2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah süper hşgeldiniz hanımlarrr
Sevilaycım öğütme makinam var zaten ayıptır söylemesi pişirme makinam yok espresso da özel makina istiyor yanarım yanarım kahvem ziyan olucak ona yanarım :51:

aaa benim yanımda neden + varmışki pozitif bi insan olduğum için m, acaba :52: fotoğrafçı Samet var tatlım ben geitririm sana doğum için

ooo gelir gelmez kaç sayfa
ama olmaz ki böyle yaa
mesai yapmak lazım
ben artık ankara dönüşü katılırım aranıza sabah kahvaltımızı da yolda yapalım dedik 1-2 yer var yol üstünde
dilek numunede bu arada diğerinde göremezsin diye buraya da yazdım :))

hade hakkınızı helal edin :)

ohh şenlenmiş ortalık :)

sibelcimm şimdiden geçmiş olsun, iyi yolculuklar canım..Allah kolaylık versin

Dun soyle selam verdım dedım bı bakım benım dostlarım neler yapıyor ama kımsecık yok sıbelcıgım şimdiden geçmiş olsun allaha emanet ol tatlım..

Galiba 1.5 yldan fazladır yazmıyorum buraya neler oldu erdem kreşe başladı dunya tatlısı bır kızım oldu adı ayliz bu ayın 24 de 1 yaşına gırecek..
Calışmaya devam ıyıkı çalışıyorum dınlenme alanım desek daha dogru olur ,ve buranın bana kazandırdıgı en guzel paylaşım ise tadını yanımasımdakı arkadaşlarımda bıle bulamadıgım dostlar gırdı yaşantıma kızlarrrr siz kendınızı bılıyorsunuz çok sevıyorumm sizleri artık burayı boşlamayalım arada buluşalımm :))))

günaydınnnnnnn....midem berbat yoksa 3. mü:))))şafak la 40 larımız karıştı bizim..defne 14 kasım ayliz 24...bi süprizi daha yaparsak karışmam:)))

Selam kızlar naber ...Sibel cim güle güke git sağlıkla gel aramıza ikinizede kolaylıklar ve acil şifalar diliyorum tatlım

bonusumuz ameliyattan sağ salim çıktı..sümimiz sağ salim 33 haftalık doğurdu...benim kızçe 5 gün sonra 1 yaşında...aylizimiz hasta..zeynebimiz hasta...acil şifalar kuzulara...benim oğlanda köhürdüyo klasik...

Back
X