2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabaaa.umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir.bizim de sorunumuz kusma .emer emmez kusuyor çoğu zaman.dr.bir hafta daha devam ederse kusmayı azaltıcı bir ilaç verecek.

ben kaka yapmadığında 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum
akvaryum drum bana hastaneden çıkarken etolfort vermişti.

canancım senin tickerın ne güzel olmuş öyle
tan'ın resmindeki renklerle tam uyum :)
10 numara ;)

merhaba sibel,ben tickerımı yapıyorum ama kes yapıştır mevzusuna gelınce olmuyor.mausun sol tarafında actıf degıl onlar..ya nerde hata yapıyorum..hamişkende yapamamıstım...

kızlar emzırme onlüğünü sordum sıteyı arayıp arkası yokmus sadece onu kapatıyomus dun gene cıktık carsıya ve bızımkı yemı emzırmeme rağmen zırladı yol boyu arabaya bıner bınmez actık allah en verdıyse battanıyeyı kapattım artık ya bıde dide sureklı kucamda olmak ıstıyo her aklına geldınde emecek kucamda uyuyo kucamda uyanıo çiş meselesını bıle kucamda halledıyo ruyamda bıel artık dıdenın duzelmıcenı alıstıgını bole devam etcenı goordum kabus gıbı yaa
canım benimkide aynı dide gibi kucak istiyor devamlı kucağımda uyuyor yatağına koyunca gözlerini kocaman açıyor gece bile bizle uyumak istiyor.
emme işi yavaş yavaş düzene giriyor bizde geceleri eskiye nazaran daha az kalkıyor gündüzde belli saatlerde emmek istiyor

ibşa canım
link çıktığında linki seçip sağ tıklaman gerekiyor
sağ tıkladığında kopyala ve yapıştır seçenekleri çıkar

selam arkadaşlar hepinizi çok özledim,ne zamandır uğrayamadım.
biz amasyaya geldik oğluşla 1 hafta oluyor,internet işini falan yeni yeni halledebildim.bi sürü sayfa birikmiş tabi ben gelene kadar okuyamadım daha.umarım hepiniz ve bebişler iyidir

canancım senin tickerın ne güzel olmuş öyle
tan'ın resmindeki renklerle tam uyum :)
10 numara ;)

saol hayatim tamamen tesadüf oldu kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt hihoyyyt

hülyacim cok merak ettik cnm seni iyi oldugunuza sevindim
bizde seni cok özledik cnm
kizlarrr cok uzak kalmayin walla özlüyorum

biz internette baska bi firmaya gectik ama sorun cikti sabah adamlar geldi taaaaaa en alt kattan yukari kablo uzattilar bütün evim toz icinde kaldi baya bi sildim süpürdüm ama hayla tozlu kizlar evim ...
bide kocisin arkadasi geldi esimde son anda söyledi toza alerjisi varmis cocugun gözünün icine bakiyorum aman hapsurmasin yada alerji etkisini göstermesin diye :roflol: :roflol:

haaaaaaa ayy cocuk geldiginden beri odamdan cikamiyorum cünkü gecen gün ben tam bebegi emzirirken kapi caldi emzirir cekilde saclar üstüm berbat rezil sekilde kapiya gittim esimle oglumun sesi geldigi icinde kapiyi pat diye acinca aboooooo bide ne göriyim esimin arkadasida ( yani suan icerde oturan vatandas ) gelmis :utangac:

esime sorup durdum bisey göründümü senin sucu niye kapiyi acmadan sölemiyon yaninda oldunu dedim
bisey görünmediki dedi fisfisfis
hiiiiii ben kapiyi acinca sen benim yüzüme baktinda ondan görmedin sen bisey neyse senin sucun nasolsa bende olan herkadinda var diyip konuyu kapattim şakkıdı :roflol:

bidahaki sefere arkadasiyla gelcegi zaman haber verir artik :1closedeyes:

simdi sacimi falan yikiyip kendimi oglusla disari aticam kizlar hava mükemmel burda delikafadulden

Kızlar hepinize merhaba umarım bebişler ve anneler iydir umarım her akşam okuyorum sizleri takip ediyorum ama fırsat bulupta yazamadım bir türlü hapinizi çok özlüyorum valla.
Bugün arkadaşımla yeni bir iç çamaşırcı açılmış oraya gidelim dedik bizimkisi kapıdan girer girmez ağlamaya başladı orada oturdum emzirdim yok ama durmadı. Heralde babasına acıdı birşey alamayayım diye düşündü babasını oğlu.
Kızlar havalar çok güzel dışarı çıkartıyorum ama bazende pişman oluyorum herkes bakmak istiyor nazar değecek diye korkuyourm yalanda söylüyorum 3 aylık falan diyorum kadınlarda hiç gelişmemiş diyorlar. Bende hasta diyorum.Sizlerde çıkıyonuz mu?

