Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canancım senin tickerın ne güzel olmuş öyle
tan'ın resmindeki renklerle tam uyum :)
10 numara![]()
canım benimkide aynı dide gibi kucak istiyor devamlı kucağımda uyuyor yatağına koyunca gözlerini kocaman açıyor gece bile bizle uyumak istiyor.kızlar emzırme onlüğünü sordum sıteyı arayıp arkası yokmus sadece onu kapatıyomus dun gene cıktık carsıya ve bızımkı yemı emzırmeme rağmen zırladı yol boyu arabaya bıner bınmez actık allah en verdıyse battanıyeyı kapattım artık ya bıde dide sureklı kucamda olmak ıstıyo her aklına geldınde emecek kucamda uyuyo kucamda uyanıo çiş meselesını bıle kucamda halledıyo ruyamda bıel artık dıdenın duzelmıcenı alıstıgını bole devam etcenı goordum kabus gıbı yaa
ben kaka yapmadığında 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum
akvaryum drum bana hastaneden çıkarken etolfort vermişti.
canancım senin tickerın ne güzel olmuş öyle
tan'ın resmindeki renklerle tam uyum :)
10 numara![]()
Kızlar hepinize merhaba umarım bebişler ve anneler iydir umarım her akşam okuyorum sizleri takip ediyorum ama fırsat bulupta yazamadım bir türlü hapinizi çok özlüyorum valla.
Bugün arkadaşımla yeni bir iç çamaşırcı açılmış oraya gidelim dedik bizimkisi kapıdan girer girmez ağlamaya başladı orada oturdum emzirdim yok ama durmadı. Heralde babasına acıdı birşey alamayayım diye düşündü babasını oğlu.
Kızlar havalar çok güzel dışarı çıkartıyorum ama bazende pişman oluyorum herkes bakmak istiyor nazar değecek diye korkuyourm yalanda söylüyorum 3 aylık falan diyorum kadınlarda hiç gelişmemiş diyorlar. Bende hasta diyorum.Sizlerde çıkıyonuz mu?
canim bende allahin her ikinci ücüncü günü bebisi cikartiyorum öyle cok durmuyoruz ama cikiyoruz
simdi gene cikcaz bebisle ... görenlere ben kendi haftasini söylüyorum
neye koyuyosun tan ı cıkarkene :uhm:
gecen gun hastanede bır bbek gorduk yazık hıc gelısmemıs 3 aylık bır bbek hemde kız cok tatlı bısı allah uzun omur versın emzırme odasında karsılastık babaanne ve annesı vardı bızımkını sordular ben solemek ıstemedım cunku anne uzulucek dıye dusundum ufuk hemen 1.5 aylık dedı cok canım yandı kadının verdığı cevaba biz köylüyüs bakan olmadı cok kucuk doğdu zaten oldu ezik bir sesle:çok üzgünüm: gelısımıde sorunluymus cocuk nefes almakta zorlanıo benım bıldıgım kadarıyla genız etı olan bebekler hızlı gelısmez kadın artık naptı bımıyorum ama o bebk hıc gozumun onunden gıtmıyo:a015: