2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cimcimecim maşallah Tan'a 1 ay bitti bile ha
daha dün gibi biz doğuramıycaz herhalde şubatta en sona biz kaldık deyip duruyordunuz
bu arada u3 dediğin ne?

cimcimecim maşallah Tan'a 1 ay bitti bile ha
daha dün gibi biz doğuramıycaz herhalde şubatta en sona biz kaldık deyip duruyordunuz
bu arada u3 dediğin ne?

evet canim ya bende simdi senin yukardaki yazini okudum ne cabuk 3 aylik olmus Cinar bebek massallah ona ...bende sasiriyorum ya necabuk gecti zaman ben hic bisey anlamadim ki
canim pardon burda U3 olarak geciyor (kontrol3 ) 3. kontrolümüz olucak p.tesi :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgicim nekadar ilgisiz doktormus o öyle Çok üzgünüm çoook
nasil der ya ozam,an emzir diye ....zirt pirt emzirirsen ,bebegi devamli memede tutarsan sen mahvolursun mirmirmirmir
benimkide bi ara devamli emmek istiyordu emzik vermistik iki gün ..ilk emzigi birakmakla basladim
emzirirken uyutmadim memede devamli uyandirdim koltuk altini gidikladim vs...emzigi aldiklari icin alisiyorlar ve daha cok emmek istiyorlar aslinda sen emer icer diye düsünüyorsun ama bebek oyun oynuyor sadece emiyor icmiyor .... Tan artik alisti sadece aciktigi zaman memeye gelmek istiyor ...
onlarin ne istediklerini anliyamamak cok kötü Allah yardimcin olsun cnm

selam kızlar 1. ay kontrolümüzde doktorumuz üfürüm var dedi bebeğinizde bence masum üfürüm ama yine de bi çocuk kardiologu görsün dedi. ankarada devlet hastanelerinde bulabildik çocuk kardiyoloji bölümünü... başkent hastanesi 23 mayısa gün verdi, hacettepe gün bile vermedi yok önce kapı doktorundan randevü alın sonra o gönderirse tekrar bizden alın falan dediler baktık çok uzun sürecek oradanda vazgeçtik.. napsak acaba başınıza geldimi bu üfürüm .. eşimde de varmış ama hiç öyle doktora götürmemişler..
Canım geçmiş olsun bizim ilk kontrolümüzde söylemişti dr. fakat 3.kontrolde masum üfürüm olduğunu takip edilmesini fakat kardiyoloğa luzum olmadını söyledi .Dr.unuza güveniyorsan götür derim ama 2.bir çocuk dr.una daha göster istersen .Masum üfürüm bir süre sonra kendiliğinden kayboluyormuş .

kızlar çok kötü bir gece geçirdim bebeğim sürekli ağladı sadece memede susuyor bizde doktora götürdük kontrol etti tartıya koydu ve malum sonuç kilo almamış en son 17 martta 3700 dü hala aynı kiloda anne sütü yetersizmiş mama verin dedi çok üzüldüm canım çok sıkkın bebeğimi doyuramıyorum mama vermedim henüz gece bir şekilde uyuttuk sabaha kadarda sütüm biriktiği için doydu bugün humana aldırdım şimdi içiyorum hemen etki edermi kullannanlar söyleyebilirmi acaba
Canım geçmiş olsun bir kere kesinlikle üzülme benim sütüm de hafta başında azaldı çok üzüldüm tek göğüsten 100 ml.çıkarken 2 sinden 50 ml.zor çıkıyordu hemen başladım still tea ye ertesi sabah değişmeye başladı hemen aldır moralini yüksek tut birde .
peki kızlar bu humanayı doktor kontrolündemi kullanmamız gerek şimdi arkadaşımla konuştumda öyle diyor anlamadım bişey olmaz dimi....
Benim dr.umda tavsiye etmişti birşey olmaz canım korkma

yuppiiiiiii sonunda bitti yazilar delikafadulden hihoyyyt
bizde dün 1. ayimizi doldurduk teyzeleri
pazartesi u3 yapilcak hihoyyyt

kizlar benimde iki gündür acayip migde bulantilarim ,karin agrilarim vardi simdi iyim Allahtan
.
Ay evet canan bizde tam 1 aylık olduk çok şükür zaman çabuk geçiyor yaşlanıyorum:delphin:

