2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yine kayıp bu sefer 3 çocuk birden yine acı yine ufacık bedenler
neden böyle oldu dünya sabi sübyandan ne itsiyorlar anlamıyorum

kızlar ben anneme yai izmire geldim o yüzden çok fazla giremiyorum.ama sileride merak ediyorum.nasılsınız bebeklerimiz nasıl?inşallah hepiniz yavrularınızla iyisinizdir(ay eski mektuplar gibi oldu) kızlar size bişey sorucam,kaan sabahları kahvaltıda tahanpekmeze bayıldı.resmen yemek için atılıyor.kilosuda fazla olduğundan çokta bişey vermiyorum dr sormadım tahan pekmezin zararı varmıdır die siz bu konuda bişey biliyonuzmu?zarraı varmıdır??

kızlar ben anneme yai izmire geldim o yüzden çok fazla giremiyorum.ama sileride merak ediyorum.nasılsınız bebeklerimiz nasıl?inşallah hepiniz yavrularınızla iyisinizdir(ay eski mektuplar gibi oldu) kızlar size bişey sorucam,kaan sabahları kahvaltıda tahanpekmeze bayıldı.resmen yemek için atılıyor.kilosuda fazla olduğundan çokta bişey vermiyorum dr sormadım tahan pekmezin zararı varmıdır die siz bu konuda bişey biliyonuzmu?zarraı varmıdır??

canım tahin çok yağlı...malum susam..tahin verme pek bence..ama pekmez de sorun yok..1 tatlı kaşığı sabahları kahvaltısına koyabilirsin...

slm kızlar ana oğul hastayız hala :(
ama ömer yusuf düne göre iyi ateşi kalmadı şükür öksürüyor fena halde şurupları içmek istemiyor herşeye ağzını açan çocuk şurup vereceğimi neren anlıyorsa ağzını kapatıyor hemen:(
bende vitamin falan içtim evi süpürdüm zar zor .dün akşam eşim dışardan birşeyler almış öyle yedik gözüm hiç bir şey görmüyor.

ay canım geçmiş olsun. vallahi allah yardımcın olsun işallah bebişin ateşi falan çıkmaz benim en çok korktuğum ateş bebişe ve kendine dikkat

sağol canım. ateşi şuruplar düşürdü fitile gerek kalmadan.ama kendime halim yokkken birde oğluşla ilgilenmek zor oluyor.annelik fedakarlık istiyor diyorlarya hemde çooookkkk

hastalığıı senden mi kaptı yazık canıma ya. zaten bebğin hastayken kendi hastalığını unutuyosun.üstüne büyük bir ağırlık çöküyo. için sıkılıyo ta ki bebiş iyileşip sana gülücükler atana kadar. onun sevgisi hiçbirşeye benzemiyo. annelik çooook farklı bir duygu tarif bile edilemez

sevgi benim anneminde bana karşı küçüklüğümden beri zaafı var iki kız kardeşiz biz.bana doğduğumdan beri hiç bir işten analamayn br insan gibi davranıyordu süreki bebek muamelesi kardeşimede tam aksine büyük kadın gibi.benim çayımın şekerini bile annem karıştırırdı düşün evlenene kadar.bana hiç bir iş yapmayı öğretmedi.kendi aşırı derecede titizdir.mutfağa girerdim hemen çıkarırdı.ama kardeşim orta okula giderken mantı açıyordu düşün o doğuştan kabiliyetliymiş:) sonuç kardeşim ünv mezunu ben lise.çünkü o doğuştan kabiliyetli.
kardeşimle ikisi gelip evimde kusur bulurlardı ki bende titiz sayılırım onlar kadar olmasada.
ama çocuk olduktan sonra tamamen değişti annem şimdi artık benimde bir evi çevirebileceğime inandı. arada gelip yardım ediyorlar sağolsunlar.ömer yusufa aşıklar zaten onu bir gün görmeseler ikinci gün mutlaka arayıp sorarlar.
yani zamanla belki seninkide değişir.ama ne olursa olsun başkasıyla kıyaslama yapması hiç doğru değil ama ne yapalım sende yaşına ver he deyip geç canım

hastalığıı senden mi kaptı yazık canıma ya. zaten bebğin hastayken kendi hastalığını unutuyosun.üstüne büyük bir ağırlık çöküyo. için sıkılıyo ta ki bebiş iyileşip sana gülücükler atana kadar. onun sevgisi hiçbirşeye benzemiyo. annelik çooook farklı bir duygu tarif bile edilemez

yok canım babamız ramazanın son haftası hastaydı o iyileşti bu sefer oğluş hastalandı şimdide onunla ilgilenirken bana bulaştı.çarşamba ömer yusufa doktora götürdm şurup içiyor.bende evde ki ilaçlardan içiyorum.aman ya biz hasta olalımda onlara birşey olmasın içim gitti o inledikçe

merhaba arkadaşlar bende 2009 11 şubatta prematüre bir bebek dünyaya getirdim.. şimdi oğlum 7,5 aylık ama normal zamanında doğsaydı 6 aylık diyecektim... prematür bebeklerde biraz daha geç gelişim oluyormuş o yüzden bebişlerimizin hareketlerini beslenmelerini bende burda sizlerle paylaşmak istiyorum..

yine kayıp bu sefer 3 çocuk birden yine acı yine ufacık bedenler
neden böyle oldu dünya sabi sübyandan ne itsiyorlar anlamıyorum

Seni Şubat annelerinin muhtarı ilan ediyorumm ehueheh 7/24 burdasın :)

Kızlar bişi sorcam yaa.. hani böyle imageshack gibi hızlıresim com gıbı vıdeo paylasım sıtesı bılen var mı? bırıne lınk gondermem lazım.. bılen var ıse ozelden msj atabılırmı?

hoşgeldin ege. benim oğlumda 11 şubat doğumlu senden 1 gün büyüğüz. gerçekten haklısın bebeklerin kaçıncı hafftada doğdukları çok önemli benim ki 38 haftalıkken doğdu. dikkat ediyorum gerçekten 2 haftanın bile farkı oluyor. mesela 7 aylıkken yapması gereken hareketleri 7.5 aylıkken yapıyo . dikkate alınacak bi zaman dilimi değil ama ben yinde sözetmek istedim.

senin bebişin de zamanla yapıcak herşeye o biraz aceleci davranmış ama kendini biraz frenliycek

:))selimecim benimki 11 şubat doğumlu:))) inş. çok geri kalmaz benimde oğlum..
beyazbulut arkadaşım oğlumun adı Ege.....

ben preeklampsi sonucu 31 haftalık doğum yaptım.. ege 1768 gr. doğdu:((

AMA FOTODA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA TOMBİŞ SAĞLIKLI Bİ BEBEK. ÖNEMLİ OLANDA BU DEĞİLMİ HERŞEY ZAMANLA OLUR . BİZ ANNELER ÇOCUĞUMUZ SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA HEP ACELECİ OLUR. HEME YÜRÜSÜN HEMEN KONUŞSUN HEMEN DİŞ ÇIKARSIN. HER BEBEK FARKLIDIR. BENİM BEBEĞİM 4 AYLIKKEN DÖNMEY E BAŞLADI AMA 7,5 AYLIK OLDU DAHA DESTEKSİZ BİR KAÇ GÜNDÜR OTURUYOR. ZAMANLA HERŞEYİ YAPARLAR SAĞLIKLARI İYİ OLSUN YETERalkisalkisalkis

Back
X