Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Kızlar doktorum d vitaminimin sınırda olduğunu söyledi. Devit3 verdi günde 9 damla olacak şekilde, ama prospektüste hamileler kullanmamalı yazıyor bunu kullanan var mı?
Devitin içeriğinin iyi olmadığını söylemişti doktor bir arkadaş. Ben ocean kullanıyorum. İçeriği temiz. Hamile değilken bile kullanmadım devit.

kizlar benim bugun afedersiniz hem sulu hemde yogun kokulu akıntım var baya geceden beri normal mi 🥹🥹🥹
Kokulu ise normal değil tahlil vermeniz gerekiyor eğer enfeksiyon varsa önlemini önceden almis olursunuz ilerlemeden. Enfeksiyon gebelikte riskli bol su içmeyi ihmal etmeyin.

Kızlar tansiyonu düşük olanlar var mı ? Benim normalde de düşük hep 9 6 falan çıkar bugünde 9 5 çıktı. Baş dönmesi oluyor kalkınca. Bunun için yaptığınız bişey var mı ?
Benim de 10/6 tutmaya çalışıyorum. Tuzlu yiyorum sürekli yoksa 9a düşüyor. Hamilelik öncesi hep 12/8di

Benim de 10/6 tutmaya çalışıyorum. Tuzlu yiyorum sürekli yoksa 9a düşüyor. Hamilelik öncesi hep 12/8di
Valla hep tuzlu yiyorum. Zaten mideme de iyi geliyor. Benim normalde de düşük ama böyle baş dönmesi olmazdı. Yapılacak başka bişey var mı acaba diye sormak istedim.

Valla hep tuzlu yiyorum. Zaten mideme de iyi geliyor. Benim normalde de düşük ama böyle baş dönmesi olmazdı. Yapılacak başka bişey var mı acaba diye sormak istedim.
Benimde aynı hamileliğin verdiği bişey olarak düşünerek pek de çözüm aramadim ama fırıldak gibi özellikle oturduğum yerden kalkınca baya gözlerim kararıyor bı sure sonra gececektir çok sürmez başdönmesi mide bulantilariniz oluyor mu benim ilk kez bu sabah oldu 5 haftaliğiz sanırım bebişler ben burdayım demeye başladı korkulacak bişey yok ilk gebeligimde belirtiler azaldi git gide ve düşükle sonuçlandı belirti olması zor olsa da güzel bişey bence

Benimde aynı hamileliğin verdiği bişey olarak düşünerek pek de çözüm aramadim ama fırıldak gibi özellikle oturduğum yerden kalkınca baya gözlerim kararıyor bı sure sonra gececektir çok sürmez başdönmesi mide bulantilariniz oluyor mu benim ilk kez bu sabah oldu 5 haftaliğiz sanırım bebişler ben burdayım demeye başladı korkulacak bişey yok ilk gebeligimde belirtiler azaldi git gide ve düşükle sonuçlandı belirti olması zor olsa da güzel bişey bence
bulantı oluyor daha çok koku kaynaklı oluyor benimki. Yani baş dönmesi biraz korkuttu beni benimde gözüm karardı bi iki defa. Kendimden değilde kızım var evde bayılsam falan o kötü olur ondan korktum biraz. Valla hiç belirtisiz geçirenler var hamileliği. En iyisi sakin kalmak çok kafaya takmayın belirti olup olmamasını.

Kızlar hayattan bezmiş durumdayım yataktan çıkamıyorum bir şey yiyemiyorum hayat enerjim söndü resmen çubuk kraker ve naneli sakızla besleniyorum resmen bugünler geçecek demi ya aşırı mutsuz hissediyorum kendimi hep böyle devam edicekmiş gibi çok karamsarım

Kızlar hayattan bezmiş durumdayım yataktan çıkamıyorum bir şey yiyemiyorum hayat enerjim söndü resmen çubuk kraker ve naneli sakızla besleniyorum resmen bugünler geçecek demi ya aşırı mutsuz hissediyorum kendimi hep böyle devam edicekmiş gibi çok karamsarım
Geçer geçer canım sağlıklı olun da hepsi geçer 💐

Kızlar bu hafta bebeğim 15 cm olarak gözüktü 10 günde 3 katı büyümüş regl gününü yakalayacak gibi 💞
Benim de cuma günü 18.3mm (masallah)😊 di 8+2diye ölçüldü baslardaki 9 günlük fark 4 güne düştü şükür

Kızlar bu hafta bebeğim 15 cm olarak gözüktü 10 günde 3 katı büyümüş regl gününü yakalayacak gibi 💞
Biraz daha net gördün mü bebisi ben son ultrason da oğlum da vardı ve bilmiyordu normal muayeneye gider gibi gittik ve kalp atışları duyulunca ona baktim bak bu senin kardeşin diye o mutluluğu görmek için ultrasona hiç bakmadım sadece kalp sesini duydum o yüzden goremedim bira

Biraz daha net gördün mü bebisi ben son ultrason da oğlum da vardı ve bilmiyordu normal muayeneye gider gibi gittik ve kalp atışları duyulunca ona baktim bak bu senin kardeşin diye o mutluluğu görmek için ultrasona hiç bakmadım sadece kalp sesini duydum o yüzden goremedim bira
Yok canım çok net gözükmüyor beyaz bir silüet gibi kalp atışını gördüm böyle pıt pıt ekranda onun dışında anlaşılır bir bebek gözükmüyor benim de 1 haftalık fark 4 güne düşmüş ama hiçbir önemi yok dedi doktorum. 1 ay sonra gel dedi nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Kızlar ilişki sonrası kanaması olan oldu mu? 8 haftalık olduk 2 gün önce bu sebepten kan geldi, iç çamaşırına bulaştı ertesi günü biraz daha gelince doktora gittim, herhangi bir kanama alanı yok bebekte çok sağlıklı haftasıyla uyumlu progestan verildi. Ama hala minik minik devam ediyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Back
X