2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol hülyacım
iyi diyelim iyi olalım
canavar peşindeyim bütün gün
iş yapamaz hale geldim
allahtan arada eşim gündüz uğruyor da bişeyler yemeye ya da tuvalete falan gitmeye fırsat oluyor
bizimki sürekli koltuk kenarına tutunup yürüme çalışmalarında
ilk günler bir kaç kez fena düştü ama sonrasında kendince düşüş tarzları belirledi
bazen yana doğru kollarının üstüne atıyor kendini
bazen poposunun üstüne bırakıp oradan deviriyor
çok komik oluyor ama inanılmaz gözü kara :((
bizim evin eşyaları çok uygunsuz ve salonda oturuyoruz
ayın 2sinde eşimin işi için ihalesi var onun sonucuna göre fethiyede kalış durumumuz belli olacak ve ya ev alıp yada kiralayıp taşınacağız o yüzden evi de düzenleyemedik bir türlü
her an tedirginlik yani

sanada iyi geceler yağmurtoprak( buarada ismin neydi canım kusura bakma daha önce söylediysende gözden kaçırmışım)
valla sibelcim allah kolaylık versin,bian önce sonuçlanır umarım durumunuz zor böyle belirsizlik.bide bahsediosun hep yerler sorunmuş sanırım sizin orda hep taşn olması,inşallah çınarın rahat edeceği bi düzen kurarsınız.bizimde ayaklanmaya başlayınca sakata gelebilecek bi kaç köşe var salonda eşyaların.şu silikon köşelikler satılıyor onlardan alıp deneyeceğim bakalım.
hiç kullanan oldumu içinizde ya,hani sehpaların duvar ünitesinin falan sivri yerlerine takılıyor?

iyi geceler

ay ben de yatsam iyi olacak
yarın işe gideceğim
çınarın resimlerini ekleyip çıkıyorum
öptük oğluşla sizi ;)

hülyacım ben aldım onlardan ama hiç de öyle koruyacak gibi gelmedi
takmadım henüz ama her çeşidinden aldım denemelik
sadeece sivri kızmı kapatacak sonuçta
ne bileyim yaa çit çekmek lazım evin içne
çınar free alan hazırlayıp :P

evet ya çit benimde aklımdan geçmedi değilkaydirigubbakcemile3
ya bide şerit şeklinde olanları varmış metrelik böyle tüm kenarı kaplamak için onlardan bulmak lazım aslında

denizcim caimcim tarifin cok lezzetli görünüyor

ben tuanin polis .....

tanin da doktor olmasini istiyorum,,,,,,,,

hayirli evlat olsunlarda..... gene biri polis biride doktor olsun.......

valla canancım geziyoruz biz yaa
fethiyede olmanın tadını çıkartıyoruz
önce arkadaşlar geldi 1 hafta fethiyede onlarlaydık ardından birlikte datçaya gittik
oradan geldik ertesi hafta ortasında çorluya gittik
çorludan döndük geçen çarşamba antalyaya gittik pazar döndük
haftasonunda 2 ayrı grup arkadaşlar gelecek 1. grup sadece c.tesi pazar için 2. grup 1 haftalık
onlar buradayken annemler de gelecek
inanılmaz yoğunuz gelen giden trafiğinden anlayacağın :P

ya bisey sorucam bukadar cok geziyorsunuzz benide evlatlik alirmisin :kedi: bende geziyim sizlee azcukk :kedi: :kedi: zemuszemus :dance:

saka maka gez hayatim ama kendinide özletme olurmu :1hug:

tatli rüyalar kizlar size

simzu pancar dediğin yeşil yaprak mı nasıl bişey

canım daa şimdi gördüm kusura bakma cvp biraz geç oldu ama pancar kırmızı hayatım yapraklarınıda haşlayabilirsin ister soğanla kavur ister yoğurtla servis yap istersenden sirkeyle turşusunu yapcokacimcoook extra tarifi varsa banada solesina.s.

ahh cnm ya ,gercekten zor bi durum neden öyle konusma istegi duyduki bi kiz
gercekten sok oldum off ins. böyle bi sorun tekrar yasamazsin cnm :1hug: :1hug:
gercekten üzüldüm sen okadar caba göstermissin o böyle yanit vermis sana ...elinden geleni yapmissin arkadasim sen bir ögretmen olarak .. ben ögretmenlik yapmadim oyüzden bilemem tabi hangi cagdaki ögrenciler daha uysal yoksa aa 1. sinif kolay demek istemedim seni birazda olsa rahatlatmak icin öyle konusmustum aslinda ... yanlis anlama lütfen olurmu tatlim :1hug:

kizlar ya dün okuldayken sinavda bir yil önce gittigimde tanistigim bir kizi gördüm ben aaa meraba dedim o meraba bile demeden sen ne cok kilo almissin öyle dedi senağlama :sinifsinif: :sinifsinif: ben onu en son gördügümde hamileydim birde biliyor dogum yaptigimi 22 kilo verdim ben dedim eskiden cok zayiftin simdi baya kilon kalmis dedi bana :sinifsinif: biliyoruz heralde kilo kaldigini ama anne olmamis birinin kalkipda böyle konusmasi cok gücüme gitti nolucak yani bunun icin dünyalar tatlisi bi bebegim var .... hamile bile kalmamis genc kiz hamileligi nekadarda kolay saniyorlar !!
sanki üc bes kiloyla hamilelik tamamlaniyor 25 kilo aldim ben yaa darisi onun basinaaaaaaaaa ins

aaa canancım, ne demek yani yanlış anlama, benim aklımdan bile geçmedi, sadece sen öyle deyince geçmiş anılarım canlandı, paylaşmak istedim, yoksa ıspat etmek amaçlı değildii,,

kilo konusunda da aynı dert bende de var, gerçi kilo da değil benim göbekte sıkıntı, gören göbek kallmış diyor, size ne beeeee:olmaz:,hani o söylemese ben bilmiyorum-tatlicadiarzu- gıcık oluyorum yaa, ben bugüne kadar hiç kimseye göbeğin kalmış demedim, beni gören göbek kalmış diyor,işin komik yanı da bunu söyleyenler hep kilolu olanlar ne tesadüfse artıksırnaşık şey millet rahatlıyor öyle moral bozunca sanırım,

bu arada komşun hakikaten sinir bozucuymuş canım yaa
patavatsızlığa bak
çekememekten oluyor bunların hepsi
apartmanda sadece o olsa bebişin ağlarkenki sesini kaydedip durmadan evin içnde son ses onun kafasını şişirmek vardı yaaaaa
neyyysssseeee

ay çok kışkırdım birden :PP

ya başkasının bebeğini çekmek zor gerçekten ona bişey diyemem, ama biizmki öyle huysuz bir bebek değil, nadir ağlıyor yaa, anneme de anlattım,annem çok iyi bildiği için çok şaşırdı nasıl yanii dedi, bebek ağlıyor diye kapıya gelseydi sanırım üzerine panter gibi atlardım kadının, cins yaaa, ya en zoruma giden de hayırlı olsuna bile gelmemiş, utanmadan söyleniyor yaa, terbiyesiizzz:kedi:

iyi gecler kızlar..
aybuke canım bak korktuğun kadar olmadı,hadi geçmiş olsun.ve yeni öğretim yılında Allah kolaylık versin.sen yinede şükret hayatım bak biizm okulda sınıflar 70 kişilik,kafayı yememek elde değil.

canan aman boşver onları,zaten o lafı söyleyen doğum yapmış olsaydı demezdi öyle bişeyi,uzaktan kiloları kıyafet sanıyorlar sanki çıkarıp atıvercez hemen işimiz bitince.

sibelcim sen nasılsın yakışıklı abimiz neler yapıo bakalım?

bizde iftardan sonra alışverişe gittik,efeye doktor gece tahılına başlayın demişti onu alayım dedim gelince hazırladım ama nafile yemedi yine.napıcam bilmiyorum ya gece muhallebiyide yemiyorud zaten.hala 2-3 kere emmeye uyanıyor bizimki.mamayıda asla almıyor nasıl tok tutacağım bilmiyorum.doktoru olsun emsin diyor ama bide bana sorsun.

