2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Neyse Şeker sonucum 65 ıyı ÇıkmıŞ sonuÇta bı problem yok............
100 lÜk yapılmayacak bu durumda oleyy

:CüvCüv:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOL
ÇOK TATLI YEMEKLE ALAKASI VARMI ACABA:jeyyar:
BEN PEK YEMİYORUM HATTA HİÇ YEMİYORUM GİBİ BİŞEY:CüvCüv:

tatlım ben hamilelik öncesi şekerli şeyleri ii tuketrdim ama hamileliğimde neredeyse hiç tatlı yiyemiorum ve etkisi kanda kendini gösterio.

tatlım ben hamilelik öncesi şekerli şeyleri ii tuketrdim ama hamileliğimde neredeyse hiç tatlı yiyemiorum ve etkisi kanda kendini gösterio.

BENDE AYNEN CANIM ÇOK TİKSİNDİM TATLI VE ŞEKERLİ ŞEYLERİ HİÇ YİYEMİYORUM...
ONDAN DÜŞÜK ÇIKTI HERALDE..delikafadulden

bende glikozlu suyu içmeden 1 kere aldılar
sonra suyu içtim
1 saat sonra bidaha aldılar
1 saat sonra yine aldılar
3 kere kollarım delik eşik olmuştu
sonunsu şeker 60 dı
dr normal dedi

Ooooo ben tatlı, ekşi herşeyi yiyorummm valla ama oldum olası tatlıyı severim gebelik dönemimde de pek degismediiii huyumm Sizi görsem sizi bile yirimmmm valla cokacimcoook-tatlicadiarzu-

58 kiloyummmm uffffffff hiç görmemiştim ben bu kiloyu
65 i geçmem inşallah hedefim an çok 65
53 ile başladım hamişliğe

günaydın kızlar,

zuzuum bak güzel çıkmış şekerin kutlarım. bu arada şeker çıkmasının tatlı yemekle alakası yok. tatlı yerseniz hızlı bir çıkış gösterir o kadar . şeker pankreasın düzenli çalışmaması ile ilgilidir. tatlı, niastalı (patates bun ların başında) yiyecekleri pankreas çalışmadığı için enerjiye çeviremez ve sonuç şeker yükselir. özellikle tiroid hastaları şeker hastalığına meyilli grubun başında geliyor arkadaşlar yanii ben :) yarın 100 gr yüklemeye gireceğim iğrenç bişi. canım çok sıkkın o yüzden. tek motive eden şey bebiş bu hastalıktan çok etkilenmiyor birde belki aldığım kiloları bile verdirirler mirmirmirmir

selam kızlar nasılsınız bakalım...
geçmişi okuyamadım herzamanki gibi
umarım herkes iyidir
ben kızımın beşiğini ve diğer ihtiyaçlarını aldım..
aldıkça daha çok heveslendim bir an önce sağlıkla doğsun diye

bozma moralini sıkma canını.gerçekten iğrenç birşey ama napalım hepsi bebeklerimiz için.100 lükte sorun çıkmaz belki.benimki az geçti mesela sınırı.belki seninkide öyle olur yada sınırın altı olur takam kafana.

selammmm k.k. nın en güzelllllllllll en tatlııııııııııııı en canayakınnnnnnnn en sempatikkkkkkkk annecikleriiiiii veeee onların çokkkkkkkk şeker kuzucuklarıııııııııŞenizhihoyyyt

inşallah hepimiz için harika bir hafta olur ve hep birbirimizden güzel haberler alırızzzz:sm_cool:

nasılsınız bakalımsositososito

valla açıkcası hiç umutlu değilim selsinciğim. ama iyi dileklerin için teşekkür ederim. ne olacaksa olacak. allah sağlıkla bebişlerimizi kucağa aldırsında. belkide bu benim için bir başlangıç ömür boyu takipte olacakğım bu iş için. daha önce doktorlarım aldırmamışlardı şimdi herkes panikledi :uhm:

çok güzel dimionlar için alışverş yapmak. allah sağlıkla hepimizi kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…