2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kzımın kaydirigubbakcemile3yaş cetveli bayağı geride kalmış.Yaklaşık 8 ay kadarkaydirigubbakcemile3. nasıl düzeltebilirim??:utangac:

merhaba arkadaşlar ne güzel bi paylaşım olmuş kk ya geliyodum buraya hiç uğramıyodum çok şey kaçırıyomuşum okuyunca anladım benimde oğlum şubat 2009 doğumlu bende bu aralar oğlumun boyunu çok kafama takmıştım en son ölçtüğümde 83 cm falandı şuan 20 aylık kilosuu 11.400 sizce nasıl babamız uzun ben minik anne ortalamayı düşürüyorum malesef inşallah babaya çeker sütü içmiyo ama mamasını sütle yapıyorum yoğurdu da sevmiyo onuda yiyeceğine katıyorum peyniri bazen yiyo bazen yemiyo kaşarpeynirini seviyo yumurtayı çok severek yer pilavı ve makarnayı öyle çok sever daninoyu sever sabah erken kalkarsa günde ikikez uyuyo eğer sabah erken kalkmazsa öğlen uyur akşamüstü uyanır saat 10 buçukta gece uykusu gelmiş olur emerek uyur gecede emmek için kalkar gece sürekli uyuyo desem yeri bazen gece sadece bir kere uyanır uzun emer uyur bazen sürekli memede kalmak ister çok zor oluyo bana ama iki yaşına kadar emzirmek istiyorum bakalım şimdilik bu kadar benden

boyu da kilosu da fena syılmaz. 2 yaş için erkeklerde ortalama boy 86,8 , kilo da 12. 4 ayda da 2-3 cm uzar. yemesi de pek problemli değil. çocuklar yemekleri her zaman dört dörtlük yemiyor. benimkisi yoğurt yiyor ama kahvaltılıkların hiç birini ayrı ayrı yemiyor. meyveli yoğurda, pilava makarnaya benimkisi de bayılıyor. meyveli yoğurdu pek almıyorum ama bebe bisküvisi tüketiyoruz, sadece kahvaltıda.
bir de tavuk balığa da bayılıyor:1:oğlumun beni en çok sevindiren özelliği delikafadulden, fırında balığı görsün 'mamma misss mamma miss ' diye mutfakta dönmeye başlıyo:roflol:
uykusuna gelince:sürekli emerek uyuyor ve sabaha kadar da emiyorkafamçokkarıştı.

merhaba, ben de hamileliğimden bu yana bu topiği takip ediyorum. ara ara yazyıordum ama çok yoğun çalıştığım için (cumartesi günleride dahil olma üzere) çok sıkı takipçisi olamadım açıkçası.(bu nedenle bu topiğe sürekli yazanların beni hatırlamayacağını düşünüyorum):kedi::kedi: Umarım bu sefer düzenli takip edebilirim.ve umarım güzel paylaşımlarımız olur.

bu arada kızımın adı duru. 31.01.2009 doğumlu.

Selam ,

Neely benim kızımın adı da Duru ve bil bakalım doğum tarihi ne? 31.01.2009 kaydirigubbakcemile5

Öpüyorum talı cadıyı...Şeniz

boyu da kilosu da fena syılmaz. 2 yaş için erkeklerde ortalama boy 86,8 , kilo da 12. 4 ayda da 2-3 cm uzar. yemesi de pek problemli değil. çocuklar yemekleri her zaman dört dörtlük yemiyor. benimkisi yoğurt yiyor ama kahvaltılıkların hiç birini ayrı ayrı yemiyor. meyveli yoğurda, pilava makarnaya benimkisi de bayılıyor. meyveli yoğurdu pek almıyorum ama bebe bisküvisi tüketiyoruz, sadece kahvaltıda.
bir de tavuk balığa da bayılıyor:1:oğlumun beni en çok sevindiren özelliği delikafadulden, fırında balığı görsün 'mamma misss mamma miss ' diye mutfakta dönmeye başlıyo:roflol:
uykusuna gelince:sürekli emerek uyuyor ve sabaha kadar da emiyorkafamçokkarıştı.

balık ve tavuğu eymende çok severek yiyo eti pek sevmiyo çok zeki maşallah dili kuvvetli olacak galiba çok çabuk öğreniyo hemen herşeyi söylüyo derdini anlatıyo iki kelimelik cümlelerimiz var artıkk çok güzel konuşuyo çat pat :))

tam ne güzel sohbet ortamı buldum derken biraz vermek zorunda kalıcamm tayinimiz çıktı yarın toplanmaya başlıyoruzz inşallah yerleşince yeniden burdayımm bu arada batman merkeze gidiyoruzz

Selam ,

Neely benim kızımın adı da Duru ve bil bakalım doğum tarihi ne? 31.01.2009 kaydirigubbakcemile5

Öpüyorum talı cadıyı...Şeniz

Merhaba,

Evet çok hoş bir tesadüf oldu. Bizimki 14.36'da sezeryanla doğdu.