haklısın korktuğum kadar olmadı, yalnız şu canana söyleyen kız doğum yapmış olsa da söylerdi, şimdi onlar kilo vermeyince sen d everince çekemiyorlar şekerim, bak ben doğumdan 4 ay sonra eski kiloma döndüm, herkes şaşırıyor ama çekemeyenler göbek kalmış diyor, eşimle biz keyfini çıkarıyoruz böyle diyenlerle nasıl dalga geçiyoruz bir bilselersırnaşık şey
kızlar sizde bebekler için meslek hayal ediyomusunuz

dün bi film izlemiştik babası çok etkisinde kalmış heralde
benim kızım uçak mühendisi olucak diyo
bense daha sanatsal bişeyler hayal ediyorum hep balerin falan
siz ne diyorsunuz

ayy kızım büyüyeceekkk de meslek sahibi olcak haaa, ne büyük gurur, vallahi ben d ebabası da spora yönlendirmeyi düşünüyoruz, boyu da uzun olacağı için kendisi seçsin artık branşınıopuyorumnanaktan

konuyla alakasız ama yarına ne yemek yapsam diyosanız bu kıyağımı unutmayın kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk...li-mantarli-tavuk-cok-pratik.html#post8669109

tarif çok güzel görünüyor ama tatlımsı olmuyor muu, bir d eçotrba sulandırmıyor mu? bir de galeta unu ile kızartmadan mı yaptın şinitzeli? çok soru sordum yaa:kedi:
canım daa şimdi gördüm kusura bakma cvp biraz geç oldu ama pancar kırmızı hayatım yapraklarınıda haşlayabilirsin ister soğanla kavur ister yoğurtla servis yap istersenden sirkeyle turşusunu yapcokacimcoook extra tarifi varsa banada solesina.s.

yok canım ne kusuru olabilir tabi, burada tahmin etmediğim şeylere d epancar diyorlar da ondan sordum, senin kavurduğun pancarı burada sadece turşu yapıyorlar, kben pek sevmiyorum turşusunu, kavurması nasıl oluyor, nasıl yapıyorsun bir anlatır mısın?

hayır hayır tatlı olmuyor çok hoş bi kokusu ve lezzeti oluyor
evet biraz sulu oluyor ama yemek zorunda değilsin suyunu kızartmıyorsun ayrıca tamamen fırında pişiyor.

yok canım ne kusuru olabilir tabi, burada tahmin etmediğim şeylere d epancar diyorlar da ondan sordum, senin kavurduğun pancarı burada sadece turşu yapıyorlar, kben pek sevmiyorum turşusunu, kavurması nasıl oluyor, nasıl yapıyorsun bir anlatır mısın?

canım pancarı kabuğuğla haşla patetes gibi haşlanınca kabuğu soyuluyo zaten 2 türlü yapabilirsin(çok az bir parça bebeğinin çorbasına katmak için ayıryerimseniben)
1. pancarı iri bir şekilde kare kare kes,soğanı doğra yağda soğanları kavur pancarı ekle beraber kavur çok güzel bi garnitür oluo ben daa çok bole yapıorum yoğurtlasam bile bole yoğurtluoum
2.pancarı rendele üzerine sarımsaklı yoğurt
afiet bal şeker olsuuuncokacimcoook

kızlar bişey sorcam, bebeğinizin cinsiyetini belirlemek için uğraştınız mı? tesadüf mü oldu?

yani bu cinsiyet belirleme işi gerçekten var mı?

AZ ÖNCE SAYFALARI GEZERKEN GÖRDÜM de çok iddalı olanlar var, şunu yaparsan erkek olur şunu yaparsan kız diye, doğru mu acaba?

ben henüz bebek düşünmüyorum, 5 yıl sonra ya kısmetse de, cinsiyet farketmez, Alah sağlıklı evlat versin, hayırlı evlat versin, ama 2. bebeğimin oğlan olmasını şööyle bir gönülden geçiririm... maksat değişiklik olsun, sanırım bunu herkes ister,olmasa ne olur, hiiçç bişey olmaz, o da canımız olur

merak ettim sizler de de var mı taktik?

