2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

teŞekkÜr ederım kızlar saĞolunnn gayet ıyı aslında haftasına gÖre ..........ama ne bılımmmm Öyle sızde 1 kıloları duyunca bı annn acaba dedımmm ama ÖykÜm le hafta farkları var bebıŞler de 1-2 haftada 200-300 gram alıyor..hızlı gelıŞıyor...
2 hafta sonra ÖykÜ de 1 kılo olur...

Tamam ÇubuĞum eklıyeceĞım Şımdııı ÖykÜmÜn fotolarını...
AÇık aĞızlı kızım benımmmm bı gÖrsen fotolarını

Gaydın masallah oĞluna nekadar bÜyÜmÜŞ ya 1 kİloyu asmıŞ sÜper
hastaneyİ beĞendİn mİ?

Canım saolasın evet iyiydi paşam
hastane kalabalıktı biraz doktoru bekledik servise çıkmış ama tülay hnm iyi bi bayan herşeyi anlattı ketum değil paylaşıyo gördüklerini
tanıdık vardı dedim ya çok ilgilelerdi hepsi saolsun ama benim hastanem çok çok daha iyi canım ya aradaki farkı görüyosun
Sen buraya gitmiyosun dimi üsküdardaydı seninki sanırım
Ama tülay hn aklında olsun canım ilgiliydi:1hug:

ılsucum sen evdemısın bu gÜn ıŞtemısın...
Ne zaman baktırcan bıdaha kan deĞerınıı...........
ToparlanmıŞtır ınŞallah

Yok tatlım benoranın cıldıyesıne gıtmıŞtım bıkere .tamam aklımda olsun ne olur olmaz

meleĞım ıŞe geldım canım calıŞıyorum malesef .ev Çok rahattı halbukı

Canım 3 gün dinlen demişti işte araya Cumartesi Pazar da girince mecburen işe gelmek zorunda kaldım.

neslicim sağol büğüdü kızımmm haftasıyla uyumlu kilosuda ama anne yüreyi işte

canım benim oğluşumda 900 gr haftasını düşününce çok küçükama dr hiç önemli olmadığını sağlıklı gelişim göstermesinin yeterli olduğunu söylüyor
27 haftalıkken galiba 900 dü

şimdi basküle hep inşallah kilo almışımdır diye çıkıyorum
hafta sonu fazla gezdim heralde 500 gr vermişim sadece 5 kilo aldım
yani zayıflamma bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdidelikafadulden

deli gibide yiyorum ya napabilirim kızlar başka kilo almak için

gaydin canım çok iyi kilosu maşallah
benimkide 1 kilo 32 cm olmuşbenimde olğluşum:CüvCüv:

Saol canımcım 30. haftalardan sonrası çok daha önemli sanırım şuan grlar oynuyor daha dikkatli olmamız lazım inş. böyle devam eder hayırlısıyla
Seninkide çok iyiymiş canım maşallah oğluşuna
Bizimki saniye durmadıki boy ölçsün doktor sağlıklı olmaz dedi kadın boyu için

benim kizimda 27 hatfa 3 gunluk.doktora gitdim 1054 gr dedi.ya ne guzel allah tum bebisleri korusun ins:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…