iyi geceler herkese, erçi bu saatte benim gibi uykusu kaçan kimse yoktur sanırım
bugün çok yoğun bir gündü, sabah iş, iş çıkışı seminer vardı, Allahtan eşim yemeği hazırlamıştı, bu hafta böyle yoğun geçecek, hergün okul çıkışı seminerim var ,tetanoz aşımı bugün olacaktım ama seminer dolayısı ile olamadım, bakalım bu hafta yaptırırım inşallah, geçen aşım çok rahattı, ağrım sızım olmamıştı, inşallah bu kez de öyle olur
yine erkenden uyuyakaldım, şimdi de uykum kaçtı,
yazdıklarınızı okuyamadım, bu sayfa dışında
demircool, gerçekten çok kötü bir olay yaşamışsın, Allah rahmet eylesin, insanın etkilenmemesi mümkün değil, ama hayatın malesef acı gerçeği de bu, ölüm, ben babam kadar sevdiğim yakınımı kaybedince anlamıştım hayatın ne kadar acımasız olduğunu, aylarca ağladım, hastalandım, ama baktım ki bunlar sadece beni yıpratıyor, evet onu çok seviyorum ama geri getiremiyorum, çok zor kendime geldim, hala ara sıra sevdiği yiyecekleri yedikçe ya da sevdiği şarkıları dinledikçe aklıma gelir ağlarım, çay içişini, ne bileyim hoş sohbetlerini düşünür düşünür ağlarım ,rüyalarıma girer ağlarım, ölüm acısı çok zor, yaşayan bilir,,, hele zamansız kaybettiysen, hazırlıksızsan, insan dünya dursun ister, nereye gidiyoruz yeter diye haykırmak...
neyse ben de çok duygulandım, yattığı yer nur olsun