2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben almaya kalktım çorludayken
ama allı güllü desenliler vardı desenlerini sevmedim almadım
ama almayı düşünüyorum

iş görür dimi sibel malum fethiyede bebeği emzırcek bıyer yok en azından bı kosede emzırsek olcak bende baktım nette guzel desenler var alım baree

ben doğduğundan beri unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandım hiçbir problem olmadı

şirinçek benim ara ara akıntı içinde kırmızılıklar hala oluyor
dra kontrole gittiğimde de vardı sıkıntılı bir durum olsa söylerdi

anladım canım birden kan görünce korktum.

bu arada kızımın burnu tıkalı çok zor emiyo uyurkende uyanıp duruyo bu gün doktordaydık benden grip bulaşmış kızıma ilaç yazdı ama burun damlası yazmamış bende yazmıştır diye söylemedim ne yapabilirim burun tıkanıklığını gidermek için acaba

canım burun tıkanıklığı için ya serum fizyolojik ya da okyanus suyu veriyorlar drlar

çiğdemcim sen al da dene bakalım :)
bize de haber ver sonra

şimdi bende baktım emzirm önlüğüne kullanışlı bişeye benziyo peki bunun arka kısmı kapalımı yani sırtımızı kapatırmı çünki genelde emziriken benim en büyük sorunum oön taraf bir şekilde battniyeyle kapanıyoda

dilra canım olmamış

tickerda bebişinin doğum tarihini yanlış girmişsin
39 yaşında görünüyor

ayrıca yaptıktan sonra linki
kullanıcı panelinde profili düzenleye tıklayıp sayfanın en altında kilo takip kısmına yapıştır canım

emzirme önlüğü ne kızlar ay cahil hissettim kendimi birden :((((
Dilra yazdığım mesajın oraya değil ismin var ya sitede onu tıkla özelliklerinin altında kilo takip bölümü var orayu tıklayıp yapıştırıyorsun canım çok güzel olmuş tickerin güle güle kullan ama doğum tarihi yanlış :(((( şimdi farkettim bende sibelin mesajını görünce

özlemcim boyundan bağlı bi örtü yapmışlar
ben bir dükkanda görmüştüm ama nettekiler daha hoş görünüyorlar

dediğim gibi kendimi cahil hissedip hemen baktım internetten ebebekteki springer ın desenini çok beğendim hatta kahveli falan benim giysilerimin çoğuna uyar

ben başka bir sitede mavili falan bişeyler gördüm o hoşuma gitti ama
çok bezginim valla alışveriş bile yapasım yok
geçen gün unibabylerde indirim vardı e-bebekte almaya üşendim

sanırım çok sıkıldım artık kendi kendime zaman geçirememekten
hergün illa kayınvalide kayınpeder geliyorlar

kıl tüy temizlik işlerim var ha geldiler ha gelecekler diye bir türlü kalkışamıyorum

ay benim kız durmuyo ya ne yerde ne gökte.kucamdada durmuyo nasıl yapcam bilmiyom.4 de uyuyo artık napcam o saate kadar yawww

nilocan bir ara kullandım ama sonra bıraktım
izmirdeki dr kendisi başa çıkmayı öğrensin deyince

selma yüzüstü yatırmayı denedin mi
gazdan ise bazen yüzüstü yatınca rahatlıyorlar

Yavrum ya mahvoluyor gazdan neler denedim nurse harveys ve sam simpex kullanıyorum, Sibel sen kaç damla kullanıyorsun sab simplexi

6ydı galiba
zaten prospektüs de almancaydı netten bakıp ona göre damlatmıştım

Back
X