2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canm ya bazen o kadar akıyoki sırılsıklam oluyorum kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 ped de dayanmıyor hiç.
bide birini emzirirken dieri incecik bi sızlamayla akıyo.sizinde oluyomu:uhm:

evet ya akmazmı selma anında ıslanıyo nası bulucaz kolayını bilmiyorum annem emzirirken diğerinide kolunla sıkıştır diyo ama beceremiyorum sanırım akıyo hep bez koymaktan gına geldi evdeyim allahtan yoksa berbat duruyo dışarı çıkarken ped takıyorum oda ıslanıyo hep ıslak kalıyo

humana başlarda içtim ama baktım yetiyo sütüm bıraktım çünkü her tarafım süt oluyo geceleri 2 3 saatte bir kalkıyo 4 saat olunca başlıyolar akmaya ped kullanıyorum ama çok çabuk bitiyo baya masraflı oluyoruz bezlede yetişmiyo badilerime çıkıyo napıcam bilmiyorum

şutarafagitti benimde ayni oluyor ya durmadan akip duruyor ped kullanmam icinde sütyen takmam gerek oda hic rahat olmuyor ..dün gece uyurken akmislar tüm üstüm yapis yapisti zaten ...

ayy cnm yaa noldu sana böyle
esin evdeyse bi saglik ocagina gidin yada arayip bi sorun ne yapilabilir diye .... gecmis olsun cnm bebise bi zarari olcagini sanmiyorum ama senin vücudun sivi kaybediyor bol su icmeye dikkat et ... yarim saatte bir ölc atesini haberini bekliyoruz

bilmiyorum cnm nedn böle oldu.belki üşütmüşümdür.ölçüyorum ateşimi sürekli:çok üzgünüm:

ya bide komik olan sey sütler kendiliginden damlarken bebis hic emmiyor nasolsa sütler akiyor agzini acip kedi gibi yaliyor akan sütleri :roflol:

kızlar göbekleriniz ne alemde tamamen gittimi sözde sezeryanda göbek kalırdı daha gidermi baya gitti ama oturuken falan felaket ayaktayken idare ediyo

ya bide komik olan sey sütler kendiliginden damlarken bebis hic emmiyor nasolsa sütler akiyor agzini acip kedi gibi yaliyor akan sütleri :roflol:

evet canan benimkide öyle yapıyo yalanıyo yalanıyo aslında beni alıştırıyo diyorum çünkü hala göğüslerim iyileşmiş değil yalıyo sütleri yalıyo sonra bi kapıyo nolduğumu şaşırıyorum valla sürekli emiyoki iyileşmesi zaman alıcak krem sürüyorum sürmemle silmem bir oluyo

kızlar göbekleriniz ne alemde tamamen gittimi sözde sezeryanda göbek kalırdı daha gidermi baya gitti ama oturuken falan felaket ayaktayken idare ediyo

hamişken bebişler içerdeyken koyduk hep göbeklerimizin resimlerini acaba şimdide ne kadar olduugunu görmek için koysakmı göbeklerimizi :uhm: anlatabildimmi acepaa:uhm:

slm kızla bugün 1 aylık olduk ve aşımızıda olduk bebişim nasıl agladı kıyamam ben ona:1shok:

selmacım geçmiş olsun dikkat et kendine canıma.s.
canan oglunun resimlerine baktım çoook tatlı maşallh sende çok hoşsun tatlım güle güle büyüt bebegini:1hug:
.
bendede göbek kaldı biraz dogum sezeryan olmuştu korse kullansam bişey olurmu acaba:oklava:

hamişken bebişler içerdeyken koyduk hep göbeklerimizin resimlerini acaba şimdide ne kadar olduugunu görmek için koysakmı göbeklerimizi :uhm: anlatabildimmi acepaa:uhm:

çok iyi anlattın canımda hamileyken kiminki daha fazla diye hoşumuza gidiyodu şimdi tam tersi olucak benim göbek bide rengi farklılaştı kap kara oldu doğumdan sonra şimdi yavaş yavaş açılıyo rengi kendim beyaz tenliyim göbeğim öyle oldu nedense sözde erkek çocuklarında öyle oluyomuş öyle diyolar

evet canan benimkide öyle yapıyo yalanıyo yalanıyo aslında beni alıştırıyo diyorum çünkü hala göğüslerim iyileşmiş değil yalıyo sütleri yalıyo sonra bi kapıyo nolduğumu şaşırıyorum valla sürekli emiyoki iyileşmesi zaman alıcak krem sürüyorum sürmemle silmem bir oluyo

merhaba arkadaşlar...ben aralık annesiyim ama arada nostalji mahayetinde sizleri de okuyorum :) ....nacizene önerim olacak....sütünüz çoksa ped kullanamıyorsanız göğüs kalkanını deneyin :) sütler içine doluo öyle ped gibi kullan at bişi diil....ped için sütyen lazım evet ama emzirme atletkeri de sütyensiz süper...bir de yara olan göğüslere lansinoh marka krem kullanabilirsiniz; emzirmeden önce silmeye gerek yok...benimkilerde süper işe yaradı

