pazar pazar ok cnm sıkılıyor ya artık bebeeğime bişiler almak istiyorum yelek örüyorum beeğime bide kızmı erkekmi belli olsa çok sevinecemde inş bu hafta kontrolde gösterir yoksa 1 ay daha hayattta bekleyemem meraktan çatlarım heralde kızlar ben hala doğru düzgün yemek yiyemiyorum ilaç zaten kullanmıyom dra söylersem bu sefer beni kesin dövecek napcam ben ya şubat ayı görürsem bebeğimi kucağıma alırsam mucizem olucak sankii
canım ya hissedebiiyor musun bebeği. herkes hissetmeye başladı mı yoksa?
günaydın arkadaşlar 2 gündür yine mide bulantılarım var canım hiç bişi yemek istemiyor bu yüzden akşam ilacımı bile içemedim çok halsizlik var üzerimde kolumu kaldırmaya mecalim yok sanki sizde de çok halsizlik oluyormu
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım ben tatilden döndüğümden beri çok kaötüyüm migren ağrım miyde bulantılarımla karışınca dün beni akşama kadar inletti remen işyerinden izin alıp eve geldim ama ölüyorum sandım bütün gün buarada herkes ikili test için çok az para ödemiş ben 160 ytl ödedim yaa:1shok:kazıklandım sanırsam medical park tarafından neyse napalım bebeğimizin sağlıklı olmasına şükrediyoruz para yine kazanılır
nisan takviminde problem var sanırım kalan günlere bakınca biraz anormal duruyor
http://bd.lilypie.com/4x8ip3.png
bunu kontrol panelindeki detay bilgileri kısmında en alttaki kilo-doğum takip kısmına yapıştırırsan sanırım düzelir
üzerine sağ tıklayıp kopyala de :)
evet olmuş nisancım
rica ederim
yazıyı falan değiştirmediydim senin tercihin diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?