2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende sab. kullanıyorum ama gunde ıkı kere sadece 4 damla veriom doktor vermedi bize kendimiz aldık malum prospektüste yabancıca:roflol: az veriom ben ama gerekirse vermicemde kanser yapıomus:çok üzgünüm:

kızlar bir de şu sorular yanıtlayın bakalım
1.anakucağı denilen yatırıyorsun hafifçe sallanıyor ya bebek arabalarına da monte edilebilen zımbırtıdan alan var mı varsa kullanışlı mı ben kraftın aldım ama bana o kadar korkunç geliyorki çocuk her an düşcekmiş gibi çok dik yapmışlar bebeği yatırdığın yeri
2.bebeğinizi brilerinden özellikle de eşinizden kıskanma gibi triplere girdiğiniz oldu mu hiç aman sıkı tut kafasına dikkat et elini yıka gel gibi bir de eşim ne dese sinir luyordum babalar anneler gibi olmuyor değil mi ama şimdi biraz geçti bu düşüncelerim
3.gaz sorunu için sap simlex kullandım günde 2 kez 15 damla bir de ishal olduğunda debridat diye bir ilaç vermişti çok gazlı olduğunda ver demişti siz başka ne kulanıyorsunuz
4.bebeğinizin nefesini gece kalkıp dinleyip ohhhh nefes alıyor diye paranoya yaşıyor musunuz bu yeni doğum yapmış kadınlarda olurmuş bebeğini kaybetme korkusu
5.adet oldunuz mu ben henüz olmadım olsam kilo vermek kolaylaşır bu arada ben 115le doğuma girmiştim şu an 105 geliyorumdoğumdan geldiğimde de aynıydım yani gr veremedim moralimi bu da bozuyor dışarı çıkmayı bile canım istemiyor diyete başlayayım mı ne yapayım süt olsun diye abuk sabuk şeyler de yemedim bu arada ama kilo gitmiyor
NE OLUR CEVAP YAZIN BİRAZ ÇOK OLDUM AMA DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN

Biz de pierre cardin almıştık tam tersine içine çöküyor biz de destek koyduk içten.

doğum kontrol hapını kullanırken 2. kutuya geçmeden 1 haftalık aradadamı olmuyorsun adet? normalde olman lazım.
benimde 2 haftadır falan kanamam olmadı bakalım ne zaman olur. böyle rahatlığada alışmıştık ama :))

hayir cnm benim aldigim haplarda ara hic yoktu dogum sonrasi doktorum vermisti 40 im ciktigi zaman hergün bitane aliyordum adi cerasette emziren kadinlar icin..bakalim budefa nasil yapicak doktorum

sevgicim ben gene dogum kontrol hapi kullanicam sanirim spiralden cok korkuyorum

derincim sacini boyatmadan önce doktora sordunmu bende boya yaptirmak istiyorum ama ebem kimyasallar sütten bebege gider demisti herkez baska bisey söylüyor kafam cok karisti
Hayır canım sormadım valla geçmez herhalde canım yaa haöileyken bile boyattı kızlar biliyosun birşey olmaz ama çok içine sinmezse saç diplerine sürmemesini rica et kuaförüne

Derincim ben Özelcan bebe den alışvriş yapmıştım bana gönderdikleri maile tıklayarak açarsam 209 lira olarak gösteriyor sandalyeyi, aklını karıştırdım yinede özür
Aşkolsun canım ne özrü ne güzel işte burda paylaşıyoruz herşeyimizi neyse almak isteyen arkadaşlara fikir olur gerçi bizimkide verdiği ouan ve hediyeyle 230 ytl ye geliyor bide 8 taksit
korunma işini napıcaksınız kızlar biraz özel oldu ama:utangac:
Ay valla ben eşim korunurken hamile kaldım kaza kurşunu yani Derin delikafaduldenşimdi hap kullanamam emziriyorum spiral taktıramam cesaretim yok en iyisi kondom :delphin:

