2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize merhabalar kızlar.yeni topiğimiz hayırlı olsun.ya benim miniğim okadar yaramazki önceleri bilgisayardan ayrılmayan ben şimdi günlerce hiç açamıyorum bile.moralim okadar bozukki kızlar sormayın.bebeğime mama vermek zorunda olmak çok canımı sıkıyor.sütüm yetmiyor her emzirmeden sonra hala ağzıyla aranıyor elini yiyor falan.eğer umursamazsamda başlıyor ağlamaya.her mama verişimde sanki yavruma zehir veriyormuşum gibi çok canım sıkılıyor.bu yüzden depresyon aşamasına geldim. acaba ilerleyen aylarda sütüm artabilirmi kızlar.yoksa dahada mı azalır?birde mama aldığı anne sütünün etkisini öldürümü acaba?offff yaa neden az ki sütüm neden böyle şeyler hep beni buluyor.bıktım valla:((

selam kızlar
canan ve selma çok geçmiş olsun akşam benimde baya başım ağrıdı sanırım uykusuzluktan
kızlar biz ardanın yüzünü hergün gülsuyuyla siliyoruz ve isilik falan olmadı bir gün silmedik hemen çıktı yüzünde süt değiyo sade bezle silmek yeterli gelmiyo
göbekler ne alemde doğumdan sonra aşırı şekilde kaşıntılarım olmuştu halada azda olsa devam ediyo kaşınmaktan hiç düşünmüyodum göbek falan korse giy dediler canımın acısına giymedim yeterki şu kaşıntım gitsin göbek kalsın dedim ama şimdi kendime gelmeye başladıkça takmaya başladım göbeği nası eriticez ya hiç umudum yok benim
gerçi o kadar yememe rağmen hergün pasta börek 2 kilo daha vermişim 8 kilo gitti 8 kaldı umarım en yakın zamanda veririm

Ay birde unutmuşum yazmayı DR.BROWNS marka biberon kullanan ve gaz sancıları hafifleyen varmı aranızda

hayatım ben çok memnunum..doğduğundan beri dr.browns la veriyorum...bir ara chicco ile verdim şelale gibi akıyor mübarek..dr.browns doğal akış biberonu olduğu için gaz sorunumuz yok denecek kadar az...yedirip hemen gazını çıkartıyorum işi bitiyor..başka barsak sorunu olmuyor çok şükür...

kızlar biz bugün kalça ultrasonu çektirdik..işitme testi yaptırdık..maalesef kalça ultrasonunda kalça kemiği açıları biraz düşük çıktı...3. aya kadar kalça kemiklerinde bu görülebiliyormuş..3.ayda tekrar çektireceğiz..o zamana kadar da çift bez ya da bir boy büyük bez kullanın dedi doktorumuz..onun dışında kundak yapılmayacakmış, bacaklar bitiştirilmeyecekmiş, jimnastik yaptırır gibi karına doğru itme filan yapılmayacakmış...sizlerinde aklında bulunsun kızlar...mümkün olduğu kadar 3. aya kadar apış arası açık tutulsun, bacaklar birbirinden ayrı dursun diyor..yoksa gelişimde sorunlar olabiliyormuş..inşallah sorunsuz atlatırız..birazda erken doğdu ya doktor ondan da olabilir kafana takma fazla çok büyük bir problem görmüyorum dedi...aman kızlar atlamayın şu ultrason işini..tedbirle çözülebilecekken sonra geç kalınır siz üzülürsünüz...

hepinize merhabalar kızlar.yeni topiğimiz hayırlı olsun.ya benim miniğim okadar yaramazki önceleri bilgisayardan ayrılmayan ben şimdi günlerce hiç açamıyorum bile.moralim okadar bozukki kızlar sormayın.bebeğime mama vermek zorunda olmak çok canımı sıkıyor.sütüm yetmiyor her emzirmeden sonra hala ağzıyla aranıyor elini yiyor falan.eğer umursamazsamda başlıyor ağlamaya.her mama verişimde sanki yavruma zehir veriyormuşum gibi çok canım sıkılıyor.bu yüzden depresyon aşamasına geldim. acaba ilerleyen aylarda sütüm artabilirmi kızlar.yoksa dahada mı azalır?birde mama aldığı anne sütünün etkisini öldürümü acaba?offff yaa neden az ki sütüm neden böyle şeyler hep beni buluyor.bıktım valla:((

canım merhaba
sütünün yetmedigine cok üzüldüm gercekten üzücü.nasıl besleniyorsun su meyve suyu komposto çok tüketmeye çalış.inşallah sütün coğalır.a.s.

