• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Göbüşün çok çok büyümediyse direksiyonu engellemiyorsa bir müddet daha kullanabilirsin
hamişken hiç kullanmadım ben araba ama ne olur olmaz diye

hastanede doğan bebeklere baktım ay ne tatlılar.oğlumu hayal ediyorum onlara bakıp.ah diyorum gelse zaman şöyle öpüp koklasam onu.

merhaba kıslar.
bugun doktora gıttım akıntı ıcın bıraz once geldım.
vajınal muayene yaptı elıyle.-tatlicadiarzu-enfeksıyon kapmıs olabılır dedı bebegımın suyunda felan bırsey yokmus cok sukur.
ama muayene de cok canım acıdı.rahim catısı cok darmıs.senağlama
senınkı buyuk ıhtımal sezeryan olur dedı.
oysa ben normal dogum ıstıyordum.:çok üzgünüm:
acaba sancılarla acılma olurmukı?ne bılım kafam cok karıstı.:1no2:

Son düzenleme:
kızlar benım kızım ıcın ısım onerısınde bulunurmusunuz. ısmı ne olsun bır turlu bulamadım ıstedıgım bı ısım

annecik bende hala bulamadım :( bi ara kız diye düşündüğüm için bikaç isim bulmuştum paylaşayım istersen. bide ben klasik isimleri severim iki isim düşünüyorum biri klasik olsun diye. zeynep, belinay, nursena, sude dur aklıma gelirse daha yazarım.

merhaba kıslar.
bugun doktora gıttım akıntı ıcın bıraz once geldım.
vajınal muayene yaptı elıyle.-tatlicadiarzu-enfeksıyon kapmıs olabılır dedı bebegımın syunda felan bırsey yokmus cok sukur.
ama muayene de cok canım acıdı.rahim catısı cok darmıs.senağlama
senınkı buyuk ıhtımal sezeryan olur dedı.
oysa ben normal dogum ıstıyordum.senağlama
acaba sancılarla acılma olurmukı?ne bılım kafam cok karıstı.:1no2:

hayırlısı olsun canım.bilmem ki çatısı dar olanları genelde sezeryan yapyorlar.o kdar sancıyı çekipte gelmezse bebek o zaman sezeryana alıcaklar.böyle durumlarda yaşanıyor
sevmiyorum vajinal muayeneyi hiç.inşallah gerek kalmaz yaptımama

gaydincim çok alımlı b hamiş olarak çıkmışsın bu portakal fotolarda canım..maşallah..çok guzel..

melekçim senn sevimli göbüşede maşallah canım..harika çıkmışsınız.

hayırlısı olsun canım.bilmem ki çatısı dar olanları genelde sezeryan yapyorlar.o kdar sancıyı çekipte gelmezse bebek o zaman sezeryana alıcaklar.böyle durumlarda yaşanıyor
sevmiyorum vajinal muayeneyi hiç.inşallah gerek kalmaz yaptımama

evet canım hayırlısı olsun.
dedıgın gıbı catısı dar olanlara sezeryan yapıyorlar maalesef.
dedıgın gıbı bırde sancı cekıp bebek gelmezde oda var.
herseyın hayırlısı olsun.:Saruboceq:

hadi kızlar iyi akşamlar.benden bu kadar.yarın görüşmek üzere.kendinize ve bebeciklere çok iyi bakın

Back
X