Ay cidden benziyo Melekkkkk ya, cok tatlı masallahhhhh, ay napıyooo o oyle kimbilirrr, gülüyo mu su mu yutuyo, belki cok konuscaktır annesi konusmaya calısıyodurrrrr sizin sesinizi duydukcaaaaYirimmm onun bennnnn mununuuuu cokacimcoook
Maşallah kızına canım.Çok fotojenik.Benim oğluşumun daha yüzünü net göremedik bu hafta gelin dedi dr.inşallah bizde böyle görebiliriz.
melek maşallah öykümüze allah nazarlardan korusun
Melek maşallah kızına çok tatlı Allah nazarlardan korusun hayatım poz verip duruyoooo
melekcimm maşallahhhhh maşallahh öyküye yinee çok fotojenik...
nur ne güzell göbüş o öylee maşallahh sana da
bütün hamişlere maşallahhhhhh
melekcim maşallah öykü hanım'a ne güzel pozlar vermiş
ben geldiiim..2.tetanozu vurulduk, kan verdik.idrar testi de yaptılar.inş onlar da iyi çıkar.
Gaydincim maşallah tosuncuk yapmışın yagızı,çok sevndm canım herseyin yolunda olmasına , benm bebek de tersti.Dr döner daha b çok kez dedi.hihoyyyt
Melekçim öykücün çok tatlı çıkmış,küçücük b yuzu var pek nazik maşallah
Badem e de cok uzuldum, başları sagolsun,inş atlatır o psikolojiyi b an önce.
maşallahh canımmm pek tatlıı
Saol canımcım sorma oğluma için yiyorum diyorum onun canı istiyo :roflol:
Ya şeker yüklemem açlık 84,12 1 saat sonrası 147,80 çıkmış doktoruma faxladım ama daha dönmedi
çok az aşmışız 100lük istemez inş. yaaa:Saruboceq:
Ya şeker yüklemem açlık 84,12 1 saat sonrası 147,80 çıkmış doktoruma faxladım ama daha dönmedi
50 lik şeker sonucu kaç olmalı peki
50 lik şeker sonucu kaç olmalı peki
kızlar bu arada 27.haftada olan anne adaylarııı...
ceviz ve balık tuketimini bu ve bundan sonraki hafta artırın, beyin gelişiminin en hızlandıgı dönem 27 ve 28.haftaymış, tabi abartmadan yoksa löp löp et olur walla heryerimizde.:teytey:
ya 50lik şeker yüklemesinden sonra 140 olmalı en fazla benimkide 147 çıkmış ben ondan çok az diyorum 130 veya 110 değil öyle olsa bayağı aşmış olurum zuzumda aşmış o zaman onada normal demiş doktoru kafam karıştı benim doktorumu bekliyim en iyiisicadıarzu
ya 50lik şeker yüklemesinden sonra 140 olmalı en fazla benimkide 147 çıkmış ben ondan çok az diyorum 130 veya 110 değil öyle olsa bayağı aşmış olurum zuzumda aşmış o zaman onada normal demiş doktoru kafam karıştı benim doktorumu bekliyim en iyiisiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?