bu arada bilgi olsun..ben medical park göztepe de ssk üzerinden yaptırdım bunları..(özel sigorta karşılamıyor)..ultrason 52 tl, işitme testi 65 tl...

kızlar biz bugün kalça ultrasonu çektirdik..işitme testi yaptırdık..maalesef kalça ultrasonunda kalça kemiği açıları biraz düşük çıktı...3. aya kadar kalça kemiklerinde bu görülebiliyormuş..3.ayda tekrar çektireceğiz..o zamana kadar da çift bez ya da bir boy büyük bez kullanın dedi doktorumuz..onun dışında kundak yapılmayacakmış, bacaklar bitiştirilmeyecekmiş, jimnastik yaptırır gibi karına doğru itme filan yapılmayacakmış...sizlerinde aklında bulunsun kızlar...mümkün olduğu kadar 3. aya kadar apış arası açık tutulsun, bacaklar birbirinden ayrı dursun diyor..yoksa gelişimde sorunlar olabiliyormuş..inşallah sorunsuz atlatırız..birazda erken doğdu ya doktor ondan da olabilir kafana takma fazla çok büyük bir problem görmüyorum dedi...aman kızlar atlamayın şu ultrason işini..tedbirle çözülebilecekken sonra geç kalınır siz üzülürsünüz...

cnm iyiki söyledin bunları.ben arasıra kızıma bacaklarını hareket ettiriyordum.:çok üzgünüm:

selmacım yemediğim şey kalmadı inan rezene humana bulgur soğan her söyleneni yiyorum.ama galiba suyu çok az içiyorum ondan olabilirmi acaba dersin.onun dışında beslenmem çook dikkat ediyorum.ama yinede lanet olası az geliyor.birde canım bişey sorucam.senin bebek emdikten sonra ne kadar sürde göğüslerin doluyor.benim tekrardan dolma süresi baya uzun 3 saati falan buluyor.iyyice taş gibi olması içinse 5 saatin falan geçmesi gerekiyor.naapıcağımı şaşırdım ya.yokmu bildiğiniz çözüm önerileri.

selmacım yemediğim şey kalmadı inan rezene humana bulgur soğan her söyleneni yiyorum.ama galiba suyu çok az içiyorum ondan olabilirmi acaba dersin.onun dışında beslenmem çook dikkat ediyorum.ama yinede lanet olası az geliyor.birde canım bişey sorucam.senin bebek emdikten sonra ne kadar sürde göğüslerin doluyor.benim tekrardan dolma süresi baya uzun 3 saati falan buluyor.iyyice taş gibi olması içinse 5 saatin falan geçmesi gerekiyor.naapıcağımı şaşırdım ya.yokmu bildiğiniz çözüm önerileri.

canım benim göğüslerimin ikisi birlikte hiç dolmadı.hep önce birini emzirip iyice bitirene kadar ama göğüs küçülene kadar sonra o bittikten sonra digerini emzirmeye baslıyorum.zaten tek emişte boşaltamıyor bir göğsümü.onu bitirene kadar digeri doluyor.böyle dene birde

Son düzenleme:
canım bence yemekle değil tamamiyle suyla alakalı ben dün pek su içemedim ve göğüslerim hep boş gibiydi bence en az iki litre su içemeyi dene ben ne kadar yersem yiyim su içmediğim zaman göğüslerim dolmuyo bardakla içmiyorum bir litrelik şişeye dolduruyorum onunla içiyorum hem onda daha fazla gidiyo ne kadar içtiğimi görüyorum

canım benim göğislerimin ikisi birlikte hiç dolmadı.hep önce birini emzirip iyice bitirene kadar ama göğüs küçülene kadar sonra o bittikten sonra digerini emzirmeye baslıyorum.zaten tek emişte boşaltamıyor bir göğsümü.onu bitirene kadar digeri doluyor.böyle dene birde