1.anakucağı denilen yatırıyorsun hafifçe sallanıyor ya bebek arabalarına da monte edilebilen zımbırtıdan alan var mı varsa kullanışlı mı ben kraftın aldım ama bana o kadar korkunç geliyorki çocuk her an düşcekmiş gibi çok dik yapmışlar bebeği yatırdığın yeri
2.bebeğinizi brilerinden özellikle de eşinizden kıskanma gibi triplere girdiğiniz oldu mu hiç aman sıkı tut kafasına dikkat et elini yıka gel gibi bir de eşim ne dese sinir luyordum babalar anneler gibi olmuyor değil mi ama şimdi biraz geçti bu düşüncelerim
3.gaz sorunu için sap simlex kullandım günde 2 kez 15 damla bir de ishal olduğunda debridat diye bir ilaç vermişti çok gazlı olduğunda ver demişti siz başka ne kulanıyorsunuz
4.bebeğinizin nefesini gece kalkıp dinleyip ohhhh nefes alıyor diye paranoya yaşıyor musunuz bu yeni doğum yapmış kadınlarda olurmuş bebeğini kaybetme korkusu
5.adet oldunuz mu ben henüz olmadım olsam kilo vermek kolaylaşır bu arada ben 115le doğuma girmiştim şu an 105 geliyorumdoğumdan geldiğimde de aynıydım yani gr veremedim moralimi bu da bozuyor dışarı çıkmayı bile canım istemiyor diyete başlayayım mı ne yapayım süt olsun diye abuk sabuk şeyler de yemedim bu arada ama kilo gitmiyor
ana kucağı denen zımpırtıdan var henüz kullanmadım çünkü Derin daha çok uyanık kalmıyor uyanık olduğu zamanlarda da kucaktan inmiyor :(((
Eşimden değil ama kayınvalide ve görümceden kıskanıyorum sinir oluyorum kucaklarına aldıkları zaman
Gaz sorunu için Nurse harvey kullanıyorum memnunum ama tv de söylediklerinden dolayı huzursuz oldum
Hayır bebeği yatağına yatırır yatırmaz geceleri bende komaya giriyorum çünkü
adet olmadım henüz 40 ım çıkmadı
Kilolar gitti benim 4 kilo kaldı sadece onunda gitmesi 6 ay alırmış

bende gaz için zinco veriyordum ama artık vermicem bakalım nolucak doktorada sorucam o nedicek bu kanser işine ben sprial düşünüyorum ama hem biraz çekiniyorum hemde sağlık ocağınamı yoksa doktorumumamı taktırsam karar veremedim özel hastanelerde nekadar alıyorlar acaba sağlık ocağında ücretsiz boşuna bidünya para vermemiyeim dimi ama

bu adet konusu benı cok kasıorr benım 2 aylık olucak nerdeyse sezeryan olalı sadece doğumdan sonra 3 gun kanamam oldu doğru durust lekelenmede olmadı ve hala tık yok korunma ısıne gelınce cesaret edıp bişi yapamıoski :utangac:o yuzden sımdılık gerek yok ama spıral denen olay bana cok uzak bu hap yada ıgnelerın emzırenler ıcın olanlarından yokmu bole isi yokusa suruolar bu kadar tantananın arasında bıde bunu dusuncez ne zor sey kadın olmak bıde bu zorluğun ustune anne olduk ıkısı bırden cok ağır coooookkkkkkk

normal doğum sonrasında doğum bölgesinde oluşan kas ve kemik ağrıları (özellikle ayakta durmayla artan) ne kadar zamanda geçer. Ya da 27. günde hala olması normalmi. Özellikle son 2 gündür çok ağrım oluyo. Dinlenmekle geçiyo ama çok zorluyo. Üstelik Parol kullanıyorum doğumdan beri. Doktoruma danışmadan sizden fikir alayım dedim.

bende normal doğum yaptım ama ağrım olmadı sen ters bir haretket falan mı yaptın zaman kaybetmeden drna git canım

