ahh cnm ya ,gercekten zor bi durum neden öyle konusma istegi duyduki bi kiz
gercekten sok oldum off ins. böyle bi sorun tekrar yasamazsin cnm :1hug: :1hug:
gercekten üzüldüm sen okadar caba göstermissin o böyle yanit vermis sana ...elinden geleni yapmissin arkadasim sen bir ögretmen olarak .. ben ögretmenlik yapmadim oyüzden bilemem tabi hangi cagdaki ögrenciler daha uysal yoksa aa 1. sinif kolay demek istemedim seni birazda olsa rahatlatmak icin öyle konusmustum aslinda ... yanlis anlama lütfen olurmu tatlim :1hug:
kizlar ya dün okuldayken sinavda bir yil önce gittigimde tanistigim bir kizi gördüm ben aaa meraba dedim o meraba bile demeden sen ne cok kilo almissin öyle dedi senağlama :sinifsinif: :sinifsinif: ben onu en son gördügümde hamileydim birde biliyor dogum yaptigimi 22 kilo verdim ben dedim eskiden cok zayiftin simdi baya kilon kalmis dedi bana :sinifsinif: biliyoruz heralde kilo kaldigini ama anne olmamis birinin kalkipda böyle konusmasi cok gücüme gitti nolucak yani bunun icin dünyalar tatlisi bi bebegim var .... hamile bile kalmamis genc kiz hamileligi nekadarda kolay saniyorlar !!
sanki üc bes kiloyla hamilelik tamamlaniyor 25 kilo aldim ben yaa darisi onun basinaaaaaaaaa ins
aaa canancım, ne demek yani yanlış anlama, benim aklımdan bile geçmedi, sadece sen öyle deyince geçmiş anılarım canlandı, paylaşmak istedim, yoksa ıspat etmek amaçlı değildii,,
kilo konusunda da aynı dert bende de var, gerçi kilo da değil benim göbekte sıkıntı, gören göbek kallmış diyor, size ne beeeee

lmaz:,hani o söylemese ben bilmiyorum-tatlicadiarzu- gıcık oluyorum yaa, ben bugüne kadar hiç kimseye göbeğin kalmış demedim, beni gören göbek kalmış diyor,işin komik yanı da bunu söyleyenler hep kilolu olanlar ne tesadüfse artıksırnaşık şey millet rahatlıyor öyle moral bozunca sanırım,
bu arada komşun hakikaten sinir bozucuymuş canım yaa
patavatsızlığa bak
çekememekten oluyor bunların hepsi
apartmanda sadece o olsa bebişin ağlarkenki sesini kaydedip durmadan evin içnde son ses onun kafasını şişirmek vardı yaaaaa
neyyysssseeee
ay çok kışkırdım birden

P
ya başkasının bebeğini çekmek zor gerçekten ona bişey diyemem, ama biizmki öyle huysuz bir bebek değil, nadir ağlıyor yaa, anneme de anlattım,annem çok iyi bildiği için çok şaşırdı nasıl yanii dedi, bebek ağlıyor diye kapıya gelseydi sanırım üzerine panter gibi atlardım kadının, cins yaaa, ya en zoruma giden de hayırlı olsuna bile gelmemiş, utanmadan söyleniyor yaa, terbiyesiizzz:kedi:
iyi gecler kızlar..
aybuke canım bak korktuğun kadar olmadı,hadi geçmiş olsun.ve yeni öğretim yılında Allah kolaylık versin.sen yinede şükret hayatım bak biizm okulda sınıflar 70 kişilik,kafayı yememek elde değil.
canan aman boşver onları,zaten o lafı söyleyen doğum yapmış olsaydı demezdi öyle bişeyi,uzaktan kiloları kıyafet sanıyorlar sanki çıkarıp atıvercez hemen işimiz bitince.
sibelcim sen nasılsın yakışıklı abimiz neler yapıo bakalım?
bizde iftardan sonra alışverişe gittik,efeye doktor gece tahılına başlayın demişti onu alayım dedim gelince hazırladım ama nafile yemedi yine.napıcam bilmiyorum ya gece muhallebiyide yemiyorud zaten.hala 2-3 kere emmeye uyanıyor bizimki.mamayıda asla almıyor nasıl tok tutacağım bilmiyorum.doktoru olsun emsin diyor ama bide bana sorsun.
haklısın korktuğum kadar olmadı, yalnız şu canana söyleyen kız doğum yapmış olsa da söylerdi, şimdi onlar kilo vermeyince sen d everince çekemiyorlar şekerim, bak ben doğumdan 4 ay sonra eski kiloma döndüm, herkes şaşırıyor ama çekemeyenler göbek kalmış diyor, eşimle biz keyfini çıkarıyoruz böyle diyenlerle nasıl dalga geçiyoruz bir bilselersırnaşık şey
kızlar sizde bebekler için meslek hayal ediyomusunuz
dün bi film izlemiştik babası çok etkisinde kalmış heralde
benim kızım uçak mühendisi olucak diyo
bense daha sanatsal bişeyler hayal ediyorum hep balerin falan
siz ne diyorsunuz
ayy kızım büyüyeceekkk de meslek sahibi olcak haaa, ne büyük gurur, vallahi ben d ebabası da spora yönlendirmeyi düşünüyoruz, boyu da uzun olacağı için kendisi seçsin artık branşınıopuyorumnanaktan
konuyla alakasız ama yarına ne yemek yapsam diyosanız bu kıyağımı unutmayın kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/tavuk...li-mantarli-tavuk-cok-pratik.html#post8669109
tarif çok güzel görünüyor ama tatlımsı olmuyor muu, bir d eçotrba sulandırmıyor mu? bir de galeta unu ile kızartmadan mı yaptın şinitzeli? çok soru sordum yaa:kedi:
canım daa şimdi gördüm kusura bakma cvp biraz geç oldu ama pancar kırmızı hayatım yapraklarınıda haşlayabilirsin ister soğanla kavur ister yoğurtla servis yap istersenden sirkeyle turşusunu yapcokacimcoook extra tarifi varsa banada solesina.s.
yok canım ne kusuru olabilir tabi, burada tahmin etmediğim şeylere d epancar diyorlar da ondan sordum, senin kavurduğun pancarı burada sadece turşu yapıyorlar, kben pek sevmiyorum turşusunu, kavurması nasıl oluyor, nasıl yapıyorsun bir anlatır mısın?