2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar arada işe gidip bebekle de ilgilendiğim için her zaman yazamıyorum. Benim bebeğimin kafasında doğumdan sonra biraz şekil bozukluğu oldu yani hafiften uzadı gibi. doktorlar ve tecrübeli anneler düzelecek normal diyor. sizlerin bu konuda bi bilgisi var mı acaba

:1shok:benim kızımında biraz uzun gibi aynı şeydenmi bahsesdiyoruz acaba :uhm: geçermişmi peki benim bi bilgim yok

cnm sımdı cok kucuk oldukları ıcın yatıs pozısyonlarından kaynaklanıo ben bı oncekı uykusunda sağa yatırıyorsam bı sonrakınde sola yatırıyorum kafaları sekılden sekıle gırcek daha meraklanmanıza gerek yok doktorda solemıs zaten normal dıye

napiyonuz kizlar ben negüzel uyuyordum oglumun kresinden aradilar ..... killerda yangin cikmis itfaiye falan gelmis ... suanda hersey yolundaymis ama genede cocuklari almamizi istiyorlar .benim icime gene kurt düstü kizlar bana kalirsa gene planlanmis bi yangin ALLAH KORUSUNNNNNNNNN esim oglumu almaya gitti simdi sorucak yangin cikma sebebi ne diye ....

geçmiş olsun canım dikkatli olmak gerek allah kkorusun çocuklara birşey olabilir

saol cnm amin
esim gittiginde heryer dumanmis
cok sükür bilerek cikmamis yangin eski bi kaleriferden kaynaklanmis .... neyseki herkez iyi yangin ciktigi anda benim oglum uyuyormus esim gidince uyandirdilar a.s.

baby star kullanan arkadaslar varya tansasta ındırımde ıkız paketlerı aklınızda olsun 5/18 mrt arası dıyo :)

selam kızlar sağlık ocağından geldik kızım 3700 kg olmuş 600 gr almış nasıl sizce doktor kontrol etti iyi bol bol emzir dedi aşımızıda yaptırdık kalça ultrasonu çektirmemiz lazım devlet hastaneleri çekiyomuş ama çok uzun zamana gün veriyorlarmış özelde çektiricez artık

masallah beyazcım buyumus kızın kalca ultrasonu cektırmemız lazım atlamıyalım cok onemlı ben ozelde cektırıcem 10 lıra fark aldılar bızden ben daha cok beklıyordum

masallah beyazcım buyumus kızın kalca ultrasonu cektırmemız lazım atlamıyalım cok onemlı ben ozelde cektırıcem 10 lıra fark aldılar bızden ben daha cok beklıyordum

10 liramı:1shok: ben şimdi bana yakın bir özel hastaneye telefn açttım ssklı fiyatı 55 dedi doğum yaptığım hastanedede aynı ayy neden bu istenbulda heşey pahalı özellikle sağlık aslında ucuz olması gerekiyor parası olmayan napsın yaşamasınmı bu memlektte

hu hu ben geldim
naber hanımlar koydunuz mu göbekleri ben koyarım valla ne çatlağım var ne göbek kaldı biraz kaldı yanii :))) -tatlicadiarzu-Bugün keyfim yerinde bebeği anneme bıraktım kuaföre gittim röflemi tazeledim biraz da saçlarımın uçalrından aldıracaktım biraz biraz derken nerdeyse kuşa çevirdi neryse allahtan rengi çok hoşuma gittide üstünde durmuyorum .
ÇİĞDEM kız bende oyladım kızını ama takdir edersiniz ki kıskandım bende koyucam resmini :)))delikafadulden

heee ölsün zaten istanbullu bende hep o cıvardadır fıyatlar dıye gıttım ama 10 lıra dıyınce az daha opcektım kzı sevıncten bu yoklukta cok zor

hu hu ben geldim
naber hanımlar koydunuz mu göbekleri ben koyarım valla ne çatlağım var ne göbek kaldı biraz kaldı yanii :))) -tatlicadiarzu-Bugün keyfim yerinde bebeği anneme bıraktım kuaföre gittim röflemi tazeledim biraz da saçlarımın uçalrından aldıracaktım biraz biraz derken nerdeyse kuşa çevirdi neryse allahtan rengi çok hoşuma gittide üstünde durmuyorum .
ÇİĞDEM kız bende oyladım kızını ama takdir edersiniz ki kıskandım bende koyucam resmini :)))delikafadulden

ohh valla özlem en iyisini yapmışsın değişiklik iyi gelmiştir eminim ben hala kızı bırakıpta biryerlere gidemedim aslında eşimle hafta sonu yürümeyi çok özledim ama acıkır ağlar diye korkuyorum havalarda soğuk onuda yanımıza alamıyoz

hu hu ben geldim

koy sekerım senınkınede ben oy verım nolcek 10 verdın dımı kız coğu arkadaslarım bkmadan 1 verıp bıde bana bı daha verılıyomu yannıs verdım dıye yazıoooo:roflol: bende kuafore gıtmek ıstıyorum yaaaa hımbılın bırı oldum cıktım off bakımsızlıktan gıyıcek hıcbıseyım yok sac baş aldı yürüdü -tatlicadiarzu-kızımın arabasını sıparıs ettım gelsın evde durmıcam cuma kırkımızda cıkıo gezcem kapı kapı ya cok sıkıldım kafamçokkarıştı

Back
X