2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selma hayırlı olsun kız sanada aykışır kız ana okulu öğretmenliği ne güzel bıcır bıcır:emir_bebek::ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
saol asiyecim inşallah iyi olur
daha okulun kaydını yaptırmadım okula gitmem gerekiyor ders saatlerini ögrenmem gerekiyor haftada 3 gün 4 saat ders gerekiyormuş onu nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum ya ya bebekle almazlar bakıcak kimsede yok

kızlar okuldayım bağlandı köyümüze çok şükür inşallah gitmez çok mutlu oldum.
Emirle bugün ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok özledim eve daha 7 de gideceğim yavrum akamdan çok ağladı. Kadın balkona çıkarttı ben servis beklerken gördüm. Hayırlısı ile bir evime gitsem çıldıracam.
symslow canım allah zeynebe uzun ömür versin üzülme sen seni en iyi ben anlarım inan işe giderken psikolojimiz bozuluyor.
Herkes bana ne kadar zayıflamışsın sen diyorlar bilmiyorlarki böyle bir yaramaz oğlum var yemek bile yedirmiyor.olsun yavruma bir kavuşayım aç kalırım.
Csdanım Allah kolaylıkversin . Bende akından ayrılırken çok kötü oluyorum hersabah işe gelirken ağlamaktan içim dışıma çıkıyor. herkes alışırsın diyo anlamıyorlar beni bu alışılacak bişey değilki . kaç kere işten ayrılmayı düşündüm ama maddi durumlar elvermiyor. oğlumdan ayrılmak çok zor dayanamıyorum.senağlama

arkadaşlar size bişey sorucam ama tuhaf gelebilir sizin bebelere nasıl yemek yediriyorsunuz benim kızım kaşığı görünce başını çeviriyor kesinlikle itiraz ediyor bende oyunla dikketi dağıtıp yediriyorum acaba neden böle o kadar üzülüyorumki az yemesine razıyım ama o azı bile isteyerek yese inanın bir hafta emzirdim bişey yedirmedim unutsun diye yine böle oyunla yedirmedim istemedikaldırdım hiç yemedi napsam sizce

canım bide şunu dene
hiç ısrarcı olma memeyide çok sık verme acıkınca mecbur yiyecek önemli olan istiyerek yemesi. yemeği reddediyorsa ısrar etme 1-2 saat sonra tekrar dene yine reddediyorsa ısrar etme nasılsa karnı acıkınca yiyecek

anım önerin için saol ama emmek için yakama yapışıyo emzirmezsem acayip hırçınlaşıyo doktorda önce anne sütü zorlama diyo ama sırf anne sütü kilo aldırmıyor yeterli ne zaman yemek yedirsem o hafta iyi kilo aldı ne yapsam bilemedim emerek uyuyo emzirmezsem çok ağlıy hiç yemiy offfff

Benim kızımda aynı zorlamazsam yemiyo sadece beni emiyo,çok acıkıncada ne emiyo nede yemek yiyio o yüzden de hiç kilo almıyo.Ne yapacağımı bilmiyorum denemediğim yol kalmadı herhalde

arkadaşlar size bişey sorucam ama tuhaf gelebilir sizin bebelere nasıl yemek yediriyorsunuz benim kızım kaşığı görünce başını çeviriyor kesinlikle itiraz ediyor bende oyunla dikketi dağıtıp yediriyorum acaba neden böle o kadar üzülüyorumki az yemesine razıyım ama o azı bile isteyerek yese inanın bir hafta emzirdim bişey yedirmedim unutsun diye yine böle oyunla yedirmedim istemedikaldırdım hiç yemedi napsam sizce

ah be tatim ayni sorunu bende yasiyorumm inan hala günde en fazla 7 kasik falan yiyo yapmadigim sey kalmadi eskiden bir uzu bitiridi simdi issirarak yemek istiyor
4 tane disi ciktiya hava aticak annesine kaydirigubbakcemile3