Ben de senin tatlı cadını öpüyorum.

balık ve tavuğu eymende çok severek yiyo eti pek sevmiyo çok zeki maşallah dili kuvvetli olacak galiba çok çabuk öğreniyo hemen herşeyi söylüyo derdini anlatıyo iki kelimelik cümlelerimiz var artıkk çok güzel konuşuyo çat pat :))

Benim kızım asla tavuk yemiyor. tarhana çorbasının içine tavukları didiyorum bir dişte sarımsak atıyorum.blendırdan geçirip öyle veriyorum. İşkembe gibi bir tadı oluyor. Ancak böyle yedirebiliyorum.

günaydın kızlar ne güzel buraya bişeyler yazıldığını görmek
neely ben seni hatırlıyorum canım
denicb de hatırlıyorum

herkese günaydın
terkedenlerin arasındagaliba bendevarım ama inaının elim değmiyor .çok yoğun geçiyopr.
Emir çok yaramaz ona uetişmek mümkün değil. Birde yeme problemi olan çocuk.Ama eskiye göre daha iyi bir.ara hiç yemiyordu şimdi en azından biraz yiyor. Boyu 86 falan ama kilosu 10.5 falandır.Zayıftı 10 kilo olana kadar öldükyani.ama şükrediyorum sağlıklı.
Kızlar özel aşı hiç yaptırdınız mı

Merhaba,

Benim kızım asla tavuk yemiyor. tarhana çorbasının içine tavukları didiyorum bir dişte sarımsak atıyorum.blendırdan geçirip öyle veriyorum. İşkembe gibi bir tadı oluyor. Ancak böyle yedirebiliyorum.

çok uğraştırıyorlar ya... güya yemek seviyor ama bazen sevdiği yemeği bile bin türlü maskaralıkla yedirmek gerekiyor. dün kahvaltı yaptı bi daha da bişey yemedi, akşam uyku saati gelirken makarna seviyor diye makarna yaptım, yoğurtlayıp yedirecektim. 3-4 kaşık yedi yemedi... oyuna daldı gezdi tozdu...ısrar da etmedim. ısrar etsem pek işe yarayacağını da zennetmiyorum. sabaha kadar beni emdi.... sabaha kadar... akşam saat 8,30 da yattık sabah 6da kalktık. sürekli beni emdi. hatta ara ara emmeyi de bırakarak ağlayarak yatakta timsah yürüyüşü yaptı, oturdu...açlıktan mı yaptı bilmiyorumkismile geçen hasta olmadan önce de böyle yaptıeyvahedigeldismile
ama genel tutumu da buna yakın...

siz gece yatmadan ne yediriyorsunuz?emzirmeyi bıraksam mı...inanın sabaha kadar en az 10 defa belki de 20 defaya kadar emziriyorumdurmafoldumben

günaydın kızlar ne güzel buraya bişeyler yazıldığını görmek
neely ben seni hatırlıyorum canım
denicb de hatırlıyorum

Hatırlanmak çoooook güzellllllzemuszemuszemuszemuszemuszemus
evet sevgi çok güzel.2009 şubat annelerinin çoğu burayı terkettiler ma biz burdayız değil mi?

Eveeetttt terkedenler belki geri gelir. Belkide daha önceden hiç tanışmadığımız
2009 şubat anneleri gelir. Yine güzel paylaşımlar olur.
çok uğraştırıyorlar ya... güya yemek seviyor ama bazen sevdiği yemeği bile bin türlü maskaralıkla yedirmek gerekiyor. dün kahvaltı yaptı bi daha da bişey yemedi, akşam uyku saati gelirken makarna seviyor diye makarna yaptım, yoğurtlayıp yedirecektim. 3-4 kaşık yedi yemedi... oyuna daldı gezdi tozdu...ısrar da etmedim. ısrar etsem pek işe yarayacağını da zennetmiyorum. sabaha kadar beni emdi.... sabaha kadar... akşam saat 8,30 da yattık sabah 6da kalktık. sürekli beni emdi. hatta ara ara emmeyi de bırakarak ağlayarak yatakta timsah yürüyüşü yaptı, oturdu...açlıktan mı yaptı bilmiyorumkismile geçen hasta olmadan önce de böyle yaptıeyvahedigeldismile
ama genel tutumu da buna yakın...

siz gece yatmadan ne yediriyorsunuz?emzirmeyi bıraksam mı...inanın sabaha kadar en az 10 defa belki de 20 defaya kadar emziriyorumdurmafoldumben

Canım ben yatmadan 8.5 - 9 gibi muhallebi yediriyorum. Yani tok yatıyor. Ben de emziriyorum Anlayacağın hala emziren annelerdenim. aslında emzirmeyi bırakmak istiyorum ama bizim cadı emmeyi bırakırsa deli olur herhalde:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bizimkide gece çok sık kalkıyor belki beş belki altı belki yedi kere.... benimde on kere kalktığım çok oluyor. oyüzden cannını sıkma yalnız değilsinkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar..

Benim oğlanın kilosu iyi..Aslında bir yaşından beri aynı kiloda..Ama bu aralar bişey yediremiyorum pek..Sadece akşamları güzel yiyo..Dişlerinin hepsini çıkardı sanırım..Yani dipteki azı dişleri falan çıktı..Sizin dişler ne alemde???

kardelende dişlerini tamamladı bir buçuk yaşında
ilk dişi 11 aylıkken çıktı geç çıkardı ama hep peş peşe
ikişer üçer baya zorladı bizi allahtan bittide kurtulduk

Arkadaşlar ben de 2009 şubat annesiyim. Oğlum geceleri süt içiyor. Bu aralasr da çok artırdı. İçmezse kıyameti koparıyor. Aslında gece beslenmesi çok sakıncalıymış. Nasıl bıraktırabilirinm ya da azaltırım bir fikriniz var mı?

Arkadaşlar ben de 2009 şubat annesiyim. Oğlum geceleri süt içiyor. Bu aralasr da çok artırdı. İçmezse kıyameti koparıyor. Aslında gece beslenmesi çok sakıncalıymış. Nasıl bıraktırabilirinm ya da azaltırım bir fikriniz var mı?

aşırı süt tüketimi olanlarda süte su karıştırmak işe yarıyor. su süt gibi sindirime ihtiyaç duymadığı için midesine de zararlı olmaz. başka zaman da süt içiyor mu?

Başka zaman üt verme ihtiyacı hiç duymadım ki:) Korkuyorum gün içinde de içerse sadece sütle beslenmiş olacak...

Back
X