bende calsiyum ve magnezyumu kullanamıyorum midem bulanıyo çok kötü tadı ama geceleri ayaklarıma kramp giricek gibi oluyo çekildiğini hissediyorum o yüzden bazen içiyorum kan hapı ve coraspin kullanıyorum düzenli. vitamin hapıda gidince sordum doktoruma gerek yok dedi konuşturmadı bile:mymeka:
canım peki doktora sormadan kullanabilirmiyim bu ilacı ben çok istiyorum oğlumun cin gibi bir şey olmasını
bende elevit kullanıyorum...
çok yorgun hissediyorum kendimi...inanılmaz derecede yorgun..parmağımı kıpırdatacak mecalim yok...
ama eş çocuk yemek bekliyor ..offf bu annelik ve kadınlık çok zor....sihirli bir deynek olsada bütün işleri yapsak:))
Allah bağışlasın canım, çarşamba günü ben de 4 boyutlu ultrasonda baktım kızıma Eğer değişmezse babasına benziyor:)bu gece bebeğimi gördüm..normal doğumla dünyaya getirmiş..hemen kalkıp emziriyorum..sükür diyorum emiyorda sütümde var...
sonra yatağına yatırıyorum bir bakıyorum 2 yaşında olmuş...:uhm:nasıl oldu hemen büyüdü diyorum..
ondan sonrada hemen uyandım oğlumun sesiyle anne burnum akıyorrrr :))
rabbim hayırlara yazsın...ama küçük prensim tıpkı abisine benziyordu
ark bn bastan berı hıc ılac kullanmadım ne folık asıt ne vıtamın nede demır ılacı hap ve surup ıcemedığım ıcın her sferınde sorun olmustu allaha cok sukur sımdılık bebeğimde bır sorun yok dunku kontrolumde tabıı tahlıl sonuclarında demır eksıklığı ve kansızlık cıkınca dr halyle gene napcaz dıye sordu allahtan ığnesi varmıs bana ığne yazdı onları yaptrcam artık napalım benımde en buyuk sıkıntım bu ılac meselesı dra gıderken bıle tırsıyorum ılac yazcak dıye en azından ığnesı varmısta yıttım haptan suruptan
Ben 3ay dn sonra başladım elevit içmeye, dr um önermişti çok da memnun kaldım yorgunluk hissini alıyor aynı zamanda hamilelikten önce çok çabuk tırnaklarım kırılırdı şuan sapasağlam ben elevitten olduğunu düşünüyorum
Allah bağışlasın canım, çarşamba günü ben de 4 boyutlu ultrasonda baktım kızıma Eğer değişmezse babasına benziyor:)
elevitten olabilirmi acaba benim benimde önceden tırnaklarım çok zayıftı şimdi baya güçlendiler ve daha düzgün pürüzsüz gözüküyorlar birde saçlarım dökülmese öncedende dökülme vardı ama sanki hamile kalınca daha çoğaldı sizdede varmı arkadaşlar böyle bir sorun
hayatım folik asit normalde de kadın/erkek her erişkin insan için gerekli...ancak hamileliğin ilk 3 ayın da kadınlarda bu gereksinim çocuk için oluyor..onu da zaten hapla takviye ediyoruz...omurga gelişimi tamamlandıktan sonra + olarak aldığımız folik asite çok ihtiyacımız yok..günlük ihtiyacımızı da zaten düzenli beslendiğimiz için gıdalardan alıyoruz...doktorlar genelde bu açıklamayı yapıyor...ama zaten birçok demir hapında folik asit takviyesi oluyor..ama bana son yazılan demir hapında folik asit yok mesela...doktor gerek de yok dedi..yeşil yapraklı sebze/ceviz/meyve filan tüketiyorsun yeterli dedi...ayrıca aldığımız multivitaminlerin içinde de folik asit var...biliyorsunuz günlük 1000 mg dan fazla folik asit almak bebek için zararlı da olabiliyor..beyinde birikme yapıyormuş...
ayy tatoş okurken ben yoruldum valla hepsini şimdiden almamız şart değil doğsunlarda neye ihtiyaçları olcak ona göre alırız ben park yatağı taşıma koltuğu hastane çıkışı battaniye havlusunu ve cihicconun bakım çantası var içinde şampuan bebeyağı vs. herşey var ondan aldım annemde port bebesi ve çantasını almış birsürüde ciciler örmüş şimdilik bukadar en önemlileri halledelim önce diye düşünüyorum ben ama eksik çok var tabiki hergittiğim yerde bakıyorum bişeyler ve sabırsızlanıyorum almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?