kızlar selam günaydın . Biz bu sabah biraz yardım ettik anneme şimdi oturabildim .
CİMCİME araba koltuğuna gerek yok bence zaten 3 aylık falna olacak bebeğin kucağına ek kemer veriyorlar bebek için . Basınçtan etkilenmemesi için de emzirmen gerekiyor . Zaten ordan burası 2 saat fakat havaalanından sonra yapacağınız yolculuk ta önemli .
ooo bayağ bir eşyan olacak o zaman gelirken 2 çocukla umarım çok zorlanmasınız biz eşimle gidip gelirken bile zor oluyor hele eşya çok olunca
amanın yanmışsın o zaman mutlaka hava alanından biri karşılasın seni o kadar eşyayla allah yardımcın olsun ve kanguru tarzı birşey al bence bebeği taşımak daha kolay olur bence oğlun ve valizler ile birlikte
http://tip.cumhuriyet.edu.tr/c24kad...msayfalari/17Kadindogum_sizin_sorulariniz.htm
kızlar ya yine panik oldum ben(
bir süredir idrarımı yaptıktan sonra falan dikkatimi çeken bişey vardı
akıntı gibi bişey geliyodu ama kıvamlı değil su gibi ve rengi sarımtraktı
kaç gündür amnios sıvısı neye benziyor diye araştırıyordum sonunda buldum yukarıdaki linkte
hemen drumu aradım altped diye bişey almamı söyledi acile gidip
eğer amnios sıvısı ise pedi koyunca pedde mavileşme olurmuş eğer idrar falan ise sarı kalırmış
birazdan eşim alıp gelecek ve kontrol edeceğiz
eğer mavileşme olursa yarın hastaneye gideceğim önce crp'ye bakılacak enfeksiyon var mı yok mu diye
yoksa serumla 28. haftaya ulaştırmaya çalışacaklar((
drum yatarak tuvaletini yaptığından idrarın vajinaya kaçıyor daha sonra çıkıyor olabilir sen onu da hissediyor olabilirsin dedi
inşallah öyledir benim için dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?