çok iyi anlattın canımda hamileyken kiminki daha fazla diye hoşumuza gidiyodu şimdi tam tersi olucak benim göbek bide rengi farklılaştı kap kara oldu doğumdan sonra şimdi yavaş yavaş açılıyo rengi kendim beyaz tenliyim göbeğim öyle oldu nedense sözde erkek çocuklarında öyle oluyomuş öyle diyolar

cnm benim göbekim de karardı kötükedihüso çatladı hemiide kötükedihüso buna ne demeli:dilcikar:

sütü bol olup akan kızlar aman bunları dert etmeyin..ben hergün bir kutu pet kullanmaya razıyım..keşke sizin gibi olsam..maşallah diyorum sizlere aman nazar değmesin..tek derdiniz de üstünüz başınızın battığı olsun..benim bebiş hiç emmiyor biliyorsunuz..habire sağıyorum..günde 2 kere de süt biriksin diye mama veriyorum..buna da çok şükür..bugün tartıldı 10 günde 360 gr almış..günde 36 gr...doktorumuz günde maksimum 25-30 gr demişti...günde 2 kere mama vermeye razıyım..inşallah arttırmak zorunda kalmam...doktorumuzda tüm günün sadece 5/1 i mama o yüzden çok sorun olmaz diyor..ama emmesi ve bol süt için neler vermezdim ki...

merhaba arkadaşlar...ben aralık annesiyim ama arada nostalji mahayetinde sizleri de okuyorum :) ....nacizene önerim olacak....sütünüz çoksa ped kullanamıyorsanız göğüs kalkanını deneyin :) sütler içine doluo öyle ped gibi kullan at bişi diil....ped için sütyen lazım evet ama emzirme atletkeri de sütyensiz süper...bir de yara olan göğüslere lansinoh marka krem kullanabilirsiniz; emzirmeden önce silmeye gerek yok...benimkilerde süper işe yaradı

bu göğüs kalkanını bi araştırıyım bakıyım göğüslerim baştan çok yaraydı silikon uçla dayanılabilir hale geldi artık direk veriyorm nisavit diye bir krem kullanıyorum aradada bepanthem sürüyorum ama silmek gerekiyo işte evet sütyen yerine benimde emzirme atleti değilde likralı atletler almıştım gögüs yeri sütyen gibi onlarla çok rahat ediyorum önerilerin için teşekkürler

selmacım ve canancım çok geçmiş olsun kızlar.kendinize çok iyi bakın.canancım malt dediğin vitamaltla aynı şeymi acaba?internette görmüştüm.kızlar sakın dert etmeyin maaşallah sütlerinize gerçekten.tek derdinizde üstünüzün kirlenmesi olsun.keşki benimkide öyle taşsa da üstüm kirlense.yeterki yavrumun karnı doysa.41 kere maaşallah.

göbüşlerimi accazzzzzz:1shok:ben acmam baaneeeeee:utangac:benim çatlağım yok ama sezeryan oldum accuk göbüş var bide benimde tenim acık renk olmasına ragmen doğuma yakın benımde karardı gobeğım erkek bebekle alakası yok yanee benım kzıım var çunku:ecrin_bebek: ya bız ne zaman korse taksak arkadasım benden ıkı ayonce doğurdu eve gelır gelmez gıymıs korseyı ben hala korkuyorum bısı yapcakmısım gıbı gelıo cok tırrrrsıyorummmkafamçokkarıştı

saol cnmm a.s.

selmacım ve canancım çok geçmiş olsun kızlar.kendinize çok iyi bakın.canancım malt dediğin vitamaltla aynı şeymi acaba?internette görmüştüm.kızlar sakın dert etmeyin maaşallah sütlerinize gerçekten.tek derdinizde üstünüzün kirlenmesi olsun.keşki benimkide öyle taşsa da üstüm kirlense.yeterki yavrumun karnı doysa.41 kere maaşallah.

saol cnm evet sanirim ayni sey cnm süper süt yapiyor rezene cayida icebilirsin oda hem cok iyi süt yapiyor hemde bebekte gaz sorununa yardimci oluyor ... hic bisey icmesen bile cnm bol su icmen sütünün gelmesine cok yardimci olucak .. aman cnm sen sakin üzülme stresse girme arada sirada sütte azalmalar olurmus ...böyle durumlarda sabirli davranip emzirmeye devam etmeliyiz ...bide alakasi varmi bilmiyorum ben tuandayken cok kirmizi dolmalik biberlerden oturup yiyordum ertesi gün cok iyi sütüm oluyordu beliki onla alakali denemek lazim ..aman canim aman sakin sütüm gelmiyor ben bebegimi doyuramiyorum diye düsünme böyle düsünmen bile sütünün azalmasina neden olur .... a.s.

neslecim massallah bebisine

kizlar sizi tebrik ediyorum sütüm az geliyor diyorsunuz ve hayla sonuna kadar emzirmeye devam ediyorsunuz yeterki bir damla daha fazla icsin diye ne cabalar gösteriyorsunuz onlar icin yapmadiginiz denemediginiz sey kalmiyor ...... annelik bu iste :-)) aman sütüm az gelmiyor diye düsünmeyin
dualarim sizinle ins. hic bi zaman onlari mamaya muhtac etmicez Şeniz

selmaaaaaaaaaaa kis benimde aklima gelmisti topik acmak hadi sen ac topigi dogum öncesi ve sonrasi göbüsleri karsilastiralim :icecream:

Back
X