2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Maşallah kızına canım.Çok fotojenik.Benim oğluşumun daha yüzünü net göremedik bu hafta gelin dedi dr.inşallah bizde böyle görebiliriz.

melek maşallah öykümüze allah nazarlardan korusun

Melek maşallah kızına çok tatlı Allah nazarlardan korusun hayatım poz verip duruyoooo

melekcimm maşallahhhhh maşallahh öyküye yinee çok fotojenik...

nur ne güzell göbüş o öylee maşallahh sana da

bütün hamişlere maşallahhhhhh

melekcim maşallah öykü hanım'a ne güzel pozlar vermiş

maşallahh canımmm pek tatlıı

hepinize çoooooooook teşekkür ederimmm..
maşallah yavrularımıza...hihoyyyt
çok sevdim kızıma çok alıştım ya o kadar net gördüm ki her seferinde tüm hatlarını ezberledim artık...
bana benziyo ve bu çok hoşuma gidiyor...
miniğim benimm..........
ufffffffffff çok duygulandımmmmmmmmmmmmmsenağlama

tatlım b gun önceden cok tatlı şeyler yediysen o da etkilio bence 50 liği tekrarlarsanız daha ii olur, dr un daha iyi bilir, çok az aşmışsın bence.. b sorun çıkmaz şekercim takılma..:1hug:.

inş canım

gaydın senin şeker yüklemen nasıldı...............
açlık tokluk 50 gr lıkta bakılıyor muki...........
ben gittim 50 gr şekerli su içirdiler.............
1 saat sonra kan verdim o kadar...
2 sonuç mu çıkçak yani şimdii

Cnmm bencede o kadar için 100 lük istemez heralde ama bilinmez doktorların sagı solu tabe :uhm: Benimde açlığım yüksek cıkmıstı 102 idi....1 saat sonrası da 139 bendede istemedi ama arada pazartesi ve cuma günleri açlık tokluk kan şekerime parmaktan baktırcakmısımmmm:1rolleyes:

kızlar bu arada 27.haftada olan anne adaylarııı...

ceviz ve balık tuketimini bu ve bundan sonraki hafta artırın, beyin gelişiminin en hızlandıgı dönem 27 ve 28.haftaymış, tabi abartmadan yoksa löp löp et olur walla heryerimizde.:teytey:

50 lik 70-110 çıkmalı tatlım.
100 luk ust deger 140 olarak veriliyo ama kullanılan ölçü ve cihaza göre değişebilir.

ya 50lik şeker yüklemesinden sonra 140 olmalı en fazla benimkide 147 çıkmış ben ondan çok az diyorum 130 veya 110 değil öyle olsa bayağı aşmış olurum zuzumda aşmış o zaman onada normal demiş doktoru kafam karıştı benim doktorumu bekliyim en iyiisiCADIARZU

:) EVET CANIM YA ÖYLEYMİŞ ŞU ARALAR YÜKLENDİM BENDE CEVİZE ZATEN LÖP LÖP ET OLDU HERYERİM BİRDEN KİLO ALMIŞTIM ŞİMDİ DAHA ORANTILI ALIYORUM KİMSEDEN ÇATLAKLARLA İLGİLİ SES ÇIKMIYO HENÜZ ÇATLAYAN YOK HERHALDE BENDEN BAŞKA MAŞALLAH VALLA :jeyyar:

melekcim benden önce kan aldılar sonra şekerli su içirdiler 1 saat sonra tekrar aldılar yani buna göre iki sonucum oldu

Balık mevsimi kapanmak üzere balık olayını artık yememiz tazesi zor
ama ceviz fazlaca yemek lazım haklısınız ben biraz yiyim pekde sevmem ama yiyorum mecburen kafamçokkarıştı

canım sudan sonra sınır 140.140 aşmaması gerek.100 lüktede yine suyu içtikten sonra 1.saatte sınır 180.2 ve 3 saatler 140.senin çokda geçmemiş bence istemez ama dikkat et diyebilir

Alla alla benim de açlık (0.dak) 102 normalde 92 ve üstü olursa tehlikeli, 1.saat 139, 145 ve üstü olursa tehliklei yazıyor kagıtta, herkes kafasına gore ölçüyo demekki, benimde ilk gittigimde parmaktan ölçtüler sekerli sudan sora kan alıp ölçtüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…