2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

AMIN CNM cok korkunc bisey ne dicegimi sasirdim

aman bosver takma kafana cnm bazen denk geliyor öyle
ÜLKÜ NISA nin dislerimi patliyor acaba ondanda olabilir huzursuzlugu

aybuke cnm göndericem mesaji ama 91 saniye daha beklemeliymisim seni burda yakalamisken burdan yaziyim hemen

tamam buldum profilinden resmi tikla büyüsün
sonra resmin altinda mesela resim bugün cimcime tarafindan eklendi yaziyor onun tam karsisinda resmi düzenle yazisi var
oraya tikla cnm
resmi sil yaninda kutucuk var orayi isaretle
degisikligi kaydet

cnm sen nasilsin ? annen nasil toparliyabildimi kendisini
ya benim sürekli aklıma geliyor ve ağlamaya başlıyorum gece de hepnkabuslar eşiliğinde teyzemi görüyorum rüyamda annem sürekli iki gözü iki çeşme galiba yarın yazlığa gitme ihtimalim var annemlerle 1 haftalığına.annemin biraz evden uzaklaşmaya ihtiyacı var gelen giden bitmiyor insanlarımızda anlayışsız kadının yarasını tekrar kanatıyorlar nasıl öldü şu nasıl oldu bu neden böyle abuk subuk sorular...

oofff nisa öldürdü beni bugünn, nasıl yoruldum zar zor uyudu şimdi , iftar da yaklaşıyor
asiye seni merak ettim de ben de pek girmedim zaten, sıkılıyorum artık kk dan yaa

tarzım olmayan kişilerle muhatap olmak zorunda kalıyorumm giresim gelmiyor şubat annelerinden kimse alınmasın...

bu akşamki mönüm:

taze börülce ( biz ülübü deriz) salatası

tavuk çorbası

pilav

ana yemek aranıyooo??
menü iyiymiş bendede un çorbası var az önce kabağı rendeleyip kavurdum sarımsaklı yoğurt dökücem üstüne.annemin komşusu var almanyada yaşıyor yazın 2-3 aylığına türkiyeye geliyor kadın karslı kete diye hamurdan birşey yapıyor benimde çok sevdiğimi bildiğimden allah razı olsun yollamış birde o var işte.olmazsa patates falan kızartıcam.zaten temzilik yaptım yoruldum.
selam kızlar
ay diğer konuların arasında burayı okuyunce ne okuduğumu anlamadım
arada da kayınvalideyle muhabbet girdi
kendisi bizde de
benim belim akşam bayağı kötüydü bacağıma vuruyor
bugün de çınarı yerden alırken çok zorlanıyorum
o da ütüleri yapmaya gelmiş sağolsun
yarın misafirlerim gelecek de

asiye , aylin siz de hoşgeldinizzz
hoşbulduk...
canım bir beyin cerrahına git ben hamileyken gitmiştim doğumdan sonra mutlaka gel fıtık bence demişti doktor.hala gidemedim fırsat bulup bel ağrısı çok kötü.anam sizinde gelen gideniniz hiç bitmiyorrrrrr

sibel bel ağrısı ben de yaşıyorum nisa yı taşımaktan, hele çalışmaya başlayınca oturamamak ta eklenecek, çok zor olacak , sen de çınarı mı taşıyorsun yoksa ondan mı oldu

git bir beyin cerrahına da erkenden tedbirini al.

canancım herşeyi takarsan kafana bu dünya zindan olur, bunlar benim için sinek vızıltısı, ben sevdiğim kişilerden bişey duyarsam kırılırım, üzülürüm, takarım. ama diğer kişler benii hiiiiçç enterese etmiyoorr sadece zevkine varıyorum, gülüp eğleniyorum işte...

kendimi hülya avşar gibi hissettiim, bir laf ettimm millet üşüştüü sazanlar diyor ya hülya avşar::))

bir de gerçekten sıkıldım yaaa..

burada kimse yok, diğer yerlerde kalitesiz insanlar var..

offf kendime yeni bir site bulmama gereks sanuruuumm

ya benim sürekli aklıma geliyor ve ağlamaya başlıyorum gece de hepnkabuslar eşiliğinde teyzemi görüyorum rüyamda annem sürekli iki gözü iki çeşme galiba yarın yazlığa gitme ihtimalim var annemlerle 1 haftalığına.annemin biraz evden uzaklaşmaya ihtiyacı var gelen giden bitmiyor insanlarımızda anlayışsız kadının yarasını tekrar kanatıyorlar nasıl öldü şu nasıl oldu bu neden böyle abuk subuk sorular...

evet tatlim gidin biraz cok iyi olur seinde annenle gitmen dahada iyi olucak yanliz kalmasin
bebeginde etkilenir bitanem senin aglamalarindan üzüntünden kiyamam sana seni cok iyi anliyorum nekadar konussamda bos ama bebegi icin kendini toparlamaya calis

annen seni iyi toparlanmis görürse oda kendini toparlar cnm

allah sabir versin cnm :teselli:

sibel bel ağrısı ben de yaşıyorum nisa yı taşımaktan, hele çalışmaya başlayınca oturamamak ta eklenecek, çok zor olacak , sen de çınarı mı taşıyorsun yoksa ondan mı oldu

git bir beyin cerrahına da erkenden tedbirini al.

