Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Csdanım Allah kolaylıkversin . Bende akından ayrılırken çok kötü oluyorum hersabah işe gelirken ağlamaktan içim dışıma çıkıyor. herkes alışırsın diyo anlamıyorlar beni bu alışılacak bişey değilki . kaç kere işten ayrılmayı düşündüm ama maddi durumlar elvermiyor. oğlumdan ayrılmak çok zor dayanamıyorum.senağlamakızlar okuldayım bağlandı köyümüze çok şükür inşallah gitmez çok mutlu oldum.
Emirle bugün ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok özledim eve daha 7 de gideceğim yavrum akamdan çok ağladı. Kadın balkona çıkarttı ben servis beklerken gördüm. Hayırlısı ile bir evime gitsem çıldıracam.
symslow canım allah zeynebe uzun ömür versin üzülme sen seni en iyi ben anlarım inan işe giderken psikolojimiz bozuluyor.
Herkes bana ne kadar zayıflamışsın sen diyorlar bilmiyorlarki böyle bir yaramaz oğlum var yemek bile yedirmiyor.olsun yavruma bir kavuşayım aç kalırım.
arkadaşlar size bişey sorucam ama tuhaf gelebilir sizin bebelere nasıl yemek yediriyorsunuz benim kızım kaşığı görünce başını çeviriyor kesinlikle itiraz ediyor bende oyunla dikketi dağıtıp yediriyorum acaba neden böle o kadar üzülüyorumki az yemesine razıyım ama o azı bile isteyerek yese inanın bir hafta emzirdim bişey yedirmedim unutsun diye yine böle oyunla yedirmedim istemedikaldırdım hiç yemedi napsam sizce