1-benimde ana kucağı var üzeri ve altı istediğin gibi ayarlayabiliyosun yani dik yada yatar pozisyonda yapılabiliyor bende sadece kahvaltı ederken kullanıyorum geri kalan zamanlarda emek çınarım ya uyuyor ya emiyor yada kucakta
2-eşimden deilde kayınvalimdende ve geri kalan herkezden kısaknıyorum kimse kucağına alsın istemiyorum sanki zarar verecekler gibime geliyor benimde
3-bende zinco kullnıyordum ama benim oğlumda pek gaz yok doktor yinede vermişti ama bende artık kullanmıcam
4-gece gündüz sürekli dinliyorum nefes alıyormu diye paronayamı alışkanlıkmı ne
bide eşimde dinliyor bana inanmıyor:)
5-doğum yapalı 29 gün oldu hala kanamam azda olsa devam ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum
47 ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim şimdi 55 oldum ama 5 kilo fazlam var hiçbişeyim olmuyor umarım veririm

denizt cnm aslinda ikinci cocuktan sonra dogum sonrasi sancilar oluyor ücüncü cocukta daha cok artiyormus hatta .. bendede oldu ama benimkiler dogumdan bir bucuk íki hafta icinde gene kayboldu... bu sancilar ayni dogum sancisi gibiydi sendede öylemi oldu ????
bukadar uzun sürmesi normal degil ama gecen gün ben doktorumu arayip yaklasik 2 bucuk haftadir kanamam olmadigini söyledimde hemen bana sancim olup olmadigini sordular
mutlaka doktora görün cnm yarin hemen git hatta
umarim hersey yolundadir

canancım yesıl kaka sorunu bnm kızımda ara ara oluo doktora herseferınde soruyorum ve normal oldunu soylyo hatta yesıl oldugu donemde bırazda sulu oluyo baktı gecen kontrolde bezıne hıcbısey yok dedı ben hatta ıshal oldunu bıle dusunmustum ara ara olup gecıo

meraba canancim nasilsin ?

ayy kizlar ya insanin kendi ismini söylemesi nekadar tuhaf geliyor
sibel ilk yazini okuyunca sasirdim ben hic yesil kakayla ilgili bisey sormamistimki yoksa sordummu diye afalladim bian :roflol: gecmis sayfalari okuyunca fark ettim iyi aklim yerindeymis daha dedim walla

en azından fazla canan yok canım
biz 3 sibel'dik galiba
gerçi bu ara pek uğramıyorlar ama
sahi vidi gitti mi?
hiç sesi çıkmıyor bu aralar

bende merak ettim vidiyi
mailde yazdim okumadi sanirim mailimi daha
nereye gidicekti benim haberim yok

rekor bizde birsürü özlem vardı ama şimdi hiç biri girmiyor :(( özlemimm sadece ciciler kısmına yazıp gidiyor bebişim09 da yok ne zamandır vidi dün burada görünüyordu bir ara ama mesaj falan yazmamış

kizlar ben uyumaya gidiyorum hepinize tatli rüyalar
uyumadan evi toplayabilsem iyi olcak aslinda yarin dis etimden operasyon yapicaklar
üc defadir bahane buldum ertelettim ama yarina kacis yok :1no2:

ondan simdi kalkip topliyim evi en azindan yarin isim olmaz geldigim gibi uyurum mirmirmirmir
hepinize iyi geceler
bebislerde uyurlar ins. sizde uykunuzu alirsiniz
ayy beni hickirik tuttuu nasil gecicek simdi kaydirigubbakcemile3
neyse cenem düstü anaaaaaaaa bebis uyandi
öptüm sizi

Ya kızlar çok alakasız olacak ama içinizde çamaşır kurutma makinası kullanan varmı bu çamaşır kurutma işi beni hasta ediyor ne yazıkkı evin içinde kurumuyorlar bir türlü dışarıda da kokuları değişiyor kullananlar yazabilirmi nasıl memnunmusunuz çok buruşturuyormu çamaşıralrı

ben de almayı düşündüm ama evde yer sorunu yaşarız diye çok da niyetlenmedim
hava güzel de olsa oğluşun çamaşırlarını dışarı asasım gelmiyor içerde kurutuyorum
toz falan olurlar diye
kurumayınca sinir olup klimanın önüne getiriyorum tam üzerine doğru çalıştırıp kurutuyorum :))
çok ekonomik oluyo yani :P :S

Back
X