• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın fıstık anneler ve tatlı kuzucuklarııııııııııııııŞenizhihoyyyt

herkesler iyidir inşallahhhh:lepi:

bugün kesin kararlıyım geçmişi okumaya dünün geçmişini ancak ama hepsini okusam 1 haftada bitmezzz-tatlicadiarzu-

Yaw siz nası ölçtünüs, benim hiçbi ölçme aletim yok işyerinde, ipte yok... Bu durumda beliminnn kac cm oldugunu benden baska kimse bilmicekkkkk kaydirigubbakcemile3 Şişkoyummmm cok şişşkoyummmm :lepi: Oy tombulummm tombulummm yemekten geldimmmm yorgunummmm :teytey::teytey:

günaydın demet...............
bu günün geçmişiniii okusan yeter sen çok devamsızlık yapıyorsunn...............:jeyyar:
çokkk yazdık sen yokken çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yaw siz nası ölçtünüs, benim hiçbi ölçme aletim yok işyerinde, ipte yok... Bu durumda beliminnn kac cm oldugunu benden baska kimse bilmicekkkkk kaydirigubbakcemile3 şişkoyummmm cok şişşkoyummmm :lepi: Oy tombulummm tombulummm yemekten geldimmmm yorgunummmm :teytey::teytey:

canımcım benimde yoktu.telefonumun kulaklığı ile ölçtüm

günaydın demet...............
bu günün geçmişiniii okusan yeter sen çok devamsızlık yapıyorsunn...............:jeyyar:
çokkk yazdık sen yokken çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

napiim yaa hava güzel oldumu duramıyorum evdeeee-tatlicadiarzu-

affet beni melek abaaaaaaaaaaaamsenağlama

Hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun sen

Teşekkür ederm cnmmm, cok geçmiş olsun ama cok dikkat et cnm, bende havuzdan kapmıstım bi kere, günde 10 kere iç çamaşırı değiştiriyodum, bol bol su içmen ve bi de sabun vb. seylerle yıkamaman gerek o bolgeyi...a.s.

Çiçekcimmm cok şirin cıkmıs göbeginnn, ama bence o resimde bi ayrıntı daha vardı ki en onemlisi bu senin gözlerindeki o güzel ışıltı ve sıcacık gülümsemennnnnn, cok tatlı cıkmıssınız ikiniste :1hug:

canımmmmm ay utandırdın beni ya :utangac: teşekkür ederim şımardım bide şimdi :dance:

Back
X