2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aybukecim ortalıkta diil zaten ama yer kaplıyorlar neticede atsan atılmaz satsan satılmaz
ikinci olursa diye kaldırdık bakalım
bu arada geçmiş olsun kaza atlatmışsınız

kızlar bişi sorcam sizin bebebeler yabancı ayırd ediyormu
yani başkalarına gidiyormu
yoksa gidince istemiyormu
bizimki hint fakiri gibi kime versen gidiyo
hiç benle alakası yok
acaba sadece bizimkimi böle dedimde

benim kızım önce benim kucağımdayken biraz inceleyip tanıdıysa kucağına gidince ağlamıyor
ama direk verirsem basıyo çığlığı hemde ne çığlık
yani aşırı yabancılıyo
bi de şimdi şey başladı beşiğinde uyanınca illede kucağa alınacak yoksa başlıyo bağararak ağlamaya susturabilene aşkolsun

belkıs güle güle kullansın nisa salıncağını güzelmiş canım
selma haberim yok mars tan falan duymadım ama yinede merak ettim bakarım her yerden net gözükücekmiymiş bu mars:roflol:
yeliz arda yabancı seçiyo ama gidince ağlamıyo sadece kapalı bayanlarda ağlıyo ama öyle çok değil hemen alışıyo tanıdıklarına gülüp hemen atlıyo kucaklarına :emir_bebek: erkeklerde yabancı falan seçmiyo ne de olsa hem cinsşakkıdı

önce yazdım şimdide geçmişi okuyom ama yavaş yavaş
öncelikle belkıs çok geçmiş olsun
rabbim korumuş mübarek günde

selma kız kastamonudanda gözükürmüki acaba mars
ayrıca kuzeydenmi bakak güneydenmi ne taraftan benim ev 1.kat nasıl olcek görebilirmiyimki
aman ne çok meraklandıysam

sunset içim rahatladı azucuk bende diyom bu oğlan niye herkeze fırlıyo diye

denizt salıncağınız hayırlı olsun
bizce cumartesi yemeğe gitmiştik eşimle
restoranda böle bi salıncak vardı
çınarı oturttum salladıkça gülmekten bayılacaktı nerdeyse

benim evde çok ufak
ilk önce mama sandalyesi almam gerek onu bile koyacak yer yok yaw

bizde görebilcekmiyiz acaba
ins. görürüs kizlar siz görürseniz benim icinde bi poz versin fotograf cekin olurmu :gitme: zemuszemus
tan gene uyuyor uyaniyor napicagimi sasirdimmmm aglamakta gözleri kipkirmizi olmus yavrumun babasinin kucgainda su verdik azcik

kızlar bişi sorcam sizin bebebeler yabancı ayırd ediyormu
yani başkalarına gidiyormu
yoksa gidince istemiyormu
bizimki hint fakiri gibi kime versen gidiyo
hiç benle alakası yok
acaba sadece bizimkimi böle dedimde[/QUOT

haha benimkide öyle cnm
kim isterse ona gidiyor kaydirigubbakcemile
ya tek gitse iyi babasina gittigi zaman bide emmek ici yer ariyor hayla ögrenemedi annesiyle babasi arasindaki farki :roflol: kaydirigubbakcemile3 :kedi: sırnaşık şey

Embed: Post in Forum:
Permalink / Email Link: Profile Background:
Img Link for your Blog: Tiled Profile Background:

kızlar ben stıcker yaptımda bunlardan hangisinin karşısındaki yazıyı kopyalıcaz bileniniz varsa sölin lütfen

huzuur aynısından olduğundan emin miisiin, bunlar çeşit çeşit oluyor çünküü 65 dediği de vardı 50 dediği de vardı, anladın mı tatlım , hani arada bu kadar fark olmaz diye tahmin ediyorum,

hatta benim arkaaşımın aldığı yerden aldım ben,o tavsiye etmişti , 2 yıl olmuş o kızına alalı, 2 yıl önce de 85 e almış o ,hatta daha ucuzları da var am akullanışlı değilmiş, bundan alın demişti..

