- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yeminederim aynı şeyi düşündüm hatta bahanem de var ya ( Derin ) komşuya boyatıvedim falan diyeyim dedim artık yarın da olmazsa oraya gidicemvalla iyi cesaret etmişsin canım boya gerçekten riskli
en son çare kendi kuaförüne dönüş :))
olmazsa evde kendim boyadım falan diye uydurursun :)
Ay yyazık sana bizim yok öyle bir sorumuz allahtan alırken bit gibi almışız :)off eşimle tv yi yerine yerleştirdik
alırken taşıma işini hiç düşünmemişiz
ellrim acıdıya :S
cnm alınganlık yapma lutfen atlamıs olablırım son gunlerde kafam gercekten yerınde dııl o kadar cok sey atlıorumkı farkında olmadan kastı bısey yapmadım ınan yapmamda cok tesekkurler ılgın ıcın a.s.
ıyı geceler arkadaslar benım kızım galıba mıdesını usuttu ne yapmalıyım bılgısı olan varmı bugune kadar hıc bu kadar kusmamıstı ...
ıyı geceler arkadaslar benım kızım galıba mıdesını usuttu ne yapmalıyım bılgısı olan varmı bugune kadar hıc bu kadar kusmamıstı ...
geçmiş olsun evet nane kaynat iyi gelir.ama dikket et idrar yolu enfekisyonlarında kusma oluyo istersen bi doktora sorr