selammmm k.k. nın en güzelllllllllll en tatlııııııııııııı en canayakınnnnnnnn en sempatikkkkkkkk annecikleriiiiii veeee onların çokkkkkkkk şeker kuzucuklarıııııııııŞenizhihoyyyt
inşallah hepimiz için harika bir hafta olur ve hep birbirimizden güzel haberler alırızzzz:sm_cool:
nasılsınız bakalımsositososito
sana direk 100 lük yapmışlar sanırım tatlımm
gözünaydın iyi çıkmış:1hug:
günaydın kızlar,
zuzuum bak güzel çıkmış şekerin kutlarım. bu arada şeker çıkmasının tatlı yemekle alakası yok. tatlı yerseniz hızlı bir çıkış gösterir o kadar . şeker pankreasın düzenli çalışmaması ile ilgilidir. tatlı, niastalı (patates bun ların başında) yiyecekleri pankreas çalışmadığı için enerjiye çeviremez ve sonuç şeker yükselir. özellikle tiroid hastaları şeker hastalığına meyilli grubun başında geliyor arkadaşlar yanii ben :) yarın 100 gr yüklemeye gireceğim iğrenç bişi. canım çok sıkkın o yüzden. tek motive eden şey bebiş bu hastalıktan çok etkilenmiyor birde belki aldığım kiloları bile verdirirler mirmirmirmir
bozma moralini sıkma canını.gerçekten iğrenç birşey ama napalım hepsi bebeklerimiz için.100 lükte sorun çıkmaz belki.benimki az geçti mesela sınırı.belki seninkide öyle olur yada sınırın altı olur takam kafana.
günaydın kızlar,
zuzuum bak güzel çıkmış şekerin kutlarım. bu arada şeker çıkmasının tatlı yemekle alakası yok. tatlı yerseniz hızlı bir çıkış gösterir o kadar . şeker pankreasın düzenli çalışmaması ile ilgilidir. tatlı, niastalı (patates bun ların başında) yiyecekleri pankreas çalışmadığı için enerjiye çeviremez ve sonuç şeker yükselir. özellikle tiroid hastaları şeker hastalığına meyilli grubun başında geliyor arkadaşlar yanii ben :) yarın 100 gr yüklemeye gireceğim iğrenç bişi. canım çok sıkkın o yüzden. tek motive eden şey bebiş bu hastalıktan çok etkilenmiyor birde belki aldığım kiloları bile verdirirler mirmirmirmir
hoşgeldin canıım
:roflol:
hoşgeldinn demetcimm maşallahh neşelisin herzamanki gibii.. süperr başladık haftaya.. inşallahh hep böyle devam eder..
tatlım şekerli tukettiğimizde pankreas insülin salgılayarak kan şekerini düşürmek ister kibu şekerler karaciğerde depolansın, şeker tuketilmediğinde ise pankrea glukagon salgılar ki depolanmış glikozun vucuda salgılanmasını sağlar ve kan şekerini yükseltir.yani pankreas yediklerimizin sahip oldugu sekere ters etki yapacak hormonu salgılayarak vucudu dengelemeye çalışır.
hoşbulduk fıstıklar:sm_cool:sositososito
emelcim ben de kendimi böyle motive ediyorum hava kapalı kasvetli ve de anneciğimin nisafiri gelecek oraya gidicem kendi kendimi neşelendiriyorum napiim:lepi::teytey:
geçmişe bir göz atayım size şişko bi göbüş göstercem sıkı durunnnn:sm_cool:
amatist korkam ben 100 lükte rahatlamıştım.50 lik yüksekti.
:) sağol karenciğim. ben hepsini biliyorumda özetlemek bahabına direkt pankereas çalışmıyor diyorum. umarım kimsenin başına gelmez çünkü uzun ve stresli bir yaşam(
hoş benim ailemde hiç kimsede yok. ilk ben olacağım galiba.
en güzelini sen yapıyorsun canımm walla böyle hamişler görmekk çok sevindiricii... bak şimid bende motive oldummm :lepi:
selsin acaba oğlan annelerinin daha mı yüksek çıkıyor ne? Saçma belki ama çevremde de baktığımda kimn yüksekse olan çıkıyor. şeker gibi olacak bizim oğlanlar yanii :))
günaydın kızlar,
valla ne bilim acaba kilo ile ilgisimi var diyorum.çünkü ben birdenbire kilo aldım.sen kaç kilo aldın şimidye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?