Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir de şu sorular yanıtlayın bakalım
1.anakucağı denilen yatırıyorsun hafifçe sallanıyor ya bebek arabalarına da monte edilebilen zımbırtıdan alan var mı varsa kullanışlı mı ben kraftın aldım ama bana o kadar korkunç geliyorki çocuk her an düşcekmiş gibi çok dik yapmışlar bebeği yatırdığın yeri
2.bebeğinizi brilerinden özellikle de eşinizden kıskanma gibi triplere girdiğiniz oldu mu hiç aman sıkı tut kafasına dikkat et elini yıka gel gibi bir de eşim ne dese sinir luyordum babalar anneler gibi olmuyor değil mi ama şimdi biraz geçti bu düşüncelerim
3.gaz sorunu için sap simlex kullandım günde 2 kez 15 damla bir de ishal olduğunda debridat diye bir ilaç vermişti çok gazlı olduğunda ver demişti siz başka ne kulanıyorsunuz
4.bebeğinizin nefesini gece kalkıp dinleyip ohhhh nefes alıyor diye paranoya yaşıyor musunuz bu yeni doğum yapmış kadınlarda olurmuş bebeğini kaybetme korkusu
5.adet oldunuz mu ben henüz olmadım olsam kilo vermek kolaylaşır bu arada ben 115le doğuma girmiştim şu an 105 geliyorumdoğumdan geldiğimde de aynıydım yani gr veremedim moralimi bu da bozuyor dışarı çıkmayı bile canım istemiyor diyete başlayayım mı ne yapayım süt olsun diye abuk sabuk şeyler de yemedim bu arada ama kilo gitmiyor
NE OLUR CEVAP YAZIN BİRAZ ÇOK OLDUM AMA DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN
doğum kontrol hapını kullanırken 2. kutuya geçmeden 1 haftalık aradadamı olmuyorsun adet? normalde olman lazım.
benimde 2 haftadır falan kanamam olmadı bakalım ne zaman olur. böyle rahatlığada alışmıştık ama :))
Hayır canım sormadım valla geçmez herhalde canım yaa haöileyken bile boyattı kızlar biliyosun birşey olmaz ama çok içine sinmezse saç diplerine sürmemesini rica et kuaförünederincim sacini boyatmadan önce doktora sordunmu bende boya yaptirmak istiyorum ama ebem kimyasallar sütten bebege gider demisti herkez baska bisey söylüyor kafam cok karisti
Aşkolsun canım ne özrü ne güzel işte burda paylaşıyoruz herşeyimizi neyse almak isteyen arkadaşlara fikir olur gerçi bizimkide verdiği ouan ve hediyeyle 230 ytl ye geliyor bide 8 taksitDerincim ben Özelcan bebe den alışvriş yapmıştım bana gönderdikleri maile tıklayarak açarsam 209 lira olarak gösteriyor sandalyeyi, aklını karıştırdım yinede özür
Ay valla ben eşim korunurken hamile kaldım kaza kurşunu yani Derin delikafaduldenşimdi hap kullanamam emziriyorum spiral taktıramam cesaretim yok en iyisi kondomkorunma işini napıcaksınız kızlar biraz özel oldu ama![]()
ana kucağı denen zımpırtıdan var henüz kullanmadım çünkü Derin daha çok uyanık kalmıyor uyanık olduğu zamanlarda da kucaktan inmiyorkızlar bir de şu sorular yanıtlayın bakalım
1.anakucağı denilen yatırıyorsun hafifçe sallanıyor ya bebek arabalarına da monte edilebilen zımbırtıdan alan var mı varsa kullanışlı mı ben kraftın aldım ama bana o kadar korkunç geliyorki çocuk her an düşcekmiş gibi çok dik yapmışlar bebeği yatırdığın yeri
2.bebeğinizi brilerinden özellikle de eşinizden kıskanma gibi triplere girdiğiniz oldu mu hiç aman sıkı tut kafasına dikkat et elini yıka gel gibi bir de eşim ne dese sinir luyordum babalar anneler gibi olmuyor değil mi ama şimdi biraz geçti bu düşüncelerim
3.gaz sorunu için sap simlex kullandım günde 2 kez 15 damla bir de ishal olduğunda debridat diye bir ilaç vermişti çok gazlı olduğunda ver demişti siz başka ne kulanıyorsunuz
4.bebeğinizin nefesini gece kalkıp dinleyip ohhhh nefes alıyor diye paranoya yaşıyor musunuz bu yeni doğum yapmış kadınlarda olurmuş bebeğini kaybetme korkusu
5.adet oldunuz mu ben henüz olmadım olsam kilo vermek kolaylaşır bu arada ben 115le doğuma girmiştim şu an 105 geliyorumdoğumdan geldiğimde de aynıydım yani gr veremedim moralimi bu da bozuyor dışarı çıkmayı bile canım istemiyor diyete başlayayım mı ne yapayım süt olsun diye abuk sabuk şeyler de yemedim bu arada ama kilo gitmiyor
kızlar bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben gün aşırı yıkıyorum
oğlum 29 günlük daha ne kadar gün aşırı yıkamam gerekiyor
normal doğum sonrasında doğum bölgesinde oluşan kas ve kemik ağrıları (özellikle ayakta durmayla artan) ne kadar zamanda geçer. Ya da 27. günde hala olması normalmi. Özellikle son 2 gündür çok ağrım oluyo. Dinlenmekle geçiyo ama çok zorluyo. Üstelik Parol kullanıyorum doğumdan beri. Doktoruma danışmadan sizden fikir alayım dedim.
kızlar bir de şu sorular yanıtlayın bakalım