Bizde bugün 1.ay aşımızı yaptırdık bir kere çığlık attı kızım sonra sustu ay kıyamam ya 2.ayda 3 tane birden :(( Kilomuz maşallah ben verdikçe o alıyor sanırım 4.800 gr. olmuşuz doğduğundan beri 1.800 gr falan almış maşallah benim tontoş kızıma

bende göbüsümü koyuyorum simdi derincim
iyike acmissin cnm topigi bana kalsa bu tembellikle acamicaktim delikafadulden

özlemcim maşallah ya 1800 acayip hızlı kilo almış şaşırdım valla
allah nazarlardan korusun :)

Sağolun kızlar normal değilmi kızlar yaa korktum şimdi şişman bi kız olacak galiba benimde ben farkediyordum zaten kolum kopuyor emziriken yada agzını çıkarmaya çalışırken :delphin::utangac:

massallah cnm iyi kilosu , aramizda bir gün fark var bizimki 3680 gr dogdu sonra 3380 gr a düstü dün bir aylik oldu ve dün tam 4420 gramdi teyzesi :nazar:
bir haftada 400gr almis hasta oldugu halde yavrumun bir haftadir burnu tikali p.tesi doktor ne dicek bakalim ...bide bi sorum var kizlar Tuan hastayken asi yapmiyordu doktoru
simdi pazartesidemi asisi yapilmicak Tanin hayla burnu tikali hapsurup öksürüyor cünkü... yasakkelime

p.tesi doktoru asi yapmazda bikac gün daha yada bir hafta bekliyelim derse kötü olurmu zamaninda yapilmasi gerekmiyormu bu asilarin mirmirmirmir zaten bir ayini dün doldurdu p.tesi 3 gün gecmis olucak .....

http://www.joker.com.tr/urungorselleri/ST12009BR.GIF
Kızlar yardım lütfen fikirlerniz benim için çok öenmli Derin ne yazıkki her sabah bize kahvaltıyı rahat ettirmiyor ve akşam yemeklerini sanki yemek yediğimiz anlıyor bende internetten bu mama sandalyesini buldum doğumdan itibaren kullanıyor lütfen görüşlerinizi bekliyorum ne yapsam alsammı ikisi bir arada

derincim cok güzel bayildim ilerde zaten alman gerekicek ha simdi almissin ha ilerde almissin
cok güzel benim cok hosuma gitti Derinde SIKILMAZ siz yemek yerken

cnm cok guzelmiş kullanıslı oldukca sanırım en azından doğumdan ıtıbaren kullanılıyo ve ılerde mutlaka ıhtıyacın olucak fıyatı nsl bunun merak ettım

Hem ana kucağı hem mama sandalyesi olarak kullanıyor ana kucakları :120 - 170 ytl arasında mama sandalyeleri 230 ytl ye kadar çıkıyor bu tarz olanlar .Bu ikisi bir arada 300 ytl ekonomik de oluyor aynı zamanda

kizlar esime süpriz yapicaz is yerine
alt komsumdan ana kucagi aldim bebegi koymak icin
cünki bebegin arabasini asagiya indiremiyorum cok agir
bi yarim saatligine bisey olmaz dimi bebegi ana lucagina koyarsam ve kucagimda tuuyormus gibi tasirsam ?????????
acil cevap bekliyorum kizlar sacimi yikayip cikicaz

Hem ana kucağı hem mama sandalyesi olarak kullanıyor ana kucakları :120 - 170 ytl arasında mama sandalyeleri 230 ytl ye kadar çıkıyor bu tarz olanlar .Bu ikisi bir arada 300 ytl ekonomik de oluyor aynı zamanda

hayatım bende almaya karar verdim..sen bu resimdekinin fiyatını biliyor musun? internet üzerinden alabiliyor muyuz? kullanışlı görünüyor..salıncak olması çok iyi..bende nerde sallasam diye düşünüp duruyordum...

Back
X