öncesine kadar farklıymış, özel hastanedekiler ateş yapmıyanlardanmış. ama artık 1 yıldır bizimkilerde ateş yapmayanlardan dedi. ben karar veremedim. nerede yaptıracağım konusunda. sizler nerde yaptırıyosunuz???

canım ben eşimin özel sağlık sigortası olduğu için özelde yaptırıyorum ama olmasaydı gönül rahatlığıyla sağolk ocağına giderdim çünkü arkadaşlarımın ve çevremin çoğu götürüyorlar ve memnunlar ayrıca sürekli sirkülasyon olduğundan aşılar taze oluyor dedi.

bizde sağlık ocağında yaptırıcaz ilk aşımızı salı günü olcaz benim aşılardan yana gönlüm rahat ama sağlık ocağına çocuk doktoru yok pretisyen hekim birde bebekleri kyafetleriyle tartıyo burdaki sağlık ocağı bunlar canımı sıkıyor

bende sağlık ocağında yaptırdım ebeler yapıyo zaten tartıyolar ölçüyolar ilgileniyolar canım.2. ayda gene sağlık ocağında yaptırcam bi tek rötary virüs aşısı varmış onu biz alcaz doktor yapcam dedi aşının adını düzgün yazdımmı bilmiyorum ama öyle okunuyo...

bende uyuduğu zman iş yapıyorum ama yorgunluktan ölüyorum sabah bi kalkıyorum akşama kadar o uyudukça durdukça bişeyler yapmaktan helak oluyorum...:roflol::roflol:

hoşgeldin bitanem aramıza seninkide benimki gibi aceleci çıkmış bizimde 13 şubattı 27 ocakta oldu.iyikide geldi:)seninde bebeğin ahyılı olsun sana iyi evlat olsun inş.

in. cnm saol bende erken olmasından memnunum Allaha şükür sağlık problemide yaşamadık büyüdü bile o açığı çabuk kapatıyolaar

ben dün yaptırdım aşısını saglık ocagına gittik.bidahakine gene oraya gidicez inşallah.ama aglıyor yawruum :(

selam kızlar bizimde gaz sorunumuz başladı galiba emdikten sonra nasıl ıkınıyor nasıl sıkınıyor ama dün dr.umuz damla için erken dedi ama benim için gidiyor 1.ayımız dolana kadar beklemek zorundayız :((( :1no2:
Birde bu gece bir hafta sonu klasiği görümcemler bizdeydi ay valla sinir basıyor .Birde maç muhabbtei bir gece dekoderi fırlatıp atıcam camdan .:kızgın:
Beyaz bulut benim şimdilik ev işleri annemde ve kardeşimde ben ucundan tutuyorum haftaya yanlzı kalmaya başlıyorum o zaman yandım:delphin:

allahım sonunda uyutabildim kızı bu saat oldu mız mız uyumak istiyorum artık delikafadulden

rosedann hosgeldin cnm seni tekrar aramizda görmek nekadar güzel ... Allah yavrunu anali babali büyütmek nasip etsin ...
kizlar ben gecmis yazilari pek okuyamiyorum basimi kasicak zamanim olmuyor inanin ...bi yandan ev bi yandan tuan bi yandan bebek bide gelecek ay sinavim var :(((( bitirmem gereken 14 kitap yüzüme bakiyor ..dualarinizi bekliyorum ins. en azindan bir kac dersten gecsem gene pacami kurtarabilirim birazcik ......

rosedann hosgeldin cnm seni tekrar aramizda görmek nekadar güzel ... Allah yavrunu anali babali büyütmek nasip etsin ...
kizlar ben gecmis yazilari pek okuyamiyorum basimi kasicak zamanim olmuyor inanin ...bi yandan ev bi yandan tuan bi yandan bebek bide gelecek ay sinavim var :(((( bitirmem gereken 14 kitap yüzüme bakiyor ..dualarinizi bekliyorum ins. en azindan bir kac dersten gecsem gene pacami kurtarabilirim birazcik ......

saol cnm Allah sana kolaylık versin bebekle uğraşmak yetiyo zaten sen bide 2 çocukla daha zordur herhalde..

Back
X