• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzum bizim maç izlicemiz grup komple FBli o yüzden zevkli oluyo heyecan yapıyoz ama olsun oda lazım dimi ama hihoyyyt

günaydın kızlar hepinize..

jasmincim göbek açılışını yapmışsın tatlım, pek tatlı maşallah göbüşün.:nazar:

gaydincim sanada gunaydın ve eger dogru okuduuysam bizim hamiş hatun maça gidicek prensiyle!?kızım delirdin mü, o kalabalık gürültü yaramaz bize ama yinede sen bilirsin sekerim.:)

huzunyılı canım sende dikkat et kendine, öksürük için ballı limon iç canım iyi gelir.

akdascım senide buralarda görmüyoduk, iyi yaptın geldin yeniden canım.

akdaş hoşgeldin
masallah yediklerin bebişine yaramış epey bir kiloluymuş annesi tosuncuk
12 kilo ya gelirsek zannımca 20 kiloyla bitirirsin artık :))))
evet dediğin gibi dr un tartısı hep fazla tartıyor :)))o da ayakabıyla falan tartıldığım için sanirim

sağol canım. evet ondan tabiiii... kızım biraz tombiş olacak:)):nazar::nazar::nazar::nazar: 20 ile bitirirsem iyi bile olur demeye başladım düşün yani

Canım maşallah iyi çıkmış bi arkadaşımız ikiz hamileydi 112 çıkmıştı seninkide bayağı iyiymiş
Bir cengaver geliyo galibaaa normal doğummu düşünüyosun pekikafamçokkarıştı

normal doğum mu sezeryan mı daha bilmiyorum bakalım dr ne diyecek? sağlıklı olsunda allahın izniyle.......

kızlar bana cepten mesaj geldi, numune istemiştim b kaç yerden bakalım hangisi göndermiş, gün içerisinde yollıyacaklar.

ama bilginiz olsun nivea artık numune yollamıyor, cevab maili gelmişti bana artık yollamıyoruz diye..

huggies, prima ve diğerlerinden istedim.bakalım bu gelen hangisi.:)

Karencim günaydın canımcım
Maça gitmicez izlemeye taksimde gittiğimiz bir yer var oraya gidicez canım gene kalabalık oluyo full çekiyo ama olsun zevkli oluyo yaa çok güsel bide kazanırsak deyme keyfimize
Ben sezon başındaki maçta da hamileydim hemde çok yeniydi genede gitmiştim Allahıma şükür bişiy olmadı alışsın şimdiden diyoruz :hooray:

gaydincim maşallah canım, yagız artık tribünlerden sahalardan inmez, bakarsın futbolcu olur:sm_cool:

e tabi akıllı hatunsun valla, sahalara götürmek iyi:=))) e ben ne yapsam acep..kızımın dr olmasını istyorum e o zaman hiç çıkmiiim hastaneden-tatlicadiarzu- aman Allah korusun düşürmesin hastaneye bre..

bu arada göbek bağını istediğiniz mesleğe göre gidip bahçesine falan gömüldüğünde guya gerçekleştiğini duydunuz mu hiç kızlar..mesela dr olsun diye hastane bahçesine gömmek..bkz:abzürt sözler-tatlicadiarzu-

son 3 ay tıpkı ılk 3 ay gıbı halsız uykulu ıştahsız gecıyor benım ıcın
uyumakta zorlanmıyorum ama sueklı uykum bölunuyo dönmekten
allahım hepımıze sabır versın az kaldı kızlar saglıkla gelsın bebısler ınsallah:Saruboceq::nazar:

Back
X