canım ben her emzirmede iki göğsümüde veriyorum mecburen.tek göğüs asla yetmiyor çünkü.ikisi bile yetmiyor hatta.ama en fazla yarım saat dayanıyor.sonra başlıyor ağlamaya.okadar zor birşeyki ya.mamanın zararını bile bile gelde canının içine ver mamayı.inşallah çoğalır.çok çaresizim.senağlama

canım bence yemekle değil tamamiyle suyla alakalı ben dün pek su içemedim ve göğüslerim hep boş gibiydi bence en az iki litre su içemeyi dene ben ne kadar yersem yiyim su içmediğim zaman göğüslerim dolmuyo bardakla içmiyorum bir litrelik şişeye dolduruyorum onunla içiyorum hem onda daha fazla gidiyo ne kadar içtiğimi görüyorum

birde dediğin gibi yapayım canım.şişeyle su tüketme yöntemi.inşallah işe yarar.sen ne kadar su içiyorsun mesela bir günde.benim minik uyandı ve ağalamaya başladı gene.

birde dediğin gibi yapayım canım.şişeyle su tüketme yöntemi.inşallah işe yarar.sen ne kadar su içiyorsun mesela bir günde.benim minik uyandı ve ağalamaya başladı gene.

canim bencede kesinlikle suyla alakali ... üc litre kesinlikle ic ,ben bi gecen hafta ortasina kadar devamli 5-6 litre su iciyordum gögüslerim tas gibi oluyordu ama okadar su icmek su zehirlenmesine neden oluyormus artik 3 litre iciyorum bir litreye yakin papatya ,still tee,bir iki sisede malt iciyorum ... kesinlikle suyu ihmal etme cnm faydasini görüceksin :teytey:

canlarim saolun carsamba konuscaz disciyle bakalim nezaman yapicak....
umarim acisiz atlatirim su iltihapi ....tamda sinav öncesi süper oldu gercekten zaten ders calismaya zaman bulamiyordum simdi bide bu cikti basima

canım ben 2 litre içiyorum gece gündüz yanımda şişem emzirirken susuzluktan ölüyorum emzirme biter bitmez dikiyorum valla bardakla olunca bi bardak içip bırakıyoruz şişede daha fazla gidiyo ben öyle buldum kolayı bende her emzirmede birini veriyorum

kızlar ya benim ateşim 38.5 olmuş.acaba bebişime zararı olurmu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

humana başlarda içtim ama baktım yetiyo sütüm bıraktım çünkü her tarafım süt oluyo geceleri 2 3 saatte bir kalkıyo 4 saat olunca başlıyolar akmaya ped kullanıyorum ama çok çabuk bitiyo baya masraflı oluyoruz bezlede yetişmiyo badilerime çıkıyo napıcam bilmiyorum

sunseet cnm massallah iyi kilo vermissin benim kilo ne alemde bilmiyorum tartiya pil takmaya üseniyorum nezamandir ....
cnmm buarada korse takma karin kaslarini tembellestiriyor ,su olayini bende dedigin gibi yapiyorum su delisi oldum ciktim zaten ...bide malt cok iciyorum 4 günde 13 sise malt ictim ..her ikinci gün kocisi su ve malt almaya gönderiyorum kasayla aliyor sulari ama iki gün dayaniyor kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
humana başlarda içtim ama baktım yetiyo sütüm bıraktım çünkü her tarafım süt oluyo geceleri 2 3 saatte bir kalkıyo 4 saat olunca başlıyolar akmaya ped kullanıyorum ama çok çabuk bitiyo baya masraflı oluyoruz bezlede yetişmiyo badilerime çıkıyo napıcam bilmiyorum

aynen canm ya bazen o kadar akıyoki sırılsıklam oluyorum kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ped de dayanmıyor hiç.
bide birini emzirirken dieri incecik bi sızlamayla akıyo.sizinde oluyomu:uhm:

kızlar ya benim ateşim 38.5 olmuş.acaba bebişime zararı olurmu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy cnm yaa noldu sana böyle
esin evdeyse bi saglik ocagina gidin yada arayip bi sorun ne yapilabilir diye .... gecmis olsun cnm bebise bi zarari olcagini sanmiyorum ama senin vücudun sivi kaybediyor bol su icmeye dikkat et ... yarim saatte bir ölc atesini haberini bekliyoruz

Back
X