2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun prensesin inşallah Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasib etsina.s.

Ayyy canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...

slm arkadaslar, gecmisi okumaktan biturlu yazamadim
ya kislar afedersiniz ben kucuk tuvaletimi yaparken cok agriyo, zonkluyo, daha once hic bole birsey olmamisti, allahtan pzrtesi konrtolum var dr uma sorcam, ama ilk once size sormak istedim, benim gibi ayni sorunu olan varmi??

tatlım o çıkıntı baslarda kızda da erkekte de olurmuş
hatta dr bana dedi ki eskilerden o cıkıntıyı görüp hop erkek dediklerimiz çoğu kız çıkmıştır dedi.
o çıkıntı yukarı uzuyorsa erkek oluyor paralel ise kız oluyomuş .
bilgine..

Demet senin ne kadarlıktı?Senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm inan.Bende öyleydim ama şu an 14 haftalık oldu geçti şükür.İnşallah seninde geçer en kısa zamanda.Kraker tavsiye ederim sabah kalkmadan,galeta yiyebilirsin.Bana birde salatalık çok iyi gelirdi tuzlu.

Dilara'cım maşallah kocaman yapmışsın kızını. 2 kız olması onlar için daha iyi. Kardeş desteği daha farklı olur. Tebrik ederim.

tebrikler.oh oh maşallah kız furyası var valla.bende çok merak ediyorum galiba öğrenemeyen az kaldı cinsiyetleri

maşallah kızına

çok güzel bi haber canım çok sevindim maşallah

Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun prensesin inşallah Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasib etsina.s.

Ayyy canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...

kızlar çok sağolun başta biraz duyunca sevinemedim ama şimdi iyiyim şimdi 2 kız bir birlerini daha iyi anlar en azında destek olur allah başka keder vermesin sağlıklı olsunda yavrularım gerisi boş allah hepimizin gönlüne göre versin çok teşekkkür ederim hepinize
a.s.:1hug:

Kız veya erkek artık gerçekten çok farklı değil benim için. Hep cinsiyetini merak ederek yatıyorum. Onun kalbinin çarpmasını, kıpırdamasını görünce herşeyi unutuyorum. Kollarını oynatacak mı, normal gelişmiş mi diye merak ediyorum monitöre bakarken. Doktor söylüyor hep cinsiyet tahminlerini inanın ben hiç sormadım.

canım ben aynı sıkıntıyı hamişlikten önce yaşadım sistit yani idrar yollarımda iltihap vardı. dr una söyle mutlaka sana idrar testi yapar canım geçmiş olsun

Yanma seklindeyse hissettigin sistit olabilir. Yani idrar yolları iltihabı. Tabi idrarın koyu renkte, kokulu geliyorsa ve sürekli lavaboya gitme ihtiyacı duyuyorsan büyük ihtimal iltihabiktir. Antibiyotik degil ama alternatif yontemler uyguluyolar yada kuvvetli olmayan ve gebelige zarar vermeyen antibiyotikler veriyo doktorlar ama devam ederse bence yarın randevu al ve git ihmal etme...

ne güzel iki kız.bizde iki kızız.iyiki kız kardeşim var diyorum.

ebrucum idrar yollarında iltihaplanma veya sistit olmuş olabilirsin
idrar tahlili yaptırır dr un sana söylersen

KLİTORİS ÇIKINTISI OLUR MU Kİ.............
olsa bile bu kadar küçükken çok net olurmu...
ay benim aklım karıştı.............

evet bende ilk okuduğumda şaşırmıştım
önce erkekte pipi kızda kilitoris gelişiyomuş
sonra kızda vulvalar yani dudaklar gelişip klitorisi kapatıyormuş
bu yüzden 16 . haftaya kadar doktorlar tam cinsiyeti söylemek istemiyolarmış

Ayy canım inşallah benim de geçer, şu an 13+2 yim. Tuzlu kraker bile yiyemiyorum yaa bol bol havuç ve elma yiyorum genelde tavşan mı doğuracam nee-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Dilaracım yeni kızımıza hosgeldin diyorussss... Allah saglıklı ve güzel bi bebek nasip etsin sana...

merhabalar , dr.dan geldim habeler iyi , ensemiz ölçüldü 1,8 !!!!!
boyumuz 53,8 mm olmuş .. parmaklarımız sayıldı çok komikti pıtırcığım :)))) dr. tam zoomlıycam derken hoooop elini çekiyo o esnada , kıpır kıpırdı böceğim , dr. usg aletini döndürüp başka açılardan bakmaya çalışıyo , o da dönüyo , sanki oyun oynadı bizimle , son resminde de elini sanki0 havaya kaldırmış asker selamı verir gibi poz verid bize bi süre kıpırdamadan :)))))
ikili test için de kan verdik , haftaya cuma çıkıcakmış sonuç , ama dr.um baştan uyardı , hem ikili testin hem üçlü testin bende pek gerçeği yanıtmayacağını , sonuç normal çıkarsa sevinmemiz anlamına , kötü çıkarsa dövünmemiz anlamına gelmeyecekmiş .. çükü gebeliğim ikiz başladığı için ve 2. kese halen orada ve küçülmekte olduğu için hormonlarım halen ikiz bebek bekleyen birinin düzeyinde olablirmiş ve yanılma payı çok yüksekmiş , 4lü testi yapmayacağını ve amniyosentezi yapıp yapmayacağını sorduğumda hayır cevabını aldım , sonra nedenini sorarım dedim içeri geçince ama unuttum sormayı kafam karıştığı için :bbo:
bu akşam 8de ist.a gidiyoruz , ptesi akşam dönücez inşallah ..dr.umun taviyesini sizle de paylaşayım , sunexpresste felan basınç olayı pek güvenli değilmiş bunun gibi bir iki firma daha var dedi , biz thy ile gdiyoruz , aklınızda bulunsun yerimseniben

kullandığım ilaçlardan progestan fitil , estrofem tablet ve lekelenmem 8 gün kadar sürdüğü için bir süreliğne corasprini de kesmemi kesmemi , 3 günde bir proluton depot popişten + elevt pronatal + magnezyum + cal d vita , margarita mıydı neydi alengirli bir balık yağı kapsülü almamı istedi balığı düzenli tüketmediğim ve pek iştahım olmadığı için verdi , iştahım artarsa bırakacakmışım kaydirigubbakcemile3 en çok da fitilden kurtulduğuma seviniyorum hihoyyyt bir sonraki kontrolümüz 31 ocakta amaaaaaa yarın tedavimi olduğum umut tüp bebekteki sevgli dr.um levet beyle de kontrolümüz varrrrrrrr hihoyyyt
Bitanemizin bugünlere Allahın izniyle gelmesinde büyük katkıları olan dr.umuz bebeğmizi ilk defa görecek ..
en fazla 1 saat daha takılack vaktim var , 6 gibi çıkıcaz ist.dan giremem en fazla eşimin tel.dan int. olan bi yerde olursak girer okurum kaynattıklarınızı yerimseniben..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…