yemiyor emmek istiyor devamli inan ilk dogdugunda bile 5 saatte bir emzirirdim simdi saat basii yaaaa mafoldumben kasigi görünce kapatiyor agzini ama parca parca verince yiyo azcik

selmacimm cnm süer our anaoku ögretmenligi sana o anaokulun kücük cocuklar icin olan bölümü varsa bebisi oraya yazdiriabilirsin bitanem yoksa annene bi sor beki gelir size annen daha iyi bakar bebise

kizlarr ya 28 gün sonra ins. türkiyeye geicem rüyalar görüp duruyoruum tani kaybetmisim kucagimdayken .. sonra tuanda annemle berabermis hani yolda yuvarlak delikler varya hepsi acikmis onlari tuanda icine düsmüs allah korusun bi uyandi hemen gittim onlara baktim cok sükür yanimdalardi

annemle iyi anlasmaya basladik :nazar: tamam kizim sen gel istedigin gibi yaariz gitmeyiz öyle misafirlige falan dedi daha önceden gezeriz faan diyorduda ben hic sevmem kai kapi gezmeyi misafirligi zaten 2 haftaligina sizi görmeye gelicez bide senin arkadasarinami gidicez dedim cocuklar mahvolur zaten belediye otobüslerinde .... tamam diyor herseye kiyamam yaaa

yemek sularindan bebege verilirmi annem ver dedi ilk karsi ciktim ama icinde baharat olmazsa vermeyi düsünüyorum en faydali sey yemegin suyu ... siz veriyormusunuz ? vericemdeee ben türk yemegi yapmiyorum ki evimde genelde sebzeyi hasarim öyle az yagli az tuzlu koyaraim isteyen istedigi gibi yer ... ekmek niyetinede hep haslanmis patates olur

giderken bizim burdaki havaaanindan gidicez ama dönüste bizim eve 40 km uzakiktaki havaalanindan gelicez gecenin bi yarisi mafoldumben bizi suanda en cok düsündüren sey bu esimin arabasi yok taksiyle nerden baksan 200 ytl yaar eve kadar gece oldugu icin belki daha bile fazla ... 60 kg esyayla iki cocuk akannehir
dönüsü düsünmek istemiyorum annemde esyalarim var onlarida getirmek istiyorum

asiyecim cnm gecmis olsun sizede ben bugün daha iyiyim

dilekcim cnmmmmmmmm kiyamam sana benn üzülmee

cigdemcim cnm hosgeldin sende nasilsiniz

sevgi bitanemmm yavas yavas yap tatlim benimde canim hic istemiyor bisiy yapmak müzik ac dansede dansede yap islerini

Son düzenleyen: Moderatör:
canım senin kzın kaç aylık aynen bende öle hisediyorum zorlamak istemiyorum yemekten soğumasın diye ama hiç yemiyor inanaırmısn kaşığı görünce ağzını kitliyo ben nerde hata yaptım:((8

valla doğru bu fikri neden verdim biliyormusun akşam eve geldiğimde kkayınveldem akın pek bişey yemedi dedi. bütün aile soffraya oturduk. ben akına çorba içirdim. bamya yedirdim. barbunya yedirdim ama zorlamadım nekar isterse ve nezaman isterse. sonra düşündüm acaba kaynana çocuğu zorluyoda ondan mı yemiyo diye. bide şunu deneyin sizde onunla beraber yemek yiyin sonradan arada ona da verin belki böyle yiyin

neyapmalı peki emzirdiğim için hiç yeme istemiyor hani diyorlaryaiki kaşık yesin yavaş yavaş artar benim kız hiç ağzını açmıyorki başta zorlamış oluyorum doktorda zorlama eni sonu yer diyo poffffff

canan kız özletiyon kendini bak külahları değişiriz bak
ben yemek sularından veriyorum artık bazı yemeklerden bile veriyorum

külah dedim de dün dondurma aldık külah dondurma berruyada boş külah aldım yedi bitirdi zilli yoksa bizim dondurmalara sahip cıkıyo

Back
X