Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcimecim maşallah Tan'a 1 ay bitti bile ha
daha dün gibi biz doğuramıycaz herhalde şubatta en sona biz kaldık deyip duruyordunuz
bu arada u3 dediğin ne?
Canım geçmiş olsun bizim ilk kontrolümüzde söylemişti dr. fakat 3.kontrolde masum üfürüm olduğunu takip edilmesini fakat kardiyoloğa luzum olmadını söyledi .Dr.unuza güveniyorsan götür derim ama 2.bir çocuk dr.una daha göster istersen .Masum üfürüm bir süre sonra kendiliğinden kayboluyormuş .selam kızlar 1. ay kontrolümüzde doktorumuz üfürüm var dedi bebeğinizde bence masum üfürüm ama yine de bi çocuk kardiologu görsün dedi. ankarada devlet hastanelerinde bulabildik çocuk kardiyoloji bölümünü... başkent hastanesi 23 mayısa gün verdi, hacettepe gün bile vermedi yok önce kapı doktorundan randevü alın sonra o gönderirse tekrar bizden alın falan dediler baktık çok uzun sürecek oradanda vazgeçtik.. napsak acaba başınıza geldimi bu üfürüm .. eşimde de varmış ama hiç öyle doktora götürmemişler..
Canım geçmiş olsun bir kere kesinlikle üzülme benim sütüm de hafta başında azaldı çok üzüldüm tek göğüsten 100 ml.çıkarken 2 sinden 50 ml.zor çıkıyordu hemen başladım still tea ye ertesi sabah değişmeye başladı hemen aldır moralini yüksek tut birde .kızlar çok kötü bir gece geçirdim bebeğim sürekli ağladı sadece memede susuyor bizde doktora götürdük kontrol etti tartıya koydu ve malum sonuç kilo almamış en son 17 martta 3700 dü hala aynı kiloda anne sütü yetersizmiş mama verin dedi çok üzüldüm canım çok sıkkın bebeğimi doyuramıyorum mama vermedim henüz gece bir şekilde uyuttuk sabaha kadarda sütüm biriktiği için doydu bugün humana aldırdım şimdi içiyorum hemen etki edermi kullannanlar söyleyebilirmi acaba
Benim dr.umda tavsiye etmişti birşey olmaz canım korkmapeki kızlar bu humanayı doktor kontrolündemi kullanmamız gerek şimdi arkadaşımla konuştumda öyle diyor anlamadım bişey olmaz dimi....
.yuppiiiiiii sonunda bitti yazilar delikafadulden hihoyyyt
bizde dün 1. ayimizi doldurduk teyzeleri
pazartesi u3 yapilcak hihoyyyt
kizlar benimde iki gündür acayip migde bulantilarim ,karin agrilarim vardi simdi iyim Allahtan
massallah cnmm kizina
Sağolun kızlar normal değilmi kızlar yaa korktum şimdi şişman bi kız olacak galiba benimde ben farkediyordum zaten kolum kopuyor emziriken yada agzını çıkarmaya çalışırkenözlemcim maşallah ya 1800 acayip hızlı kilo almış şaşırdım valla
allah nazarlardan korusun :)
Sağolun kızlar normal değilmi kızlar yaa korktum şimdi şişman bi kız olacak galiba benimde ben farkediyordum zaten kolum kopuyor emziriken yada agzını çıkarmaya çalışırken![]()
Hem ana kucağı hem mama sandalyesi olarak kullanıyor ana kucakları :120 - 170 ytl arasında mama sandalyeleri 230 ytl ye kadar çıkıyor bu tarz olanlar .Bu ikisi bir arada 300 ytl ekonomik de oluyor aynı zamanda