- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Kızlar hepinize günaydın sizleri okadar çok özledim ki
Kimlerin bebekleri oldu takip edemiyorum. Ne zormuş anne olmak. Oğlum biraz huysuz sürekli benin kucağımda kalmak istiyor. Bir de sarılık geçiriyormuş sürekli emzirmekle meşgulum. Şimdi uyuttum bu gece doğru dürüst uyuyamadım emzirmek için. Ama zorla emiyor. Sizce normal mi?
Cimcime rüyamda seni gördüm bebeğin olmuş hemde yakınmış gibi bebeğini sevdim.
Geçmiş sayfaları okuyamadım şimdi bakacam ama bebeşim doğurdu mu?
Hepinizi çok öpüyorum.
Kızlar hepinize günaydın sizleri okadar çok özledim ki
Kimlerin bebekleri oldu takip edemiyorum. Ne zormuş anne olmak. Oğlum biraz huysuz sürekli benin kucağımda kalmak istiyor. Bir de sarılık geçiriyormuş sürekli emzirmekle meşgulum. Şimdi uyuttum bu gece doğru dürüst uyuyamadım emzirmek için. Ama zorla emiyor. Sizce normal mi?
Cimcime rüyamda seni gördüm bebeğin olmuş hemde yakınmış gibi bebeğini sevdim.
Geçmiş sayfaları okuyamadım şimdi bakacam ama bebeşim doğurdu mu?
Hepinizi çok öpüyorum.
cimcime maşallah bebeğine canım demircool Allah analı babalı büyütsün yavrunu benim kızımın da gaz sorunu var bir osuruğa gücü yetmiyor bir ay önce doğduğu için gününü tamamlıyormuş sürekli uyuyor emiyor ağlıyor eiyor uyuyor benim kas hastalığım nüksetti ağrılarım dayanılmaz boynumda boyunluk dolaşıyorum emzirme pozisyonu benim boyun ve sırt kaslarımı çok yordu ane olmak ne zormuş annemi şimdi daha iyi anlıyorum doğum kimle ryaptı başka bilmiyorum zeynep reyyan uyuduğu zamn girme şansım oluyor Allah hepimizin yavrusuna hayırlı sağlıklaı uzun ömürler versin hepinizi öpüyoruz kızımla
anladım ssaslancım ama pre- erken doğan bebekler için oluyor sanırım. sorayım eczaneye ona göre aptamil alırımcanım bize fototerapi için hastaneye yattığımızda pre-aptamil vermişlerdi
herhangi bir problem çıkmadı
ayy hiç sorma güzelim aynı düşünceyi paylaşıyoruz seninle :))şirincek bende 16 şubatta spinalle doğum yapıcam, çok korkuyorum ya hem zaman çabucak geçsin istiyorum hemde zaman dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?