Kızlar hepinize merhaba umarım bebişler ve anneler iydir umarım her akşam okuyorum sizleri takip ediyorum ama fırsat bulupta yazamadım bir türlü hapinizi çok özlüyorum valla.
Bugün arkadaşımla yeni bir iç çamaşırcı açılmış oraya gidelim dedik bizimkisi kapıdan girer girmez ağlamaya başladı orada oturdum emzirdim yok ama durmadı. Heralde babasına acıdı birşey alamayayım diye düşündü babasını oğlu.
Kızlar havalar çok güzel dışarı çıkartıyorum ama bazende pişman oluyorum herkes bakmak istiyor nazar değecek diye korkuyourm yalanda söylüyorum 3 aylık falan diyorum kadınlarda hiç gelişmemiş diyorlar. Bende hasta diyorum.Sizlerde çıkıyonuz mu?

canım bende cıkartıyorum 2 gündür.2.5 aylık falan diyorum bende.napim nazar deger diye korkuyorum.

canim bende allahin her ikinci ücüncü günü bebisi cikartiyorum öyle cok durmuyoruz ama cikiyoruz
simdi gene cikcaz bebisle ... görenlere ben kendi haftasini söylüyorum

sibelcim uçakla gitmedik kendi arabamızla gittik,bunalınca mola verdik falan çok zor olmadı ama yinede dönüşteki tercihim uçak olacak,yol uzun çünkü.

canancım ya seninde evinde işler bitmio bide yalnızsın,helal olsun 2 çocukla ben olsam sinir krizi geçirirdim.demekki insanın başında olunca bi şekilde üstesinden gelio hem çocukların,hem ev işlerinin.iyi bari hava güzelmiş biraz açılırsınız.

dilekcim valla ben henüz öyle gezme amaçlı dışarı çıkamadım,dediğin gibi bende bi alışveriş yapayım diye çıkmıştım burnumdan geldi.ama benimkine bakmak isteyen olmadı öyle hızlı hızlı gezdimki kimse durduramadı sanırım :))

Derinzlm canım bizde kraftın arabasını ve ana kucağını aldık ilk başta ana kucağını bende kullanamadım ama şimdi kullanıyorum annem küçük bir yastık yaptı bel kısmına koyoyorum yatar pozisyonda oluyor zaten birde ana kucaklarının içine destekli yastık satılıyor dün bir bebek mazasında gördüm kızlar.

gecen gun hastanede bır bbek gorduk yazık hıc gelısmemıs 3 aylık bır bbek hemde kız cok tatlı bısı allah uzun omur versın emzırme odasında karsılastık babaanne ve annesı vardı bızımkını sordular ben solemek ıstemedım cunku anne uzulucek dıye dusundum ufuk hemen 1.5 aylık dedı cok canım yandı kadının verdığı cevaba biz köylüyüs bakan olmadı cok kucuk doğdu zaten oldu ezik bir sesle:çok üzgünüm: gelısımıde sorunluymus cocuk nefes almakta zorlanıo benım bıldıgım kadarıyla genız etı olan bebekler hızlı gelısmez kadın artık naptı bımıyorum ama o bebk hıc gozumun onunden gıtmıyo:a015:

saol hülyacim olduktan sonra bisekilde ugrasiliyor bi kac yila kadar sizin ikincileride görürüz ins. ayyyyyyyyy heyecanlandim bak gene kizlarrrr olur molurda ilerde ikinciyi beklerseniz beni özendirmeyin kaydirigubbakcemile3
sali günü dogum kontrol hapi yazdircam esim ya yanlislikla 3. olursa ne yapariz dedi ??????????????
esim hic istemiyor bense kesinlikle istemiyorum okulum var daha calismam gerek benimde ... Allahin verdigi canda alinmaz ins. yanlislikla falan olmaz :ecrin_bebek:
benim gibi iki cocuklu olupda istemeden 3. ye hamile kalsaydiniz ne yapardiniz ???

kızlar selam bebşim bugün kakasını yaptı teyzeleri kendi kendine umarım yapmayada devam eder

gecen gun hastanede bır bbek gorduk yazık hıc gelısmemıs 3 aylık bır bbek hemde kız cok tatlı bısı allah uzun omur versın emzırme odasında karsılastık babaanne ve annesı vardı bızımkını sordular ben solemek ıstemedım cunku anne uzulucek dıye dusundum ufuk hemen 1.5 aylık dedı cok canım yandı kadının verdığı cevaba biz köylüyüs bakan olmadı cok kucuk doğdu zaten oldu ezik bir sesle:çok üzgünüm: gelısımıde sorunluymus cocuk nefes almakta zorlanıo benım bıldıgım kadarıyla genız etı olan bebekler hızlı gelısmez kadın artık naptı bımıyorum ama o bebk hıc gozumun onunden gıtmıyo:a015:

senağlama senağlama senağlama

kiyamammm ben ona senağlama

bide biz köylüyüzmü dedi canim benim yaaaniye öyle düsündükü
off icim ciz etti bu lafina senağlama

Allah uzun ömür saglik versin :Saruboceq:

Back
X