2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar

Günaydınnn Hürrem Sultannnnn kaydirigubbakcemile3

Günaydın İlsucummmm...Bende cok sevindim cnm şekerimeee, hic gecikmeden haftasonu gereken diğer yüklemeleri de yaptım zatiii lülülülülülü

ne güzel hep biraz grip haricinde gzüel haberler anladığım.
alışveriş yapan annaler güzel günlerde salıkla giydiririsnzi inşallah.
ben de yaptım.
allahım benim küçük kızım çok zilli oalcak çok.
bir yandan göeüm erkek kıyafetlerine takılıyorudççok güldüm kenişme.ay ne tatlı mavişler onlarda.
nasıl hoşuma gtii nerdeye kızızma mavi tulum alacaktım.ama şidm ilk doğudğunda olmaz diye almadım.
inşallah hepsi de sağlıla güzel günlerde giyerler

günaydın kızlar bir haftadır giremedim
özlemişim sizi
geçmişi okuyamadım yeni girdim
inşallah herkes iyidir.
geçen hafta kabus gibiydi
kanamam oldu düşük tehlikesi
evde yattım sürekli
neyse geçti şükür şimdi bi sorun yok
oğluşumda gayet sağlıklı

sağol canım inşallahhŞeniz

Masallah Karencim süper ötesi cıkmıs şekerinnn :teytey: Ayyy ne güsel mutlu haberlerle atlattık bu yüklemeyi dee :smiley-cool:

Benim 2.tetanoz aşım var bugun kızlar, çıkıyorum şimdi.Gelince yazarım galiiii:=) tabi kolumu kaldırabilirsem:a015:

geçmiş olsun canımm ben başta kanama yaşadım ama tabiki şimdi daha zor olur bol bol istirat gerekiyo yormamaya çalış kendini:1hug:

Cok cok geçmiş olsun Gamzecimmm allah korumus cnmmmm :Saruboceq: Maşallah oğluşuna sımsıkı tutunmu annesine

olsun canım.önemli olan sağlıklı olması.

geçmiş olsun gamzecim..çooook dikkat et kendine ve bebişe..zıp zıp anne olma artık, 7. aydayız.Daha agır hareket etmek lazım, yani ani hareketler yasak tatlım.

canım emin olamadığım için yanına gelemedim aslında telefonumla çağrı yapacaktım bakalım telefona bakmaya çalışsaydın gelcektim yanına benim telefonnun şarjm bitikmiş arayamadan kapandı deli oldum-tatlicadiarzu-

:1shok: ayyy canım benim çok geçmiş olsun ya nasıl kanaman oldu çok mu ne dedi doktorunuz...
yat dinlen hatta 1 hafta rapor al...
neymiş kanamanın nedeni bakalımCADIARZU
çok geçmiş olsun allah korusun sizi:1hug:

Kızlar Badem naptı acaba? Haberi olan varmıı? Sonucu nasıl cıktı umarımmmm olumludurrr yaaaaaa.... Gaydinnn nerde hala saat kac oldu bak...

canım sanada geçmiş olsun.bende hep gidip kız şeylerine baktım.nasıl cicili bicili şeyler var.eşim kız kıyafetlerine bakmayalım ama deyip duruyor zaten gittiğimizde

çok geçmiş olsun gamzecim ya hayret kocaman oldu oğluşun ne kanaması bu ya neyse bol bol dinlen iyi bak kendinede oğluşunada

ay gerçektenmi çok geçmiş olsun canım.neden olmuş peki.oğluşunun iyi olmasına sevindim

Olsun cnm vay be o kadar zamanın içinde aynı saatte orda olmamız bilem cok ilginc cidden :içelim: İnsallah en kısa zamanda tekrar görüşürüssss :1hug:

çok saolun kızlar
bebeğin eşi öndeymiş başı sıkıştırınca kanama yapıyomuş
kanamanın her türlüsü bu aylarda tehlikeli
erken doğuma neden olabiliyomuş
çok kanamam olmadı ama baya kırmızı renkte olunca
çok korktum
evde daha fazla duramadım ya
sıkıldım çok zaten işte daha rahatım yoğunluk pek yok bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…