2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla iyi cesaret etmişsin canım boya gerçekten riskli
en son çare kendi kuaförüne dönüş :))
olmazsa evde kendim boyadım falan diye uydurursun :)
Ay yeminederim aynı şeyi düşündüm hatta bahanem de var ya ( Derin ) komşuya boyatıvedim falan diyeyim dedim artık yarın da olmazsa oraya gidicem

off eşimle tv yi yerine yerleştirdik
alırken taşıma işini hiç düşünmemişiz
ellrim acıdıya :S
Ay yyazık sana bizim yok öyle bir sorumuz allahtan alırken bit gibi almışız :)

kuaför işi gerçekten önemli ya gerçekten iyi cesaret özlem
ben güvenip boayatmazdım benim kaynana manikürcü
kardeşim dayımın oğlu filan kuaför ama bana faydaları yok
kaynanam işte sağolsun arada yapar manikür filan saçımıda o boyuyor kesim içinde onunçalıştığı kuaförlere gidiyorum genelde indirim yapıyorlar iyi oluyor :))
fön işini beceremiyorum ben düzleştirici aldım para verip onu bile doğru düzgün kullanamıyom
beceriksizim bu konuda çok

en iyisi valla kiracı insanın eşyası az ve öz olucak kardeşim
ama bizim ev heryerden bişey çıkıyor sinir oluyorum ıvır zıvır dolu
ama ihtiyaçta bitmiyoki ya böle bi kısırdöngü işte :))

valla düzleştiriciyi güzel kullanıyorum da fethiyenin rutubetli ortamında benim saçın düzlüğü pek uzun ömürlü olmuyor :((
olsun ama havası oluyor yine de :))
çınar uyanıyyor gibi emzirip yatacağım kızlar günün yorgunluğu çöktü iyice
çok öptüm
size iyi sohbetler
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
iyi geceler

Ay yaaaa gitmesemmi acaba birde iyice halletmesinler .sizde şimdi söyleyince tırstım yanii derinin sitesinde var yeni resimlerin baksanız bi yaaa fikir verin çok mu kötü duruyor ya böyle kızılımsı oldu sanki hani şimdi herkes boyuyorya karamel midir nedir ben küllü kullnıyordum offf offffff Derin hadi kızlar yaa bakın bakayım sizlerin fikirleri neler

ıyı geceler arkadaslar benım kızım galıba mıdesını usuttu ne yapmalıyım bılgısı olan varmı bugune kadar hıc bu kadar kusmamıstı ...

canım geçmiş olsun ama eminmisin üşüttüğüne .fışkır şekilde 3- 4 kez den fazla olduğu zaman dr.a göstermekte fayda var diye biliyorum ama ishali falan varmı

ıyı geceler arkadaslar benım kızım galıba mıdesını usuttu ne yapmalıyım bılgısı olan varmı bugune kadar hıc bu kadar kusmamıstı ...

canım benimki midesini üşütünce nane çayı yapıyorum tabi fazla vermiyorum.6-7 tatlı kaşığı çok iyi geliyor midesini rahatlatıyor.kendimden bilirim bulantım olunca nane çayı çok rahatlatır beni.ama ben hazır olanlardan değil naneyi evde kurutup öyle demliyorum.ha bu arada dikkat et naneyi çok kaynatırsan kabızlık yapabilir.orta halli bir sürede kaynat.denemeni tavsiye ederim.

nabersiniz kızlar kimseler yok bugün yine satt 9 kalktım kahvaltı bile yapamadım
kardelelenin meyvası maması banyosu gazı derken bu saat oldu
eşimde pazartesi işe başlıyor alışmıştım 1 aydan fazladır evde
o varken annem ve kaynanam işime fazla karışamıyorlar
pazartesinden itabaren kabus başlıyor
artık vıdı vıdı akşama kadar sinir oluyorum

günaydın kızlar özlemcim saçının rengi biraz koyu gibi geldi küllü sarı daha iyi gidicek biraz daha aç rengini bence bu böyle turuncu gibi olmuş sanki pek fark edemedim yakından çok yok ama karamel falan boyatma çok açık sarı daha iyi gidicektir bence

Back
X