kızlar doktora gittim aslında 4 günüm vardı dayanamadım minik yavrumu görmeye gittim ve cinsiyetimizde belli oldu önde gidiyo bebişim bugün 16+0 ama ultrasonda 16+4 çıktı gayet iyi dedi 150 gram olmuş ve sonuç bir kızım daha olacak:lepi: listeye ekleyebilirsiniz benide:icecream:
kızlar doktora gittim aslında 4 günüm vardı dayanamadım minik yavrumu görmeye gittim ve cinsiyetimizde belli oldu önde gidiyo bebişim bugün 16+0 ama ultrasonda 16+4 çıktı gayet iyi dedi 150 gram olmuş ve sonuç bir kızım daha olacak:lepi: listeye ekleyebilirsiniz benide:icecream:
Benim doktorum bu gğne kadar pek fire vermedi. Hatta önce %60 erkek dedi. Sonra zoom yapınca "bak çıkıntısına " dedi. Ben de inandım ne bileyim. Herkese haber bile verdim. SSK'dakinde apış arası burası ama birşey yok dedi. Ay zavallı kuzum benim. Ne kadar kurcalandığından haberi yok. Bence de Melek'cim pek kaptırmamak lazım. Senin de %60 ihtimalin olduğu için aklıma geldin. Benim karnım da seninkine o kadar benziyor ki Bizimkiler aynı olacak ama ne olacak belli değil galiba.
swet canım benim bulantım hiç geçmedi offffff... Eşim her hafta başında hayatım artık azalır diyo ama yok yokk yokkkk-tatlicadiarzu-
Hiç bir ilaç vitamin yutamıyorum anında geri geliyofisfisfis
Ama ne yapalım bebişler için herşeye katlanılıyor demi :1hug: yeter ki iyi olsunlar
Dilara'cım maşallah kocaman yapmışsın kızını. 2 kız olması onlar için daha iyi. Kardeş desteği daha farklı olur. Tebrik ederim.
tebrikler.oh oh maşallah kız furyası var valla.bende çok merak ediyorum galiba öğrenemeyen az kaldı cinsiyetleri
maşallah kızına
çok güzel bi haber canım çok sevindim maşallah
Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun prensesin inşallahRabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasib etsina.s.
Ayyy canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu...
NASSI YANEEEE -tatlicadiarzu- neyi anlamıyorum biliyomusunuz. Fark yaratan bir tek klitoris ve penis cıkıntısı farkı degilki. Erkek cocukta gelisen testislerde gozukuyo ultrasonda doktorum uzun uzun anlatmıstı banada bunu. Yane hadi cıkıntıyı gormedi onları da mı gormedi nasıl bisey anlamıyorum. Bence su en son kongre yapmıslar sanırım ortak bi tarih belirlemişler cinsiyeti soylemek icin belkide o tarihe dek % lerle konusuyolar. Senin bebeginde oldukca buyuk gerçi. Neyse cnm saglıklı dogsunda onemli degil ama bi karar versinler tabi bian once. Bu arada yazım fazla acık oldu sanırım. Kusura bakmayın
slm arkadaslar, gecmisi okumaktan biturlu yazamadim
ya kislar afedersiniz ben kucuk tuvaletimi yaparken cok agriyo, zonkluyo, daha once hic bole birsey olmamisti, allahtan pzrtesi konrtolum var dr uma sorcam, ama ilk once size sormak istedim, benim gibi ayni sorunu olan varmi??
slm arkadaslar, gecmisi okumaktan biturlu yazamadim
ya kislar afedersiniz ben kucuk tuvaletimi yaparken cok agriyo, zonkluyo, daha once hic bole birsey olmamisti, allahtan pzrtesi konrtolum var dr uma sorcam, ama ilk once size sormak istedim, benim gibi ayni sorunu olan varmi??
kızlar çok sağolun başta biraz duyunca sevinemedim ama şimdi iyiyim şimdi 2 kız bir birlerini daha iyi anlar en azında destek olur allah başka keder vermesin sağlıklı olsunda yavrularım gerisi boş allah hepimizin gönlüne göre versin çok teşekkkür ederim hepinize
a.s.:1hug:
dilara canım tebrık edrım cok sevındım hayırlı olsun saglıcakla kucagına almakta nasıp olsun..
KLİTORİS ÇIKINTISI OLUR MU Kİ.............
olsa bile bu kadar küçükken çok net olurmu...
ay benim aklım karıştı.............
Demet senin ne kadarlıktı?Senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm inan.Bende öyleydim ama şu an 14 haftalık oldu geçti şükür.İnşallah seninde geçer en kısa zamanda.Kraker tavsiye ederim sabah kalkmadan,galeta yiyebilirsin.Bana birde salatalık çok iyi gelirdi tuzlu.
dilara sana da ilk basta erkek mi demişlerdi yoksa
ne güzel iki kız.bizde iki kızız.iyiki kız kardeşim var diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?