canancım herşeyi takarsan kafana bu dünya zindan olur, bunlar benim için sinek vızıltısı, ben sevdiğim kişilerden bişey duyarsam kırılırım, üzülürüm, takarım. ama diğer kişler benii hiiiiçç enterese etmiyoorr sadece zevkine varıyorum, gülüp eğleniyorum işte...

kendimi hülya avşar gibi hissettiim, bir laf ettimm millet üşüştüü sazanlar diyor ya hülya avşar::))

bir de gerçekten sıkıldım yaaa..

burada kimse yok, diğer yerlerde kalitesiz insanlar var..

offf kendime yeni bir site bulmama gereks sanuruuumm

aşkım böyle konuşma kimseyle polemiğe girme lütfen bunlar seni yıpratır karşındakine birşey olmaz.ayrıca herkes böyle bırakıp giderse biz ne olcaz:olmaz:

asiyeeee sok oldum az önce dogumdan bir iki gün önce cekilen fotografima baktimda amaninnnnnn neymisim ben öyle iyike yatak kirilmamisti kaydirigubbakcemile3

aradaki farki hemen koydum dogumdan sonraki fotograflari oraya

görende ikiz ücüz var sanardi kiloma bisey demiyorumda aboo o göbek neymis kis öyle kaydirigubbakcemile3

asiyeeee sok oldum az önce dogumdan bir iki gün önce cekilen fotografima baktimda amaninnnnnn neymisim ben öyle iyike yatak kirilmamisti kaydirigubbakcemile3

aradaki farki hemen koydum dogumdan sonraki fotograflari oraya

görende ikiz ücüz var sanardi kiloma bisey demiyorumda aboo o göbek neymis kis öyle kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sede böyle dersen cano biz ne yapalım ben hmileikteki kilomu verdim ama hala kiloluyum:kedi:

kaydirigubbakcemile3 sede böyle dersen cano biz ne yapalım ben hmileikteki kilomu verdim ama hala kiloluyum:kedi:

yaaaaaaaaa inat olsun diye falan koymadim gercekten kendimi öyle yapmisism gibi hissediyorum cnm ama ya hem senin boyun var laelaelaelaelae
sen zayiflayabilirsin ama ben boyumu yükseltemem :sinifsinif:
resmen yüzüm heryerim sismis su toplamis hamilelikte fotograflari karistirirken gördüm paylasmak istedim sizinle
herseye ragmen olagan üstü bi duyguydu süperdi o kilolara deger bu melekler opuyorumnanaktan

yokkız yanlış anlamam ben benim üşengeçliğim evde alet var tepesine binmiyorum tam sopalığımkaydirigubbakcemile3
allahtan bir boyum var işte .....
benim adamda nerden kaldı gelsede orucumuzu açsak
allah affetsin sabırsızlanıyorum karnım çoook acıktı...

allah kabul etsin tatlim

sana ne anlaticam tuanin kresinde bi kadin var allah saglik versin kesin 150 kg in üstünde yürürken cok zorlaniyor hatta bi defasinda karsidan karsiya gecicek lambalarda dururken direkten destek aliyor duramiyor bile tek basina ayakta
ASIRI TER KOKUYOR

esim ve tuan okadaini görünce dalga gecmek degilde cok asiri kilolu ne bu falan diye konusuyordu
asiri üzülüyordum sonunda esime anlatabildim dalga gecmemesi gerektigini okadinin yerinde bizlerde olabilirdik degilmi
ASIRI TER KOKUYOR DIYE ESIM ONADA SÖYLENIYORDU

tuansa uff falan diyordu kiziyordum kadini taklit ediyor diye

yazik o kadin hasta kimbilir nesi var hormon bozuklugu ve daha bir cok sey.........
bi laf var SEN NEYLE DALGA GECERSEN BÜYÜK KONUSURSAN ALLAH ONU SANA YASATMADAN CANINI ALMAZ

insanin ici gidiyor ya ben cok duygusalim bu konuda istemem baskasi üzülsün ben dogum sonrasi kadini nezaman görsem hep bakar .. pek kimse konusmaz onunla hep dislarlar gidip nasilsin iyimisin derim konusurum ama icim giderek
böyle hastaliklar genelde ölümle sonuclaabiliyor kadinin orgalarinin kenarlari bile kesinlikle yag tutmustur
daha minicik yavrusu var bei üzende bu

veliler toplantisinda bi veliyle oturuyoruz
okadinda karsida oturmus devamli biseyler yiyor yanimdaki türk kadin oha ayiya bak nasil yiyor diyince benim sinirlerim atmisti kadina nasil kizmisim ikimizde hamileydik orda tüm sinif bize bakmisti

cok kizarim öyle insanlara baya uzun olduu yazim cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun kızlar annemdeydim yeni geldim biberiye varmış kaynatıı buharına tuttum kendimi inşallah iyi gelir yaaa

selam kızlar ben ve dıdo ıkımızde cok hastayıs grıp salgınından kurtulamadık maalesef son ıkı gun annmlerde hastalık baslamıstı kactık sanıodum ama kacamadık ben neysede dıde daha agır gecırıo sesı bıle kısıldı aglayamıo zaten agız yarası o bu drken huysuzluk yapıodu sımdı hec susmuo sabah 5 te baslıo aglamya aksam yatana kadar aglıo off napcam ben yaa

elimden geleni yapıyorum çiğdem valla geçmesin diye inşallah geçmez
sizede geçmiş olsun canım nedir didenin çektiği kuzum yazı hasta geçirdi
allah beterinden saklasın

Back
X