2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hoşgeldin canıım
:roflol:

sana direk 100 lük yapmışlar sanırım tatlımm
gözünaydın iyi çıkmış:1hug:

50 lik yapıldı ama her kurum farklı yapıyor demekki

gebelik şekeri çıksa bile bebişler biraz daha tombik oluyor
bebişin sağlığını etkilemiyor tabiki

selsin acaba oğlan annelerinin daha mı yüksek çıkıyor ne? saçma belki ama çevremde de baktığımda kimn yüksekse olan çıkıyor. şeker gibi olacak bizim oğlanlar yanii :))

tatlım şekerli tukettiğimizde pankreas insülin salgılayarak kan şekerini düşürmek ister kibu şekerler karaciğerde depolansın, şeker tuketilmediğinde ise pankrea glukagon salgılar ki depolanmış glikozun vucuda salgılanmasını sağlar ve kan şekerini yükseltir.yani pankreas yediklerimizin sahip oldugu sekere ters etki yapacak hormonu salgılayarak vucudu dengelemeye çalışır.

hoşgeldinn demetcimm maşallahh neşelisin herzamanki gibii.. süperr başladık haftaya.. inşallahh hep böyle devam eder..

hoşgeldin canıım
:roflol:

hoşgeldinn demetcimm maşallahh neşelisin herzamanki gibii.. süperr başladık haftaya.. inşallahh hep böyle devam eder..

hoşbulduk fıstıklar:sm_cool:sositososito

emelcim ben de kendimi böyle motive ediyorum hava kapalı kasvetli ve de anneciğimin nisafiri gelecek oraya gidicem kendi kendimi neşelendiriyorum napiim:lepi::teytey:

geçmişe bir göz atayım size şişko bi göbüş göstercem sıkı durunnnn:sm_cool:

:) sağol karenciğim. ben hepsini biliyorumda özetlemek bahabına direkt pankereas çalışmıyor diyorum. umarım kimsenin başına gelmez çünkü uzun ve stresli bir yaşam (
hoş benim ailemde hiç kimsede yok. ilk ben olacağım galiba.

en güzelini sen yapıyorsun canımm walla böyle hamişler görmekk çok sevindiricii... bak şimid bende motive oldummm :lepi:

amatistcim sen yukleme yaptırış mıydın?

en güzelini sen yapıyorsun canımm walla böyle hamişler görmekk çok sevindiricii... bak şimid bende motive oldummm :lepi:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar annem fırça attı nerdesin diye geçmişi gelince ookurum artık inşallah herkes iyidir hepinizi öpüyorum ve de kaçıyorumŞeniz

alın size bir de şişko göbüş bırakıyorum :lepi:

selsin acaba oğlan annelerinin daha mı yüksek çıkıyor ne? Saçma belki ama çevremde de baktığımda kimn yüksekse olan çıkıyor. şeker gibi olacak bizim oğlanlar yanii :))

valla ne bilim acaba kilo ile ilgisimi var diyorum.çünkü ben birdenbire kilo aldım.sen kaç kilo aldın şimidye kadar

ayy maşalllhh yaa göbüşlerr büyümüşş.. :lepi:
demetcimm maşallahh göbüşüne ve bebişinee..

MaŞallah demetcım kocaman olmuŞ ne gÜzel.Çok sevıyorum koca gÖbek olunca.eskıden ben Öyle kocaman gÖbekle dolaŞamam dıyordum.ama Şımdı Çok sevıyorum gÖbeĞımı

Ne biliim cnm ya, bende doktora soledim ama etkilemez dedi cok tatlı yemen 1 gün once, demekki dedim bu benim dogal sekerimmm, doğal olarakkk şeker bi insanımmm yane :lepi: İnsallah süper cıkar sonucların amatistcim cıkmasa dahi azıcık diyet ve dikkatle hersey cabucak yoluna girer, üstelik annesi bebişinnn hicbiseyden etkilenmedennn büyümesine devam edicek gor bak artık son 3 ayımıza giriyorus insallah sagsalim atlatıcasss a.s.

Demetttttt ne güsel cıkmıs göbeginnn masallah kısss cok büyümüşşşş, cok şirinn olmuş, kıskandımmm bende cekip koycam yarınnnn delikafadulden

zuzummm..Allah iyiliğini versin, kız sen ne kadar neşelisin maşallah:) demek şeker gb annesin diye sekerli çıktın:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…