Merhaba kızlar nasılsınız ben pek katılamıyorum ama takip edebildiğim kadarıyla okuyorum sohbetlerinizi
Aybuke Allah sana sabır versin valla çok zor ve bi okadar güzel meslek öğretmenlik sabır ve hoşgörülü olmak lazım valla ben hayatta yapamazdım heralde 2-3 velet biaraya gelip sesleri çok çıktığında bile dayanamıyorum
Bu arada ne biçim insan o bahsettiğin karı ya yolmak istedim ben de hem ağlamıyomuş bebeğin ama ağlasa nolcak yani bebektir bu ağlıcak tabiki kapıya mı gelmek lazım sana uyuyosundur diyo yani bebeğinle ilgilen demeye mi gelcekti alla alla ya salak karııı eksikleneceği yere şikayette bulunuyo cahil işte naparsın Bu arada geçmiş olsun ama korkma bel korsesiyle çare bulunuyo ilerlememiş olanlara

Kız Canan çok seviyom seni valla Allah iyiliğini versin emi evcilikte oynuyosunuzdur kız siz ayrıca sana şişman diyenin gözlerinde sorun var heralde yada verdiğin kiloları kıskanıp sana bu lafları söylüyor olabilir geçende bi tanıdığımızın bebeği olmuştu gittik görmelisiniz varya kız sanki hiç doğum yapmamış gibi karnı duruyodu ne diceksin kıza aaaa bu ne mi işte benim de öyleydi emdikçe zaman geçtikçe kanaman oldukça inicek dedim kız valla yeni doğum yapmış birinden bu lafları duyunca benim karnımıda görünce çok sevindi psikolojisi değişti resmen

Sibel ne kadar çok geziyosunuz valla süpersin bebekle okadar yere gitmek okadar misafirle ilgilenmek her yiğidin harcı değil bi de tatil beldesinde olunca daha çok kalıcı misafir olayı oluyor heralde

Ben çalıştığım için öğleden sonra oğluşumla oluyorum akşam yatana kadar pestilimi çıkarıyor valla sizi düşünemiyorum bi dk boş bırakmaya gelmiyor işimiz gitgide zorlaşıyor benim de ananem anneme üzülüyo öldürcek bu senin çocuğun benim kızımı diyo bana ayyy herkes kendi çocuğunu düşünüyo işte
Annem kardeşimle ben küçükken ewde hiçbir süs eşyasını kaldırmamış bana da diyo kaldırmıcam sen de kaldırma alışsın çocuk ama hiç sanmıyorum kaldırmıcağımızı velet çok hareketli kucağımdayken kafama kadar tırmanıyo sıpa annemlerin ewe almak lazım dublex ewleri merdiven başına bi kapı gibi bişi oluyo ondan bide şu orta sehpaları bi arkadaş cam mobilya falan olan heryerini deri kaplatmıştı benim de aklıma yatıyo koltuklarımda da deri var öyle mi yapsam ama cam mobilya daha havalı duruyo belkide kazalara karşı kaldırırım bi zaman elektrik prizleri var daha oyyyy çok yer var kapatacak

Benim kuzenim 2 bebeğinde de yorumcu diye bi site var ordan baakrak beraber oldu ve hamile kaldı kız erkek onunkiler çıktı valla ben kız diye baktım ama yumurtadan erkek çıktı bilemicem ne kadar doğru yada şans mı bide doğum tarihlerine göre yapılıyordu sonradan görmüştüm sayı ekleniyodu hatırlamıyorum tam bulmam lazım 2. bebek için bakarım artık ben istiyorum 3 sene sonra annem sağlıklıyken bakar hem

Şimdiden meslek ahh bizim istediğimiz şeyleri yapacaklarmı acaba nasıl bir ewlat olcak çok merak ediyorum biz spora yönlendirmek istiyoruz dalı kendi istediğine kalmış ama babaya göre futbol bana göre yüzme falan boya gitsin istiyorum bakalım kısmet artık

Bu yemek mönüsü vermek güzel ya dört dörtlük olacağı yok sonuçta bebeklerimiz var neler yaptık paylaşırsak fikir olur ben de şaşırıyorum her gün ne yapsam diye benim koca birazda yemek seçer ama etin patatesin girdiği çoğu yemekleri de yer genelde bizim dün canımız nohut istemişti nohut yaptım lokum gibi oldu baya da yememiştim çok iyi oldu

Son düzenleme:
Kızlar ne yemek yapıyosunuz yada yaptınız ben patlıcanlı bişi yapım diyorum ama ne yapsam aklımda islim kebabı kürdan kebabı da diyolar ya o var ama bilmiyorum fırında makarna yapmak istiyorum ama patlıcanın yanına pilav yakışır kararsız kaldım ya offff

Back
X