Son düzenleme:
yeliz tickerın hayırlı olsun amma son sorduğun soruyu anlayamadımmm

canan marsı sexxüüü bulan tek insaaaannn, nasılsın, bugün pek takılmadın haa

dilek ben sağlık ocağının saçmaladığını ima etmiştim, ciddiye almadım onları, sen de alma, boşveeerr

kaza atlattık evet, sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için, verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattıık

.y. geceler kızlar
asiyecim başın sağolsun canım bu aralar pek giremedim hasta olan teyzendi sanırım
belkıs san da geçmiş olsun dikkat et kas spazmı zordur ceryana soğğa dikkat et salıncağınız da hayırlı olsun bu arada

cana dişiniz hayırlı olsun darısı zeynebe biz de henüz bir gelişme yok diş anlamında

sibellcim sizin de dişiniz hayırlı olsun canım

ya kızlar her bebeğin gelişimi farklı bunu biliyorum ama benim kız henüz bir tarafına dönebiliyor diğer tarfa bile dönemiyor daha emeklemek falan yok yani diş teyok bu anormal mi doktor birşey demiyor gidince iki çeviriyor dinliyor kilosu boyu çıkıp geliyoz benim kız gb tembel olanlar var mı içinizde

2 gündür yatıyorum sırt boyun ağrım tuttu banyo edince saçımı kurutmadan balkona çıktım zeynep durmuyordu ağlıyordu bedeli ağıra patladı bana beynime vuruyor resmen ağrı boynumu çeviremiyorum

belkıssçım geçmiş olsun ve güle güle kullanın

canancım dişiniz hayırlı olsun

selmacım telaş etme bak çınar 7,5 ayını bitirdi ancak dişi yeni geliyor
geç çıkması daha iyiymiş diye bir rivayet de dolanıyor ama bilmiyorum araştırmadım

şubat analarıııı
boşu boşuna camlara akın etmeyin
o 2005 yılının haberi
mars falan yok hem de çıplak falan heççç değilll

başka ne yazacaktım yaa:S

ya bana ağrı demeyin bir dokun bin ah işit formatındayım
en başta şu baş parmak kökü- bilek kısmındaki ağrı ve ani acı şeklinde olan sızılarım aynen devam
bazı gün sütyen askımı bile düzeltemiyorum bazı gün hiçbirşey yok
ama dr emzirmeyi bıraktığında uzun süreli aneljezik tedavisi ile geçebileeğini söylemişti
bel fıtığı başlangıcı durumumdan çınarı biraz uzunca bir süre kucağımda tuttuğumda direk bacağııma vuruyor ağrı
uzun süre yattığım için eklemlerim halen tam düzelmedi alt dolaplardan birşey almak için çömeldiğimde kalkarken inanılmaz zorlanıyorum ve dizlerim çıtırdıyor
nedenini bulamadığım omuzlarımda sıkıntı yaratan bir şey daha var ki yanılıp da dar bir body giymişsem çıkartırken resmen içinde hapis kalıp eşimden yardım istiyorum acıyla kıvaranarak çünkü kollarımı tam kaldıramıyorum o açıyla
yetmezmiş gibi antalyadan döndüğümden beri her akşamüzeri bir başağrısı tutuyor
sanırım havuz falan yaramadı ve üşüttüm idrar yollarıımda yine problem var gibi

off yaaa kendimden iğrendim ben bi çürük raporu alayım beni geri dönüşüme yollasınlar
belki 20lik bir fıstık olarak geri dönerim :PP

emelcim biz de öpücük baştan beri gırla gidiyor
sevilayın dediği gibi çınar da öpülmekten ve hafif ısırılmaktan acayip bir haz alıp kıkırdıyor
etrafta çınarı ısırarak sevme meraklısı o kadar çok insan vardı ki-en başta kayınpeder
bben de bari ben öyle alıştırayım da sonra zorluk çekmesin dedim
bir de erkek çocuk olacak dayanıklı olması lazım diye bir miktar haşin seviyoruz ne yalan söyleyeyim
hele bacaklarından tutup başaşağı havaya kaldırdığıımda kahkahalar süper oluyor :PP

iyigeceler hnaımlar iftardan sonra 10 na kadar uymuşum şimdide uykum yok
akşmada kayınvalidem can sıkıcı bir haberle gelince iyice stres oldum
aybukecim geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korusun
eşimde geçen gün kaza atlatmış bana yeni söyledi
her sabaha arkasından fatihalar okuyom bütün gün direksiyon başında
şoförlüğü iyidir ama istanbulun trafiği ve trafik canavarı bitmez
korkuyorum allah korusun hepimizi

Back
X