kızlar çok fena bişey olduu
bugün evi temizledim, gerçi yarım yamalak oldu kızım izin vermedi, salonu temizlerken,onu da koridora koymuştum beni izliyordu, derken elektirik süpürgesini çalıştırdım, sesine çok fena korktu kaçmaya başladı ağlayarak, ben de süpürgeyi kapadım, gittim kucakladım, sakinleşti
derken, temizlik bitiversin dedim, kızımı kucağıma aldım, süpürgeyi çalıştırdım, bu kez yine korktuu, tişörtümü sımsıkı kavradı, ııııhh ııhhh diye sesler çıkardı ben de alışır diye süpürmeye devam ettim
sonra süpürgeyi kapadım, silmem gerekiyor ya, kızmı süpürdüğüm yere oturttum, mümkün değil oturmak istemedi, süpürgeyi, görünce bastı çığlığı,
Allah alaahh dedim kucağıma aldım, silmeye devam ettim, işimi bitirdim, şimdi çocuğu salona sokamıyorum, korkuyoooo
elektirik süpürgesini koridora koydum, şimdi orada görünce başlıyor ağlamaya..
babası da çarşıdaydı biz bunları yaşarken, o geldi, ona da göstermek amaçlı bir daha çalıştırdım süpürgeyi, aynı tepkileri verdi, ben gülüüyorum bbabası kızıyor, çocuğun psikolojisini bozarsın diyor,
meğerse çok haklıymışş, az önce uyuttum 10 dakka sonra çığlık çığlığaa hıçkıra hıçkıra uyandıııı sanırım rüyasında gördüüüü, kucağıma aldım 15 dakka zor sakinleştirdimmm, çocuğum kucağımda nasıl hıçkırıyordu yaaa içini çekiyordu yavruummmm
bebek deyip geçmemek gerekir ooffff nasıl yaptım bunu ben