2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyigeceler kızlar kayınvalidem işe başladı artık erkenden gidiyor evine kaydirigubbakcemile2
bu akşam kocamla birlikte şöyle rahat rahat film izledikkk

kızlar merhabalar bende sizlerin arasına yeni katıldım bayadır okuyorum yazdıklarınızı çok güzel bir ortam herkese selamlar ve merhabalar diyorum ... :)

kizlar az önce tani emzirmek icin uyandim saat 3 bucuk tan 39,7 atesli
simdi fitil verdik off ins. düser umarim

Son düzenleyen: Moderatör:
canancım doktora götürsen çünkü dişten ateş bu kadar yükselmez belki enfeksiyo falan vardır ilaç falan alır çok geçmiş olsun canım tekrra

kızlar merhabalar bende sizlerin arasına yeni katıldım bayadır okuyorum yazdıklarınızı çok güzel bir ortam herkese selamlar ve merhabalar diyorum ... :)
meraba canım hoşgeldın aramıza nıgedede yasıyosun sanırım memleketımın ısmını gorunce ıcım kıpır kıpır oldu bıanda nıgdelıyım bende.....

canancım gecmıs olsun bencede doktora goturmeslısın dısle ılgılı ates 37 gecmıormus doktor ole dedı .enfeksıyon olabılır .bekleme bence

iyiakşamlar herkes iftar teleaşında sanırım
kızlar kardeşimin kız arkadaşı geldi bugün bana
27 ağustos doğumgünümdü parfüm getirmiş opuyorumnanaktan
hediye kardelenede bir paket cici bebe bide aptamil mama getirmiş sağolsun
kardelen içmiyorduya aptamili yaptım şimdi lıkır lıkır içtiii

sevgicim cnm yas günün kutlu olsun
saolun kizlar,
tanin atesi iniyor fitil vermeden indirmeye calistik suanda 37,8
ev doktorunu aradim hastaneye gitseniz bile fitil verirler bol su verin yarin doktora gidin dediler
daha dün gece 39,7 di suanda 37,8 sanirim umarim daha da düser

sevgicim cnm yas günün kutlu olsun
saolun kizlar,
tanin atesi iniyor fitil vermeden indirmeye calistik suanda 37,8
ev doktorunu aradim hastaneye gitseniz bile fitil verirler bol su verin yarin doktora gidin dediler
daha dün gece 39,7 di suanda 37,8 sanirim umarim daha da düser

geçmiş olsun canım tanın neyi var geçmişe bakamdım ben

Back
X