2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay selsinciğim bakmadan olmuyorç
allah için o kadar zilli şeyelr ki kız kıyafetleri onların arasında bile ben erkek kıyafetine bakabiliyorsam yani,sen de normal kızların kine bakman.
ay hepsi de şeker gibiler.
içidne hayal ediyorumda .
diloş ve zuuzuuu ne güzel karşılaşmışsınız.keşke görüşseydizniz.

gamze çok çok çok geçmiş oldun canım.allah korusun.dinlen biraz olur mu?
kendine debebeğine de çok dikakt et allah koruusn.

kızlar badem malesef test yaptırmaya zaman bulamamış....................
kayınvalidesini kaybetmiş....çok üzüldüm...............
allah mekanını cennet eylesin..............
başları sağolsun...........
allah sabır versin inşallah................

Günaydın kıslar nasılsınız bakalım maşallah iyi gördüm sizleri güsel bir haftaya başladık yavrularımıza biraz daha yaklaşıyoruz şükürler olsun sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin Allahım:Saruboceq:
Biz Cumartesi testlerimizi yaptırdık fakat sonuçlarımızı henüz alamadık birazdan ancak alabilirim arıcam fax isticem meraktayım bende sizler gibi.
Ama paşamı gördüm şeker yüklemesinden sonra muayneye girdim aman Allahım doktor ölçüm yapamadı o kadar hareketliydiki sanıye durmadı tekmeleri davul çalıyo gibiydi maşallah
Ama tombalak almış başını gidiyor 1100 kg. olmuş doktor önden gidiyo 1 hafta felan dedi iyi tosunum anlıcanız
haftasonuda kendi doktoruma gidicez bakalım o ne diyecek
Bu arada oğlum tersmiş ama bu haftalarda çok normal dedi doktor 32-36 arası dönme olasılığı %50 dedi 36-38. haftalarda dönme olasılı %10 düşer ona göre konuşulur dedi.
Suyu iyiymiş Plesanta felan hepsi iyi dedi
bizde haberler böyle kıslar Mutluyuz hayırlı bir şekilde sonucumuzu alırsak dahada mutlu olucaz inş...:Saruboceq:

ılsu canım çok geçmiş olsun kanın bayağı düşük yat dinlen canım atlatmaya çalış bol doğal takviye yap yanında kimse varmı canım annen kardeşin felan kim bakıyo yanlız değilsindir umarım dikkat et canımcım ya a.s.

günaydınn güzell bi hafta bizlerii bekliyorr inşallahh bu hafta hep güzell haberler alırız...

canım geçmiş olsun havalardandır dikkat et kendine.. a.s.
ben de çok korkuyorum girbe yakalanıcam diyee delikafadulden

canımm şeker sonucunun güzell çıkması ve 100 lüğe gerek kalmaması çok güzell sevindimmm senin adına.... ne güzell bayağı bişey almışsın sen.. bende izne ayrılınca alıcam artıkk hiç vaktim yok benim yaa

dikkat edin kendinizee amann gribe dikkatt !!!!

maşallahh herkesin şeker sonuçlarıı çok güzell bi ben kaldımmm

canımmm
kıyamamm ne kadar korkmuşsundur... geçmiş olsunn bebeğinin iyi olmasına çok sevindimm kendine çok dikkat et...

allah rahmet eylesinn...

gaydıncım maŞallah tosunun baya bı bÜĞÜmÜŞ allah nazardan korusun..
Benım kızım da 764 gram teyzesı ama atamızda 2 hafta var....
Bıraz az geldı kılosu gÖzÜme alıŞtım sızden 1 er kılo duymayı....
Ama 2 hafta sonra 1 kıloya yaklaŞır benımde kızım ınŞallah

zuzum maşallah yavrukuşum ne güsel sonuçların düşük çıkmış bende şimdi istedim fax çekicekler bakalım nasıl inş. düşüktür.
senin adına çok sevindim canım tatlıya devammmm:1hug:

Başları sagolsunnn cok zorrrr bisi gercekten, allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin insallah :Saruboceq::Saruboceq:

Masallahhh cnm benim, 1 kilo domatesi gecmis ooglusunnn valla kaydirigubbakcemile3 Bizde cumartesi olan randevumuzu bugun 5 e cektik, eşim gelemicekti cumartesi sositososito Bakalım kızımız neler yapıyo içerdeeee :teytey:

Canım çok saol evet bizimki accık kilolu ama neyse artıkın olsun o kadarcık ben tombik severim :)
Öyküde çok iyi bence haftasıyla uyumlu olması çok önemli canım bu arada inan bir anda alıyorlar öyküde 1 kilolara çok yakında ulaşıcak bak görürsün
Aramızda 2 hafta var çok normal canım yağıza göre düşük olması sen iştahının olmamasını sorucaktın doktoruna sordunmu ne dedi canımcım normalmi :teselli:

bademin başı sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömür sağlık versin hastamıydı acaba yoksa anidenmi oldu
ınş. onun adına hayırlı haberlerini alırız Allah büyük belkide sevincide bu acıyla yaşıcaklar nasip diyorum:1no2:

günaydın güzel anneler
maşallah hepinizin şekerleri güzel çıkmış:teytey:

gamze cim çok çok geçmiş olsun dikkat et canımağır iş filan yapma

beyaz melek bebişinin kilosu gayet iyi canım zaten kilo 32 haftadan sonra önemli olurmuş
dikkat ettiysen dr çok umurdsamıyor sadece gelişimine bakıyorlar

Gamzecim çok geçmiş olsun canım
Allah korumuş meleğini bol dinlen uzanman gerekiyo sık sık bebek yer çekimine çok fazla maruz kalmamalı kanama durumlarında uzat ayaklarını dinlen sık sık canımcım dikkat et lütfen çok az kaldı sağlıkla başa kadar inş.:Saruboceq:

Teşekkür ederim Emelcimmmm :1hug: O kadar tatlıya ragmen düşük cıktı cok sükür, allah bu sefer yüzüme baktı resmennnn sıyırdımmm ucu ucuna kaydirigubbakcemile3

Melekcimmm Öykü cok saglıklı onemli olanda bu, bi anda alır ki kilosu gayet iyi bence, bak gör nası komacan olcakkkk, topiş olcak topişşşşş kaydirigubbakcemile3

Saol Gaydinimmmm, bi kilo patatisinnn annesiii :lepi:

evet gaydıncım sordum normal olabilir dedi ....
günlük en önemli temel besinlerini alıyorsaN ÖNEMLı DEĞıL..BEBEĞıN GELıŞıMı GAYET ıYı DEDı...

haftada 1 balık.............
bol sebze meyve süt peynir ve haftada 3 proteyin all yeterliii çok obur olmana gerek yok zaten iyi gidiyorsun dedi

Gaydın masallah oĞluna nekadar bÜyÜmÜŞ ya 1 kıloyu asmıŞ sÜper
hastaneyı beĞendın mı?

Valla öyle 1 kilo yawww hatta 100 grda var düşünsene yerim ben onu ya
Çok hereketliydi ama şeker deli etmişti oğluşumu görümcem de geldi ama anlayamadı kızcağız o kadar hereketten yakalayamıyorum diyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…