- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
herkese gunaydın Şeniz
arada bır gelıp bakıyorum cok sık gelemıyorum aılemle beraber gezmelerın tadını ckıarıyorum cok sukur:lepi:
malesef grıp oldum öksürükte başladı ne yapıcam bılemıyorum ınsallah bır an once atlatırım:Saruboceq:
Günaydın tüm güzel anne adayları ve güzel bebekleriii hihoyyyt Bugün pazartesi demekki neymiş kaldı 4adet yatcam kalkcammmm kaydirigubbakcemile3 Cok cabuk gecicek goruceksiniz bakkkk... Ben cumartesi şeker yüklememi yaptırdımmm, 139 cıktı... 100 lük yaptırmama gerek kalmadı cok sükürr... Ama bebişimi goremedim, cok yogundu doktorummm randevumda bu cumartesi olcak, bende şansımı zorlamıyım didimmm :1closedeyes: Cumartesi Eminönüne gittim, bebişime bi sürü cici aldım, ama Havuzlu hana gitmedim, gidene kadar herseyini almıstım yoldan kaydirigubbakcemile3 Kendime de lohusa pijamaları gecelikleri aldımmmm, en azından ihtiyacların büyük bi kısmını karsıladım rahatladımmm delikafadulden
günaydın
naılsınız
anneceikler.güneşli hafta sonu neler yaptınız bakalım.
şeker tahlilileri nasıl çıktı.
özellikle zuuzuzm senin kini merka ettim hafta sonu hani şekerli şeyelr çok yemiştin ya etkilece mi acaba?
umarım herkes iyidir.bende bria ztutukluk var.
dün sahil havası çarptı herhadle.
boıyunm felan tıutuk biaz burun boğaz rahatsız gibi.ama inşallah bir şey olmadan geçirebilim.
günaydın kızlar..seker yukleme sonuclarımı ögrendim açlık 67 , tokluk 117 cıkmış, şükür b sorun yok.zuzucum sennde degerler ii çıkmış tatlım, gözünaydın.
diloş hayırlı haberler getrrsin umarım.İlsucum artık toparlar vcudun , b kac gune kalmaz turp gb olcaksın tatlım inş yine..
Melekçim öykünede maşallah canım
günaydın kızlar bir haftadır giremedim
özlemişim sizi
geçmişi okuyamadım yeni girdim
inşallah herkes iyidir.
geçen hafta kabus gibiydi
kanamam oldu düşük tehlikesi
evde yattım sürekli
neyse geçti şükür şimdi bi sorun yok
oğluşumda gayet sağlıklı
çok saolun kızlar
bebeğin eşi öndeymiş başı sıkıştırınca kanama yapıyomuş
kanamanın her türlüsü bu aylarda tehlikeli
erken doğuma neden olabiliyomuş
çok kanamam olmadı ama baya kırmızı renkte olunca
çok korktum
evde daha fazla duramadım ya
sıkıldım çok zaten işte daha rahatım yoğunluk pek yok bu ara
kızlar badem malesef test yaptırmaya zaman bulamamış....................
kayınvalidesini kaybetmiş....çok üzüldüm...............
allah mekanını cennet eylesin..............
başları sağolsun...........
allah sabır versin inşallah................
kızlar badem malesef test yaptırmaya zaman bulamamış....................
kayınvalidesini kaybetmiş....çok üzüldüm...............
allah mekanını cennet eylesin..............
başları sağolsun...........
allah sabır versin inşallah................
Günaydın kıslar nasılsınız bakalım maşallah iyi gördüm sizleri güsel bir haftaya başladık yavrularımıza biraz daha yaklaşıyoruz şükürler olsun sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin Allahım:Saruboceq:
Biz Cumartesi testlerimizi yaptırdık fakat sonuçlarımızı henüz alamadık birazdan ancak alabilirim arıcam fax isticem meraktayım bende sizler gibi.
Ama paşamı gördüm şeker yüklemesinden sonra muayneye girdim aman Allahım doktor ölçüm yapamadı o kadar hareketliydiki sanıye durmadı tekmeleri davul çalıyo gibiydi maşallah
Ama tombalak almış başını gidiyor 1100 kg. olmuş doktor önden gidiyo 1 hafta felan dedi iyi tosunum anlıcanız
haftasonuda kendi doktoruma gidicez bakalım o ne diyecek
Bu arada oğlum tersmiş ama bu haftalarda çok normal dedi doktor 32-36 arası dönme olasılığı %50 dedi 36-38. haftalarda dönme olasılı %10 düşer ona göre konuşulur dedi.
Suyu iyiymiş Plesanta felan hepsi iyi dedi
bizde haberler böyle kıslar Mutluyuz hayırlı bir şekilde sonucumuzu alırsak dahada mutlu olucaz inş...:Saruboceq:
gaydıncım maŞallah tosunun baya bİ bÜĞÜmÜŞ allah nazardan korusun..
Benİm kızım da 764 gram teyzesİ ama atamızda 2 hafta var....
Bİraz az geldİ kİlosu gÖzÜme alıŞtım sİzden 1 er kİlo duymayı....
Ama 2 hafta sonra 1 kİloya yaklaŞır benİmde kızım İnŞallah
Teşekkür ederim Emelcimmmm :1hug: O kadar tatlıya ragmen düşük cıktı cok sükür, allah bu sefer yüzüme baktı resmennnn sıyırdımmm ucu ucuna kaydirigubbakcemile3
Melekcimmm Öykü cok saglıklı onemli olanda bu, bi anda alır ki kilosu gayet iyi bence, bak gör nası komacan olcakkkk, topiş olcak topişşşşş kaydirigubbakcemile3
Saol Gaydinimmmm, bi kilo patatisinnn annesiii :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?